A legjobb AI kripto érmék 2024 – Ezeket a projekteket érdemes megnézni

Ebben a cikkben felfedezzük melyek lehetnek a legjobb AI kripto érmék a 2024-es évben. Az AI-alapú kriptovaluta projektek egyre népszerűbbé válnak a pénzügyi technológiák terén, köszönhetően a ChatGPT berobbanásának. Ezek a projektek olyan intelligens technológiákat alkalmaznak, amelyek segítenek automatizálni a kriptovaluta kereskedést, optimalizálni a befektetési döntéseket és fejleszteni a blokklánc technológiát és még sok mást.

megadice banner 970 x 250

Az AI segítségével ezek a projektek képesek analizálni a piaci trendeket, előre jelezni a változásokat és növelni a kriptovaluták hatékonyságát. A blokklánc technológiával ötvözve ezek a projektek biztonságosabb és átláthatóbb pénzügyi ökoszisztémát teremtenek.

Ismerd meg a legújabb AI-alapú kriptovaluta projekteket, amelyek forradalmasítják a pénzügyi iparágat és izgalmas lehetőségeket nyújtanak a befektetőknek. Fedezd fel az új generációs pénzügyek világát a mesterséges intelligencia és kriptovaluták találkozásával!

A legjobb AI kripto érmék 2024-ben

  1. Bitbot
  2. BlockDAG
  3. Fetch.ai
  4. Oasis Network
  5. NEAR protocol
  6. Injective
  7. iExec

Mik azok az AI kriptovaluták?

Mielőtt megnéznénk a legjobb ai kriptó érméket, először nézzük meg azt, hogy mégis mit jelent ez?

Az AI kriptovaluták olyan tokenek, amelyek olyan mesterséges intelligencia blokklánc platformokat működtetnek, mint a The Graph. A felhasználók tokeneket költenek, hogy használhassák a platformokat és az integrált mesterséges intelligencia előnyeit.

Megnéztünk néhány vezető AI kriptopénz projektet, hogy lássuk, hogyan használják az AI-t a szektoron belül. Melyik lehet befektetésre alkalmas.

A legjobb AI kripto érmék 2024-ben

Most pedig nézzük meg őket egyesével.

1, Bitbot

A Bitbot a kriptovaluták automatizált kereskedésére szakosodott Telegram botok egyik vezető szereplője. A piacvezető kriptovaluta előértékesítésének ötödik szakaszában már közel 940 ezer dolláros befektetést vonzott, ami az év egyik legnagyobb kriptovaluta előértékesítését teszi. A Bitbot egyedülállóan biztonságos megközelítést kínál a kereskedéshez, mint az első nem felügyeleti kereskedési bot a piacon. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók teljes kontrollt gyakorolnak a vagyonuk felett, amíg a kereskedés végrehajtódik.

bitbot fooldala

A Bitbot további védelmet nyújt az anti-rug pull mechanizmusokkal és az anti-MEV megoldásokkal, így minimalizálva a felhasználók kockázatait. Emellett az amerikai befektetők számára is elérhetővé teszi az előzetes kereskedési megoldásokat, amelyeket más Telegram botok általában nem kínálnak. A Bitbot új korszakot nyit a biztonság és az innováció terén a kriptovaluta kereskedési eszközök világában.

Ismerd meg a Bitbotot

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

2, BlockDAG

A BlockDAG oldal kriptobányászati berendezéseket kínál, melyeket a felhasználói dokumentáció, tápegység és dedikált ügyfélszolgálat kísér a zökkenőmentes bányászati élmény érdekében. A különböző modellek, mint az X1, X10, X30, és X100, különböző teljesítményszinteket kínálnak, az egyszerű mobiltelefonos alkalmazástól az enterprise-szintű bányászathoz szükséges komplex rendszerekig.

blockdag fooldala

Az X1 napi 20 BDAG-ot bányászhat, míg az X100 akár 2,000 BDAG napi bányászati kapacitással rendelkezik. Az ASIC technológia alkalmazásával ezek a berendezések optimalizálják a bányászati hatékonyságot és energiafogyasztást. A weboldal további információkat kínál a bányászatról, valamint lehetőséget a berendezések közvetlen megvásárlására. További részletekért látogass el az BlockDAG hálózat weboldalára.

Megnézem a BlockDAG oldalát

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

3, Fetch.ai

A Fetch.ai egy blokklánc-alapú projekt, amely platformot hoz létre a multiagent rendszerek számára. A CoLearn platformjuk például lehetővé teszi, hogy a különböző érdekelt felek hozzájáruljanak egy közös gépi tanulási modellhez, miközben tiszteletben tartják az adatvédelmet.

A Fetch.ai platform automatizálja az autonóm ágensek egymásra találásának és interakciójának folyamatát. A közöttük létrejött megállapodásokat a Fetch.ai blokkláncán rögzítik, amely a FET-et használja natív eszközként a fizetésekhez és a tranzakciós díjakhoz.

fetch ai arfolyam feb22

Nemrég a Fetch.ai csapata bejelentette, hogy kereskedési eszközökön dolgoznak a decentralizált kriptotőzsdék számára. Az eszközök lehetővé teszik majd a felhasználók számára, hogy kereskedési stratégiákat határozzanak meg, amelyeket aztán AI-alapú ügynökök hajtanak végre.

A Fetch.ai az egyik legkorábbi blokkláncprojekt, amely a mesterséges intelligenciát helyezi az erőfeszítései középpontjába. A projekt 2019 elején mutatkozott be a nyilvánosságnak, amikor a Binance Launchpad platformján keresztül lebonyolította a FET tokenértékesítést.

A Fetch.ai az egyik legjobb AI kriptoprojektként nőtte ki magát, és az ökoszisztémája széleskörű termékkínálattal rendelkezik olyan ágazatokban, mint a közösségi média, az autóipar és a mobilitás, az ellátási lánc menedzsment és más ágazatok.

Irány a ByBit

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

4, Oasis Network (ROSE)

A legjobb AI kripto érmék listánkon a következő az Oasis Network, rövidítve ROSE, egy decentralizált blockchain platform és kriptovaluta, amelyet a személyes adatok biztonságára és a skálázhatóságra fektetnek hangsúlyt. A projekt célja, hogy lehetővé tegye az adatok tulajdonosai számára, hogy ellenőrizzék és megosszák digitális adataikat, miközben biztosítja a felhasználók számára a magánéletükhöz való jogot.

Az Oasis Network széles körű alkalmazási területei közé tartozik a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, az oktatás és az internetes szolgáltatások. Az Oasis tervezésekor a fejlesztők figyelmet fordítottak a tranzakciók sebességére és a hálózat skálázhatóságára, így a felhasználók könnyedén és hatékonyan használhatják a rendszert.

oasis network rose kripto feb24

A projekt az úgynevezett “ParaTimes” technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi az adatok privát kezelését különböző alkalmazások és szolgáltatások között. Ez egy olyan innováció, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyes adataikat biztonságosan és szabályozottan osszák meg különböző platformokkal, anélkül hogy teljes hozzáférést adnának azokhoz.

A ROSE kriptovaluta az Oasis hálózatának belső tokenje, amelyet a tranzakciók díjainak fizetésére és a hálózati részvétel ösztönzésére használnak. A hálózatot a konszenzus protokoll és a Byzantine Fault Tolerance (BFT) kombinációjával működtetik, amely biztosítja a megbízhatóságot és a tranzakciók integritását.

Az Oasis Network egy ambiciózus vállalkozás, amely a blokklánc technológiát a magánéletvédelem és a skálázhatóság előmozdítására használja, miközben különböző iparágakban kínál megoldásokat és alkalmazásokat a felhasználók és vállalatok számára.

Irány a ByBit

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

5, NEAR protocol (NEAR)

A NEAR Protocol egy nyílt forráskódú, decentralizált blokklánc platform és kriptovaluta, amelyet a fejlesztők arra terveztek, hogy lehetővé tegyék a fejlett decentralizált alkalmazások (DApps) kialakítását és működtetését. Célja a blokklánc technológia elérhetőségének növelése és a felhasználók számára könnyen kezelhető és skálázható infrastruktúra biztosítása.

A NEAR token (NEAR) a hálózat belső kriptovalutája, és számos szerepet tölt be a rendszeren belül. Elsődlegesen a tranzakciós díjak fizetésére, a hálózati részvétel ösztönzésére és a szavazati jogok gyakorlására használják. A NEAR Protocol a Proof of Stake (PoS) konszenzus protokollt alkalmazza, amely lehetővé teszi a token tulajdonosoknak, hogy részt vegyenek a hálózat irányításában és biztonságában.

near protocol feb24

A platformot az “O(1) Labs” alapította, és a fejlesztők kiemelt figyelmet fordítottak a használhatóságra és a skálázhatóságra. A NEAR egyesíti a teljesítményt, a biztonságot és a könnyű fejlesztési lehetőségeket, hogy a fejlesztők számára kiváló környezetet teremtsen a decentralizált alkalmazások építéséhez.

A NEAR Protocol magas tranzakciós sebességet és alacsony tranzakciós díjakat ígér, amelyek hozzájárulnak a felhasználói élmény javításához. A platform tervezésekor a skálázhatóság kiemelkedő fontossággal bírt, hogy a rendszer könnyedén kezelje a növekvő felhasználói igényeket és a különböző alkalmazásokat.

A NEAR Protocol egy dinamikus és innovatív projekt, amely a blokklánc technológiát a fejlett alkalmazások és a decentralizáció előmozdítására használja, miközben a felhasználók és fejlesztők számára egyszerűséget és hatékonyságot kínál.

Olvasd el a NEAR Protocolról szóló válaszokat a Revolut kvízhez.

Irány a ByBit

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

6, Injective (INJ)

Az Injective Protocol egy decentralizált pénzügyi platform és blokklánc protokoll, melyet az INJ token (Injective Token) használ. A platform célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a peer-to-peer (P2P) kereskedést és a pénzügyi termékek létrehozását. Az INJ token a protokoll belső kriptovalutája, melyet a tranzakciós díjak fizetésére, a hálózati részvétel ösztönzésére és a szavazati jogok gyakorlására használnak.

Az Injective Protocol kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak a decentralizált tőkepiacok (DeFi) bővítésére és a pénzügyi szolgáltatások szélesebb körének elérhetővé tételére. A protokoll lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját likviditási medencéket hozzanak létre, kereskedjenek és likviditást szolgáltassanak anélkül, hogy központi felügyeletre vagy engedélyeztetésre lenne szükség.

injective arfolyam feb 24

Az INJ token tulajdonosai részt vehetnek a protokoll irányításában a Proof of Stake (PoS) konszenzus protokoll révén, ami azt jelenti, hogy a tőkéjük arányában jogosultak szavazni a protokoll változásairól és fejlesztéseiről.

Az Injective Protocol fókuszában az interoperabilitás áll, ami azt jelenti, hogy képes együttműködni más blokkláncokkal és pénzügyi rendszerekkel. Ezáltal lehetőség nyílik a különböző blokkláncok közötti hatékony és átjárható kereskedésre.

A projekt azáltal is kivívta a figyelmet, hogy támogatja a perpetuális swap-okat, amelyek lehetővé teszik a folyamatos kereskedést különböző eszközök ármozgásaival kapcsolatban.

Az Injective Protocol azon kriptovaluták közé tartozik, amelyek az új generációs pénzügyi technológiák iránt elkötelezettek, és a DeFi tér fejlődését előmozdítják.

Irány a ByBit

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

7, iExec

A legjobb AI kripto érmék listánk végén az iExec RLC található, amely egy blokklánc-alapú projekt, amelynek célja, hogy a számítási erőforrások decentralizált piacterének létrehozásával felborítsa a felhőalapú számítástechnikai iparágat. A projekt a blokklánc-technológiát használja, hogy a felhasználók biztonságosan és hatékonyan vásárolhassanak, adhassanak el és kereskedhessenek számítási teljesítményt, adatokat és alkalmazásokat.

iexec arfolyam feb 24

Az iExec RLC lényege, hogy decentralizált infrastruktúrát biztosít, ahol magánszemélyek és szervezetek megoszthatják a kihasználatlan számítási erőforrásaikat. Ez a megközelítés nemcsak az erőforrás-kihasználtságot maximalizálja, hanem lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzzé tegyék a fel nem használt számítási teljesítményüket. A blokklánc erejét kihasználva az iExec RLC biztosítja az átláthatóságot, a biztonságot és a megbízhatóságot a piacon.

Az iExec megoldása lehetővé teszi az AI-eszközök monetizálását. Ugyanakkor ezen eszközök alkotói megtarthatják tulajdonjogukat és bizalmasan kezelhetik az értékes információkat. A bizalmas számítástechnikának köszönhetően egy gép úgy futtathat egy AI-modellt, hogy a rendszergazda nem férhet hozzá a futó kódhoz. Az iExec projekt az Intel AI Builder Programjának tagja.

Irány a ByBit

Tőkéd veszélyben van! A kriptovaluták nem szabályozott eszközök.

Végszó

Végezetül, az AI és a blokklánc fúziója az innováció és a növekedés új korszakát nyitja meg a kriptopénzek területén. Az ebben a cikkben bemutatott legjobb AI kripto érmék nemcsak a lehetőségek határait feszegetik, hanem azt is bemutatják, hogy milyen hatalmas lehetőségek rejlenek e két átalakító technológia kombinálásában.

Ahogy egyre több fejlesztő és befektető használja ki az AI erejét, még nagyobb előrelépésekre számíthatunk a decentralizált pénzügyek, a kereskedés, az adatmegosztás és a predikciós piacok területén.

Az új paradigma elfogadásával a kriptoközösség egy olyan jövő elé nézhet, amelyet a megnövekedett hatékonyság, biztonság és hozzáférhetőség jellemez, megnyitva az utat a mainstream elfogadás és egy valóban globális digitális gazdaság előtt.