A Sealana előértékesítése délután 6-kor véget ér

sealana boritokep
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az Egyesült Államok nemrégiben jóváhagyta a spot Ethereum ETF-eket, mindössze néhány hónappal a januári spot Bitcoin ETF után. Ezek az események számos vitát váltottak ki arról, hogy a következő mérföldkövet a Solana érheti el.

megadice banner 970 x 250

Ha ez megtörténik, hatalmas fellendülést hozhat a Solana blockchain számára, és dominóhatást idézhet elő, amely tovább növeli az összes Solana-alapú érme, különösen a mémérmék értékét.

Ezért nem meglepő, hogy a befektetők özönlenek a Sealana ($SEAL) vásárlására, mivel hivatalos indulási napja csak néhány napra van tőlünk, és az előértékesítés hamarosan lezárul.

Sealana ($SEAL) lenyűgöző eredményeket ért el az előértékesítés során

A Sealana ($SEAL) lenyűgöző eredményeket ért el, ahogy sikeres értékesítése a végéhez közeledik. A projekt már több mint 5 millió dollár tőkét generált, ami kiemeli erős piaci vonzerejét és megteremti az alapot a még nagyobb sikerhez az indulás után.

Az előzetes értékesítést eredetileg május 1-től május 31-ig tervezték, de a befektetők óriási érdeklődése miatt további egy hónappal meghosszabbították. Ez az időszak lehetővé tette, hogy még több potenciális támogató csatlakozhasson, tovább növelve a projekt finanszírozását.

Az előzetes értékesítés hivatalosan június 25-én (ma délután 6-kor) zárul, ami közel két hónap folyamatos befektetői lelkesedést jelent. Ez a siker a projekt szilárd alapjainak és a csapat képességének köszönhető, hogy vonzza és bevonja a kripto közösséget.

Ahogy az előzetes értékesítés a végéhez közeledik, a Sealana csapata felkészül a következő szakaszra. Az indulás utáni tervek között szerepelnek stratégiai partnerségek, a platform folyamatos fejlesztése és a felhasználói bázis bővítésére való összpontosítás. Erős kezdéssel és egyértelmű jövőképpel a Sealana jól pozicionált arra, hogy jelentős hatást gyakoroljon a kriptotérben.

Megnézem a $SEAL érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Sealana az érdeklődés középpontjában: Az egyszerűsített vásárlási folyamat

A Sealana figyelmet és összehasonlításokat vált ki rendkívül sikeres elődjével, a Slothana-val, amely közel 15 millió dollárt gyűjtött az előértékesítési szakaszban. Az egyik fő oka ennek az összehasonlításnak a Sealana egyszerűsített “Send-to-wallet” előzetes értékesítési megközelítése.

Ez a módszer egyszerűsíti a $SEAL tokenek vásárlási folyamatát, lehetővé téve a befektetők számára, hogy közvetlenül SOL átvitelével megkerüljék az érme cserék bonyolultságát. Ez a gördülékeny folyamat könnyebbé és hozzáférhetőbbé teszi a befektetők számára a részvételt.

sealana 8 ora

A közösségi elköteleződés kulcsfontosságú minden mémérme projekt sikeréhez, és a Sealana ezt jól megérti. A projekt erős online jelenlétet alakított ki, több mint 11 ezer követővel olyan platformokon, mint a Twitter és a Telegram.

Ez az aktív elköteleződés segít a közösség érzésének kialakításában és izgalmat generál, ösztönözve több embert a részvételre az előzetes értékesítésben és támogatva a Sealana növekedését.

Megnézem a $SEAL érmét

Sealana a kripto közösség figyelmének középpontjában: Egy jól ismert kabala

A Sealana nagy hullámokat kelt a kripto szférában egyedi kabalájával, egy kövér fókával, amelyet a South Park World of Warcraft epizódjának Gamer Guy ihletett. Ez a karakter, aki humoros ábrázolásában egy számítógépére megszállottan figyelő túlsúlyos játékos, tökéletesen tükrözi a Sealana által megcélzott mémkultúrát.

Egy ilyen kabala számos előnnyel jár. Először is, emlékezetes és vonzó márkaimázst teremt, amely kiemelkedik a zsúfolt mémérme piacon. A humoros és megnyerő fóka segített egy erős online jelenlét kialakításában, számos mémmel, amelyek célja, hogy a közösségben ismertté váljon.

sealana presale ends x

A Sealana az előértékesítési szakaszában 0,022 dollár fix árat állapított meg tokenenként, ami számos előnnyel jár. Az ár stabilitása lehetővé teszi, hogy széles körű befektetők, beleértve a tapasztalt kripto rajongókat és kezdőket is, részt vehessenek. Ez az állandóság megszünteti az árfolyam ingadozásával kapcsolatos bizonytalanságot, vonzóbbá téve a befektetést.

Ezenkívül a projekt tokenek elosztási módszere felhasználóbarát. Az előzetes értékesítés lezárása után a tokenek automatikusan elküldésre kerülnek a befektetők pénztárcáiba, megszüntetve a kézi igénylések vagy további díjak szükségességét. Ez az egyszerű folyamat javítja a befektetői élményt és kiemeli a projekt átláthatóság iránti elkötelezettségét és használhatóságát.

Következtetés

KM freebitcoin 970 x 250

A kriptopiac figyelme a Solanára összpontosul, mint a következő blockchain, amely valószínűleg spot ETF jóváhagyást kaphat.

Ezt az a tény táplálja, hogy mind a Bitcoin, mind az Ethereum elérte ezt az eredményt idén. Ezért logikus, hogy a SOL a következő sorban áll e jelentős lépéshez, amely növelni fogja ökoszisztémáját.

Mindezek figyelembevételével nem meglepő, hogy a hype a Sealana ($SEAL) projekt körül naponta növekszik. Néhány nap van hátra a hivatalos indulásig, ezért érdemes lehet megtekinteni a projektet még a hivatalos indulás előtt.

Megnézem a $SEAL érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index