Bitsgap vélemények 2024: Átfogó útmutató a kripto robothoz

A Bitsgap vélemények szerint ez egy nagyszerű kereskedési platform, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összekapcsolják a kriptovaluta kereskedési számláikat egy központosított helyen. Számos funkciót kínál, amilyen a kereskedési botok és arbitrázs, amelyek arra törekednek, hogy maximalizálják a profitot és megkönnyítsék a kriptovaluta piacok navigálását. A platform felhasználói felülete intuitív és könnyen hozzáférhető, ami pozitív felhasználói élményt nyújthat még a kezdő kereskedők számára is.

megadice banner 970 x 250

Fontos, hogy teljes mértékben megértsd a Bitsgap működését, mielőtt elkezdesz rajta kereskedni. A platform számos piaci és stratégiai eszközt biztosít, amelyek segíthetnek az optimális kereskedési döntések meghozatalában. A váltások közötti ár különbségeket kihasználó arbitrázs eszközei különösen vonzóak lehetnek a tapasztalt kereskedők számára, akik készen állnak arra, hogy kiaknázzák ezeket az előnyöket.

Bitsgap vélemények és gyors áttekintés

Bitsgap egy olyan összetett platform, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen felhasználói felületen keresztül hozzáférj több kriptovaluta-tőzsdéhez, kereskedj, és automatizált kereskedési stratégiákat valósíts meg.

Felhasználóbarát felület

A Bitsgap büszkélkedhet egy intuitív és könnyen kezelhető felülettel, ami megkönnyíti a kriptovaluta-kereskedők számára a piaci mozgások nyomon követését és stratégiáik alkalmazását. Az üzleti modul és chart eszközök közvetlenül elérhetők, ami egyszerűvé teszi a kereskedési tevékenységek áttekintését és végrehajtását.

Biztonság és API kulcsok

A biztonság kiemelt fontosságú a Bitsgap számára. Az API kulcsok segítségével biztonságos kapcsolatot hoz létre a különböző tőzsdék és a felhasználó között. A platform soha nem tárolja a felhasználók személyes kulcsait, és az API kapcsolatok csak kereskedési utasítások továbbítására kerülnek felhasználásra, szigorúan korlátozott hozzáféréssel.

bitsgap api kulcsok

Támogatott tőzsdék és kriptovaluták

Bitsgap támogatja az iparág egyik legnagyobb tőzsdéinek széles választékát, beleértve a BinanceKrakenBitfinexKucoinPoloniexBybitCoinbaseGeminiHuobiLiquid és Bittrex oldalakat. Ezek a tőzsdék közvetlenül összekapcsolhatók a Bitsgap rendszerével, lehetővé téve ezzel a felhasználók számára, hogy különböző kriptopénzekkel kereskedjenek és gazdagítsák portfóliójukat.

Próbáld ki a Bitsgap kripto robotot

Bitsgap vélemények – A kereskedési funkciók

A Bitsgap az egyik legfejlettebb kereskedési funkciókat kínálja a piacon, beleértve a különböző automatizált botokat, arbitrázs lehetőségeket és a backtesting (visszatesztelő) eszközöket, amelyek célja, hogy segítsenek az éles kereskedések meghozatalában.

Automatizált kereskedési botok

Az automatizált kereskedési botok lehetővé teszik, hogy hatékonyan helyezz és kezelj megbízásokat a kriptovaluta piacokon anélkül, hogy folyamatosan figyelned kellene a piaci mozgásokat. A Bitsgap grid botjai optimalizálják a kereskedést azáltal, hogy automatikusan vásárolnak és eladnak egy adott ársávban.

Arbitrázs és Grid bot

Az arbitrázs kereskedést magában foglaló grid botok a különböző tőzsdék áreltéréseit kihasználva végzik a tranzakciókat, lehetőséget biztosítva a potenciális nyereség növelésére. A combo bot lehetőségei még több variánst tesznek lehetővé az arbitrázs trading és a hagyományos grid stratégiák kombinálására.

bitsgap kripto robot

Backtesting és kereskedési szignálok

backtesting eszköz lehetővé teszi, hogy ellenőrizd a kripto trading bot stratégiád hatékonyságát a múltbeli adatokon. Emellett a Bitsgap a technikai elemzésen alapuló kereskedési szignálokat is biztosít, hogy támogasson a döntéshozatali folyamatban. Ezek az eszközök kulcsfontosságúak a sikerhez vezető stratégiák kidolgozásában.

Próbáld ki a Bitsgap kripto robotot

Árak és előfizetési modellek

A Bitsgap rendszerében három különböző előfizetési csomag közül választhatsz, mindegyik különféle szolgáltatásokkal és lehetőségekkel. A számlatípus kiválasztása során figyelembe kell venned az árakat és az általad igényelt funkciókat.

Előfizetési díjak és csomagok

A Bitsgap kínálata három csomagot foglal magába: Basic, Advanced és Pro. Minden csomag eltérő szolgáltatásokat és teljesítményfokozó eszközöket biztosít.

 • Basic Plan:
  • Napi 2.000 dolláros kereskedési limit.
  • Korlátlan számú kriptotőzsde csatlakoztatása.
  • 2 Aktív GRID bot
  • 10 Aktív DCA bot
  • Az ár havonta $19.
 • Advanced Plan:
  • Napi 5.000 dolláros kereskedelmi limit.
  • Stratégiai elemző eszközök.
  • 5 Aktív GRID bot
  • 50 Aktív DCA bot
  • Futures botok
  • Az ár havonta $44.
 • Pro Plan:
  • Napi 100.000 dolláros kereskedelmi limit.
  • Prioritású támogatás.
  • 25 Aktív GRID bot
  • 250 Aktív DCA bot
  • Futures botok
  • Az ár havonta $110.

bitsgap arak es csomagok

Minden csomag kipróbálható korlátozott időre ingyenes demó módban, ami lehetővé teszi a platform tesztelését befektetés nélkül.

Próbáld ki a Bitsgap kripto robotot

Demó számla és teljesítmény tesztelése

demó számla egy kitűnő módja annak, hogy megismerd a Bitsgap felületét és funkcióit anélkül, hogy valódi pénzt kellene befektetned. Ennek segítségével valós piaci adatokkal tesztelheted a kereskedési rendszereket.

 • Nézd meg az összes előfizetési csomagban elérhető robotokat és más eszközöket.
 • A teljesítmény tesztelése során valódi piaci feltételeket szimulál, segítve a döntéshozatali képességed fejlesztését.

A demó számla használata elengedhetetlen részét képezi annak, hogy megértsd, hogyan működnek az egyes előfizetési csomag által kínált szolgáltatások és hogyan optimalizálhatod a kereskedési stratégiádat.

Ügyfélszolgálat és közösség

A Bitsgap felhasználójaként a rendelkezésre álló ügyfélszolgálati támogatás és a felhasználói közösség jelentős előnyöket kínálhatnak a kereskedési élmény megerősítéséhez. Ezek a szolgáltatások kulcsfontosságúak lehetnek a kereskedési döntések során nyújtott támaszhoz, valamint a hasznos információk és tanulási anyagok eléréséhez.

Ügyfélszolgálat

Amikor kérdésed merül fel vagy segítségre van szükséged, a Bitsgap válaszra kész ügyfélszolgálata gyorsan és hatékonyan áll rendelkezésedre a nagyobb nyelveken (magyarul még sajnos nem). Az alábbiakban részletesen ismertetjük a kapcsolattartási lehetőségeket:

 • Élő chat: Azonnali segítségért fordulhatsz a weboldalon elérhető élő chat szolgáltatáshoz.
 • Email: E-mailben is kérhetsz tájékoztatást, amelyre általában néhány órán belül válaszolnak.

Ezek a csatornák biztosítják, hogy gyorsan elérhesd a szakértői segítséget, amikor csak szükséged van rá.

Felhasználói közösség és tanulási anyagok

közösség és az elérhető tanulási anyagok szintén fontos elemei a Bitsgap szolgáltatásainak. Itt található a közösségi kapcsolódás és az ismeretek átadásának helyszínei:

 • Fórumok: A tapasztalatok és stratégiák megosztására alkalmas fórumok.
 • Tudásbázis: Hasznos cikkek és útmutatók tárháza, amelyek a kereskedési platform mélyreható ismeretét kínálják.

A felhasználói közösség segíthet növelni a kereskedési ismereteidet és rávilágíthat a piaci insightokra, miközben értékes kapcsolatokat építhetsz ki más kereskedőkkel.

bitsgap grid robot elonyei

Bitsgap vélemények – Előnyök és hátrányok

Bitsgap felhasználóként előnyöket és bizonyos korlátokat találhatsz az alkalmazással kapcsolatban. Ezek tisztában lévén könnyebben döntesz az esetleges alternatívákról.

Bitsgap versenyelőnyei

Bitsgap versenyelőnyei közé tartozik az egységes felhasználói felület, ahol számos tőzsdéhez csatlakozhatsz egyszerre. A szoftver automatizált kereskedési botjai, amelyek algoritmikusan optimalizálják az ügyleteket, az egyik legnagyobb előnyének számítanak.

 • Több tőzsde támogatása: Bitsgap támogatja a legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéket, így választhatod a számodra legmegfelelőbbet.
 • Algoritmikus kereskedés: A kereskedési botok használatával kihasználhatod a piaci ingadozásokat, még akkor is, ha nem vagy képernyő előtt.

Hátrányai és alternatívái

Miközben a Bitsgap számos előnnyel rendelkezik, fontos szem előtt tartani a korlátozásokat is. Például a teljesítmény változhat különböző piaci körülmények között, és lehetnek szolgáltatási díjak, amelyek befolyásolják a nyereséget.

 • Szolgáltatási díjak: Minden tranzakció esetében kezelési költségek merülhetnek fel.
 • Teljesítmény: A kereskedési botok teljesítménye piaci volatilitástól függően változó lehet.

Ami az alternatívákat illeti, mint a Cryptohopper vagy a 3Commas, fontos megfontolnod, hogy ezek a platformok milyen egyedi jellemzőket és szolgáltatásokat nyújtanak, amik lehetnek jobbak a saját stratégiáidhoz illesztve.

 • Cryptohopper: Ezen a platformon különösen erős a társadalmi kereskedés és a stratégia tervező eszközök.
 • 3Commas: Kiterjedt kereskedési bot portfóliójával és könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik.

Bitsgap vélemények és végszó

Amikor a Bitsgap platformot böngészed, figyelembe kell venned a korábbi felhasználók véleményét. Sok felhasználó szerint a platform intuitív felülete és a széleskörű kereskedelmi eszközök hatékony felhasználói élményt biztosítanak. A felhasználók általában elégedettek az automatizált kereskedési botokkal és a támogatói csapattal is.

A Trustpiloton található 566 vélemény szerint elég pozitív a közösség véleménye a termékről. Erről az összesített 4,4 csillag árulkodik.

bitsgap velemenyek trustpilot
Forrás: Trustpilot

Felhasználói Bitsgap vélemények szerint:

 • Egyszerű használat: A kezelőfelület felhasználóbarát, kezdők és tapasztalt kereskedők számára egyaránt megfelelő.
 • Sikeres kereskedések: Sok felhasználó beszámolt pozitív eredményekről, amit a Bitsgap algoritmusainak köszönhetnek.

Próbáld ki a Bitsgap kripto robotot