Általános Szerződési Feltételek

Jelen szerződési feltételek azt szabályozzák, hogy milyen feltételek mentén használhatod a Kriptomagazin.hu oldalt.

megadice banner 970 x 250

Az oldal használatával, annak szolgáltatásainak igénybevételével egyidejűleg automatikusan kijelented, hogy jelen szerződési feltételek-et elfogadtad.

Jelen megállapodás minden látogatóra, felhasználóra és egyéb személyre vonatkozik, aki bármilyen módon használja az oldalt vagy annak valamely szolgáltatását függetlenül attól, hogy az oldal regisztrált tagja-e vagy sem.

A Kriptomagazin.hu egy olyan elektronikus tartalmakat szolgáltató platform, amely híreket, elemzéseket, sajtótájékoztatókat, promóciós tartalmakat, valamint más egyéb a kriptovaluta piaccal kapcsolatos anyagokat tesz közzé.

Az oldal elsődleges célja, hogy friss hírekkel szolgáljon az olvasóinak.

Tulajdonjog

Minden tartalom, melyet a Kriptomagazin.hu publikál az a saját tulajdonát képezi.

Az oldal tartalmának egészének vagy részének másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – csak a Kriptomagazin.hu előzetes írásos engedélyével történhet.

Kijelented és elfogadod, hogy az oldal használata során nem szerzel semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

Felelősség kizárás

Az Kriptomagazin.hu szolgáltatásainak használatával automatikusan kijelented, hogy a Kriptomagazin.hu nem felelős semmilyen téged ért káresetről, amely abból adódhat – akár közvetlen akár közvetetten – hogy a Kriptomagazin.hu szolgáltatásainak egyikét használtad.

A pénzedért csakis te vagy a felelős, ennek tudatában fektesd azt be.

Hirdetések

A kriptomagazin.hu oldalon hirdetések jelennek meg partnereink által. Ez lehet banner, fizetett szöveges tartalom, vagy más formában.

Az oldal használatával elfogadod, hogy ezen hirdetések megjelennek.

Amennyiben hirdetni szeretnél, úgy olvasd el a Médiaajánlatunkat.