Base Dawgz vásárlás – Útmutató kezdőknek az előértékesítéshez

base dawgz fooldal magyar

A kriptopénzek előértékesítésébe való befektetés jó módja annak, hogy új projektekhez juss, mielőtt azoknak a tokenek az ára elérné a csúcsot. A Base Dawgz vásárlás egy ilyen lehetőség, amely egyike a legújabb kripto előértékesítéseknek. A projekt célja, hogy nagy hatást gyakoroljon a kriptotérben.

A token különböző blokklánchálózaton fog megjelenni: Base, Avalanche, Ethereum, Solana és Binance Smart Chain – ez javítani fogja a hozzáférhetőséget és a hasznosságot. Ebben az útmutatóban megnézzük, hogyan vásárolhatod meg a Base Dawgz (DAWGZ) tokent a folyamatban lévő előértékesítés során, “kedvező áron”.

Hogyan vásároljunk Base Dawgz tokent – Gyors útmutató

Ha nincs elég időd a teljes cikk elolvasására, akkor itt egy gyors áttekintés arról, hogyan vásárolhatsz $DAWGZ tokeneket az előértékesítés során. A részletesebb útmutatóért görgess lejjebb.

  • Készítsd elő a kripto pénztárcád: Bár a $DAWGZ több blokklánchálózaton fog megjelenni, a legjobb, ha Ethereum tárcával vásárolod meg a tokent. Töltsd fel a pénztárcádat annyi ETH-val, hogy az fedezze a tranzakciót.
  • Csatlakoztasd a tárcád a hivatalos előértékesítési weboldalhoz: Menj a hivatalos Base Dawgz weboldalra, és kattints a “tárca csatlakoztatása” gombra.
  • ETH cseréje $DAWGZ-re: Add meg a tokenek számát, amit szeretnél elcserélni, majd fejezd be a vásárlást. Az előértékesítést követően kérvényezheted majd a tokeneket, az előértékesítés végéig ugyanis még nem lézetnek azok.
  • Kösd le a tokenjeit (opcionális): Zárold a $DAWGZ tokenjeid az előértékesítési műszerfalon, hogy még az előértékesítés vége előtt elkezdhess passzív jutalmat keresni.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Mi az a Base Dawgz?

A Base Dawgz egy új kriptopénz, amely ötvözi a kalandok izgalmát a legmodernebb blokklánc technológiával. A Base Dawgz-t a bázisugrás izgalma és szabadsága ihlette, és egyedülálló többláncú élményt kínál a Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain és Avalanche láncokon keresztül.

A projekt olyan fejlett Web3 technológiákat használ, mint a Wormhole és a Portal Bridge a zökkenőmentes átjárhatóság és a láncok közötti funkcionalitás biztosítása érdekében. A Base Dawgz küldetése a blokklánc technológia határainak újradefiniálása, egy olyan decentralizált platform létrehozása, ahol a felhasználók több blokkláncban is könnyedén felfedezhetik, interakcióba léphetnek és tranzakciókat bonyolíthatnak.

base dawgz fooldal magyar

A Base Dawgz célja, hogy egy aktív és elkötelezett közösség kiépítésével és robusztus biztonsági intézkedések biztosításával izgalmas és átalakító élményt nyújtson a kriptovilágban.

Több lánc közötti átjárhatóság

A több blokkláncon való indulás számos előnnyel jár a Base Dawgz ökoszisztémája számára. A Base, az Ethereum, a Solana, a Binance Smart Chain és az Avalanche platformokon való működésével a Base Dawgz páratlan átjárhatóságot biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára a zökkenőmentes interakciót és az eszközök átvitelét ezen főbb blokklánc-ökoszisztémák között.

Ez a funkcionalitás csökkenti az egyetlen blokklánchálózatra korlátozódással járó hatékonyságot és hiányosságokat. Továbbá a több lánc kihasználása növeli a biztonságot és a skálázhatóságot. A felhasználók a decentralizált alkalmazások (dAppok) és szolgáltatások szélesebb köréhez férhetnek hozzá, ami kibővíti a $DAWGZ token lehetséges felhasználási eseteit.

A piacon jelenleg jelentős kereslet mutatkozik a többláncú tokenek iránt. Legutóbb a Dogeverse-nek sikerült több mint 15 millió dollárt összegyűjtenie az előértékesítés során.

A Base Dawgz airdrop

A Base Dawgz 2024 egyik legnagyobb kripto airdropját szeretné kínálni. Ez ösztönözni fogja a közösség részvételét és felkelti a befektetők érdeklődését. Az airdrop során ingyenes $DAWGZ tokeneket osztanak szét az arra jogosult befektetők között.

A részvételhez aktívan részt kell venni a Base Dawgz közösségében, és segíteniük kell a projekt ismertségét és a hype-ot a közösségi médiában. Amikor a befektetők részt vesznek a közösségben, pontokat kapnak. Minél több pontot szerzel, annál több $DAWGZ tokent kapsz.

base dawgz airdrop

Base Dawgz staking

Nem az airdrop az egyetlen módja az ingyenes $DAWGZ tokenek szerzésének. A befektetők zárolhatják a tokenjeiket a Base Dawgz lekötési poolban, hogy passzív jutalmakat szerezzenek. A tokenjeik letétbe helyezésével a felhasználók hozzájárulnak a hálózat stabilitásához és biztonságához, biztosítva a robusztus működést. Emellett a tétgyűjtési mechanizmus segít fenntartani a tokenek likviditását, és ösztönzi a Base Dawgz ökoszisztéma iránti hosszú távú elkötelezettséget, elősegítve egy lojális és elkötelezett közösség kialakulását.

$DAWGZ Tokenomika és előértékesítés

A legjobb kripto ICO-k robusztus tokenomikai struktúrával rendelkeznek, amely lehetővé teszi az egyenletes elosztást, a deflációs árnyomást és a hosszú távú hasznosságot.

A Base Dawgz egy aprólékosan megtervezett tokenomikai modellt és egy izgalmas előértékesítési eseményt vezet be, amelynek célja a közösségi elkötelezettség és a fenntartható növekedés ösztönzése az ökoszisztémán belül.

A $DAWGZ token a Base Dawgz ökoszisztéma gerinceként szolgál, különböző hasznosságokat és ösztönzőket kínálva a tulajdonosainak. A teljes token kínálat 8,453,000,000 tokenben maximált. Az elosztás stratégiailag van felosztva a kiegyensúlyozott növekedés biztosítása érdekében. A tokenek 20%-a az előértékesítés során megvásárolható, 10%-a tőzsdei jegyzésre, 30%-a jutalmakra és marketingre, 40%-a pedig stakingre és likviditásra kerül.

Az előértékesítés növeli a Base Dawgz projekt ismertségét és a körülötte lévő hype-ot, lehetőséget kínálva a korai befektetőknek, hogy kedvezményes áron vásároljanak $DAWGZ tokeneket, mielőtt a token a főbb tőzsdéken bevezetésre kerülne.

Az előértékesítés előrehaladtával a befektetők figyelemmel kísérhetik a tokenek árdinamikáját, és ennek megfelelően módosíthatják befektetési stratégiájukat, potenciálisan részesülve a többszintű árképzési struktúrákból és a korai hozzáférés ösztönzőiből. Az előértékesítési szakasz továbbá ösztönzi a közösségépítést és a tudatosságot, szilárd alapot teremtve a projekt hosszú távú sikeréhez. Ez teszi a Base Dawgz-t az egyik legjobb hosszú távú kriptovalutává, amelyet 2024-ben érdemes megfontolni.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Miért lehet érdemes befektetni a Base Dawgz tokenbe?

A Base Dawgz egy meggyőző kriptopénz projekt és az egyik legjobb kutyás mém érme, amit ebben az évben érdemes lehet megvásárolni.

Több oka is van annak, hogy a befektetőknek érdemes megfontolniuk a $DAWGZ megvásárlását az előértékesítés során:

1. Többféle módon lehet keresni

A Base Dawgz egyik kiemelkedő jellemzője a token-tulajdonosoknak kínált sokféle kereseti lehetőség, ami vonzó opcióvá teszi a passzív jövedelemre és a kriptoökoszisztémában való aktív részvételre vágyó befektetők számára. A projekt több kulcsfontosságú funkciót is tartalmaz a közösség jutalmazására, biztosítva a hosszú távú elkötelezettséget és hűséget.

  • Staking jutalmak: A Base Dawgz lehetővé teszi a tokenek tulajdonosai számára, hogy lekössék a $DAWGZ tokenjeiket, ami nemcsak a hálózat biztonságához és stabilitásához járul hozzá, hanem a résztvevők számára lehetővé teszi a stakingre félretett jutalmak megszerzését is. Ez a passzív jövedelemmodell arra ösztönzi a felhasználókat, hogy zárolják a tokenjeiket, csökkentve ezzel a forgalomban lévő kínálatot és potenciálisan növelve a tokenek értékét idővel.
  • Közösségi jutalmak: A Base Dawgz nagy hangsúlyt fektet a közösségépítésre és a részvételre. Különböző ösztönző programokon keresztül, beleértve a közösségi médián való részvételt és a tartalomkészítési kampányokat, az aktív közösségi tagok további $DAWGZ tokeneket szerezhetnek.

2. Vonzóan alacsony ár az előértékesítés során

A $DAWGZ tokenek előértékesítési szakasza egyedülálló lehetőséget kínál a korai befektetők számára, hogy kedvezményes áron szerezzenek tokeneket. Az előértékesítés során a $DAWGZ kezdeti árát 0,00479 dollárban állapították meg, és az ár ötnaponta 5%-os strukturáltan emelkedik.

base dawgz rolunk

A presale során történő befektetés lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a lehető legalacsonyabb áron biztosítsák a $DAWGZ tokenjeiket, maximalizálva a potenciális hozamukat, amint a tokent bevezetik a főbb tőzsdéken.

Az előértékesítés során összegyűjtött tőkét a Base Dawgz ökoszisztéma továbbfejlesztésére és fejlesztésére fordítják, biztosítva a robusztus infrastruktúrát, a folyamatos innovációt és az erőteljes marketingtevékenységet.

3. Többláncú képességek

A Base Dawgz fejlett multi-chain képességeivel különbözteti meg magát más kriptopénzprojektektől. A több nagy blokkláncban – Base (BASE), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BSC) és Avalanche (AVAX) – működő Base Dawgz interoperabilitást és rugalmasságot kínál.

A Web3 technológiák, például a Wormhole és a Portal Bridge integrációja biztosítja, hogy a $DAWGZ tokenek zökkenőmentesen átvihetők és felhasználhatók legyenek a különböző blokklánc ökoszisztémákban. Ez a láncon átívelő funkcionalitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén elcserélhessék a tokenjeiket, csökkentve az egyláncú projektekhez kapcsolódó korlátozásokat.

A többláncú képességek kibővítik a $DAWGZ tokenek lehetséges felhasználási eseteit és alkalmazásait. Ez lehetővé teszi a platform hosszú távú fejlődését, növelve az érme iránti keresletet.

Megnézem a $DAWGZ érmét

Base Dawgz vásárlás az előértékesítés során

A Base Dawgz egy ígéretes kriptoprojekt, amelyet 2024 júniusában lehet megvásárolni. Szerencsére még mindig van idő, hogy részt vegyél az előértékesítésben, és kedvezményesebb áron juss hozzá a $DAWGZ tokenekhez, mielőtt még azok tőzsdére kerülnek.

A következő részben közelebbről megnézzük, hogyan vásárolhatod meg a Base Dawgz-t az előértékesítés során ETH felhasználásával.

1. lépés: Hozz létre egy kompatibilis kriptotárcát

Ha még nem rendelkezel ilyennel, akkor létre kell hoznod egy kriptopénztárcát ahhoz, hogy részt vehessen a Base Dawgz előértékesítésben.

A legnépszerűbb lehetőségek a Meta Mask és a Trust Wallet. E tárcák bármelyikét letöltheted böngészőbővítményként vagy mobilalkalmazásként. Fontos, hogy csak a hivatalos oldalról töltsd le ezeket, és vigyázz a jelszavadra.

metamask tarca
Fotó: Metamask

2. lépés: Töltsd fel a pénztárcádat ETH-val

A $DAWGZ tokeneket az előértékesítésen ETH-val vagy USDT-vel vásárolhatod meg. Ez azt jelenti, hogy a kriptotárcád ezekkel a tokenekkel kell feltöltened.

Töltsd fel a pénztárcádat annyi tokenekkel, hogy fedezd a megvásárolni kívánt $DAWGZ mennyiségét, valamint az esetlegesen felmerülő hálózati díjakat.

3. lépés: Csatlakoztasd a pénztárcád az előértékesítési oldalhoz

Ezután látogasson el a Base Dawgz hivatalos előértékesítési weboldalára (basedawgz.com), és csatlakoztasd a pénztárcád a “connect wallet” (pénztárca csatlakoztatása) gombra kattintva.

Válaszd ki a pénztárcád szolgáltatóját, majd fejezd be a csatlakozási folyamatot.

base dawgz tarca csatlakoztatasa

4. lépés: ETH/USDT cseréje $DAWGZ-ra

Miután csatlakoztattad a tárcádat az előértékesítési oldalhoz, lehetőséged lesz ETH vagy USDT cseréjével DAWGZ tokenekre.

Add meg a megfelelő tokenek számát, amit szeretnél elcserélni, és erősítsd meg a tranzakciót.

5. lépés: Kösd le a Dawgz tokenjeid a jutalmakért (opcionális)

A tokenjeidre csak az előértékesítés végén leszel képes igényt tartani. Azonban lehetőség van arra, hogy az esemény vége előtt elkezdd a lekötést passzív jutalmakért.

Ez egy jó módja annak, hogy maximalizáld a kezdeti befektetésedet, és kihasználd a magas tétkihozatalokat az előértékesítés alatt.

Base Dawgz vásárlás – Végszó

A Base Dawgz a legújabb, 2024-ben induló cross-chain kriptoprojekt. A projekt reméli, hogy megismétli a Dogeverse közelmúltbeli sikerét, és többszörös hozamot termel a korai befektetők számára.

A Base Dawgz a white paper szerint egy ígéretes befektetési lehetőségnek mutatkozik a kripto rajongók számára, akik egy olyan mém érmében szeretnének kitettséget szerezni, amely hasznossággal rendelkezik. A korai befektetőket és támogatókat közösségi jutalmakkal, airdropokkal és lekötési lehetőségekkel jutalmazzák.

A többláncos kialakítás lehetővé teszi, hogy a Base Dawgz idővel folyamatosan fejlődjön. Ez biztosítja a hosszú távú érdeklődést és az árfolyam növekedését.

A folyamatban lévő előértékesítési eseményen keresztül kedvezményes áron vásárolhatsz $DAWGZ tokeneket. A Base Dawgz ára fokozatosan emelkedik majd az előértékesítés minden egyes szakaszában, ami azt jelenti, hogy minél korábban fektetsz be, annál olcsóbbak lesznek a tokenek.

Megnézem a $DAWGZ érmét