WienerAI vásárlás – Így vehetsz részt az előértékesítésben

wienerai fooldala maj22

Az elmúlt néhány évben a web3 és az AI iparágak minden eddiginél jobban összefonódtak, és számos technológiai start-up cég azonosította a blokklánc-technológia kompatibilitását a számítási igényeikhez.

Ez néhány kivételes AI kriptoprojekt megjelenését eredményezte, amelyek közül a legújabb a WienerAI ($WAI). Ez a projekt, amely jelenleg az előértékesítési fázisban van, egy AI-alapú, kutyás témájú mémérme, amely hozzáadott bevezetés előtti lekötési juttatásokkal rendelkezik.

Ebben az útmutatóban a projekt legfontosabb jellemzőivel foglalkozunk, és lépésről lépésre bemutatjuk hogyan lehet megvásárolni a WienerAI tokeneket.

Megnézem a WienerAI érmét

WienerAI vásárlás ($WAI) – Útmutató lépésről-lépésre

Az alábbiakban egy illusztrált, lépésről lépésre bemutatott útmutatót találsz arról, hogyan vásárolhatsz WienerAI tokeneket a folyamatban lévő előértékesítés során. A token egy Ethereum hálózati token, ezért létre kell hoznod és fel kell töltened egy ERC20-kompatibilis kriptotárcát.

A mémérmék volatilitása miatt elengedhetetlen, hogy saját magad is végezz kutatást az új projektekkel, kripto előértékesítésekkel és ICO-kkal kapcsolatban, és felmérd a kockázattűrő hajlandóságod, mielőtt befektetnél.

Ez az útmutató nem befektetési tanácsadás, csak egy útmutató, hogy a segítségedre legyen.

1. lépés: MetaMask letöltése és egy új pénztárca létrehozása

Az első lépés a saját egyedi ERC20-kompatibilis kriptotárca létrehozása a $WAI megvásárlásához. Mi a MetaMask használatát javasoljuk, mivel ez az egyik legszélesebb körben használt kriptotárca.

Kezdd azzal, hogy ellátogatsz a hivatalos MetaMask weboldalra. A weboldal automatikusan felismeri, hogy mobil eszközt vagy webböngészőt használsz a számítógépeden.

metamask tarca
Fotó: Metamask

Ha a Google Chrome böngészőt használod válaszd a “Letöltés Chrome-hoz” opciót, amely a Chrome-bővítmények oldalára vezet. Innen letöltheted és hozzáadhatod a MetaMask bővítményt a böngésződhöz.

A bővítmény első megnyitásakor lehetőséget kapsz egy új pénztárca létrehozására. Ebből a cikkből megismerheted a MetaMask használatát részletesen.

Természetesen ha már rendelkezel kripto tárcával, akkor ezt a lépést kihagyhatod.

2. lépés: Állíts be egy erős jelszót, és tárold biztonságosan a seed kifejezést

Ezután be kell állítanod egy erős jelszót az új MetaMask pénztárcádhoz. Miután megerősítetted a jelszavad, megkapod a tárcádhoz a seed kifejezését, amely a fő feloldó kifejezése lesz.

A seed phrase 12 szóból áll, meghatározott sorrendben. A MetaMask azt tanácsolja, hogy írd le egy papírra, és tárold biztonságosan egy biztonságos helyen. Miután leírtad, meg kell erősítened a szavak sorrendjét.

Javasoljuk, hogy soha ne készíts képernyőfotót, ne írd felhőben tárolt jegyzetekbe, és ne tárold bárhol, ahol internetkapcsolat van. Már csak a biztonság kedvéért.

Semmiképpen ne oszd meg soha senkivel ezt a seed phraset. A csaló projekteket támogató személyek megpróbálhatják kicsalni belőled ezt, így nem árt óvatosnak lenni. A seed phrase teljes hozzáférést biztosít a pénztárcádhoz és a pénzeszközökhöz, így ha megadod másnak, ő kiürítheti a tárcád.

3. lépés: Töltsd fel a MetaMask pénztárcád egy kis $ETH-val

Ahhoz, hogy csatlakozhass az egyik legjobb kripto előértékesítések némelyikéhez, az Ethereum hálózati pénztárcád fel kell töltened némi kriptóval.

Érdemes mindig egy jó hírű kriptopénzváltót használni, mint például a Coinbase-t vagy a Krakent. De használhatod az Ethereum vásárlási lehetőséget egyenesen a MetaMask tárcából is, ám ennek magasabb lehet a díja. Ha váltót, vagy tőzsdét használsz, akkor a kifizetéshez meg kell adnod a kriptovaluta tárcacímed az Ethereum fogadásához.

Ki kell másolnod és be kell illesztened a MetaMask pénztárca címed, amely 0x-szel kezdődik, és 40 alfanumerikus karakter követi.

4. lépés: Kezdeményezz tokencserét – Most jön a WienerAI vásárlás

Az összeg egy kis idő után megjelenik a pénztárcádban, attól függően, hogy milyen fizetési móddal történt a vásárlás.

A következő lépés az, hogy látogass el a WienerAI hivatalos weboldalára, és a csere widgetnél válaszd a “Tárca csatlakoztatása” opciót. Kattints rá, és engedélyezd a csatlakozási kérelmet a MetaMask bővítménynél.

Most megadhatod a widgetben a $WAI-ra cserélni kívánt $ETH, vagy USDT mennyiségét. A rendszer felszólít rá, hogy hagyj 0,015 $ETH-t a pénztárcádban a tranzakciós díjak fedezésére. Javasoljuk, hogy mindig hagyj néhány tranzakciónyi díjat a pénztárcádban, hogy fedezd a token igénylést, a staking tranzakciós díjakat és az esetleges jövőbeli cseréket.

wienerai fooldala maj22

Válaszd a “Vásárlás most” opciót a WienerAI tokenekre történő csere kezdeményezéséhez. A MetaMask bővítménynél felugrik egy ablak, amely a tranzakció megerősítését kéri. Erősítsd meg azt a csere kezdeményezéséhez.

Választhatod a “Vásárlás és lekötés” opciót is, amely magas éves jutalmat kínál a tokenek lekötéséért. A “Vásárlás és lekötés” opció azonnal stakeli az előértékesítés során vásárolt $WAI-t, és a bevezetésig tartó várakozási időszak alatt is lekötési juttatásokat biztosít számodra. Ezek igényléséhez is később szükséged lesz a tranzakciós díjak fedezésére.

Érdemes megjegyezni, hogy a “Buy and Stake” opció magasabb tranzakciós díjjal jár az okosszerződések interakciói miatt.

A WienerAI legfontosabb adatai és számadatai

 • Token kínálat: A $WAI teljes token-készlete 69 milliárd token.
 • Pozitív hangulat: A WienerAI az indulás óta több mint 2,7 millió dollárt gyűjtött össze, ami pozitív közösségi hangulatot jelez.
 • Piaci narratíva: A WienerAI ötvözi a kriptotér két legforróbb narratíváját: a mémérméket és az AI-t.
 • Indulás előtti staking: A $WAI azonnal letétbe helyezhető, miközben az előértékesítés végére és a token bevezetésére várunk. Az előértékesítés során azonnal akár több mint 370%-os lekötési jutalat kaphatsz.
 • DEX/CEX likviditás: A központi és decentralizált tőzsdéken történő likviditás biztosítására 10% tartalékot különítettünk el.

wienerai tokenomika

Megnézem a WienerAI érmét

Az előértékesítésben való részvétel előnyei

 • Korai áras belépés: A legjobb közelgő ICO-k közül néhányban való részvétellel korai szakaszban kedvezményes áron juthatsz tokenekhez. Ha a piaci hangulat fokozódik és a vásárlási volumen megugrik, akkor a token árfolyamának emelkedése esetén a legjobb esélyed van a nyereségre.
 • Indulás előtti gyűjtési ösztönző: Az előértékesítésben résztvevők jogosultak arra, hogy a teljes bevezetésre várva azonnal stakeljék a tokenjeiket. Ez lehetővé teszi, hogy az előértékesítés végére várva passzív jutalmakat szerezz.
 • Kövesd a piaci trendet: Jelenleg a kriptotokenek trendje az AI és a mém alkategóriák felé hajlik. A WienerAI-ban való részvétellel olyan kriptókat birtokolhatsz, amelyek a piaci narratíva köré összpontosulnak.

A WienerAI előértékesítésben való részvétel kockázatai

 • Mém érme volatilitás: A mémérmék általában volatilisebbek, mint más kriptók.
 • Nincs béta termék: Bár a projekt honlapja utal egy “chatbot GPT-társra”, bétaverzió még nem indult el.
 • A projekt fenntarthatósága: Nincs garancia a projekt hosszú élettartamára, sikerét részben számos külső tényező határozza meg, mint például a közösség véleménye, a piaci hangulat és a termék életképessége.

WienerAI vásárlás végszó

A WienerAi egy friss projekt, amely összeköti a mém érmékben rejlő népszerűségi lehetőséget, és a mesterséges intelligencia körüli jelenlegi hype-ot. A projekt ígéretesnek tűnik, köszönhetően a nemrég nagyon hasonló alapokon elstartolt SCOTTY the AI tokennek, amelyet még a The Times-on is megemlítettek.

Mindenképpen látogass el a projekt hivatalos weboldalára, és olvasd el a fehér könyvet. Ha szeretnél csatlakozz a közösségi oldalaikhoz, hogy naprakész maradj a projekttel kapcsolatban.

Megnézem a WienerAI érmét