Hogyan vásárolj PEPE Coint? – Útmutató kezdőknek

Kriptomagazin pepe erme

A Pepe Coin vásárlás továbbra is izgalomban tartja a kereskedőket, mert a 2024-es év egyik legforróbb mém kriptója lett. A 2023. áprilisi indulása után a token már több mint 3,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el, és a közelmúltbeli mém érme bikafutam egyik legjobban teljesítő szereplője.

Ebben a Pepe Coin vásárlási útmutatóban megmutatjuk a befektetőknek, és kereskedőknek hogy pontosan hogyan és hol lehet megvásárolni a népszerű mém érmét. Kitérünk a Pepe árfolyamának történetére is, és megvitatjuk, hogy a Pepe Coin továbbra is értékes befektetés lehet-e.

Hogyan vásárolj PEPE Coint? – Gyors útmutató

  • Válassz egy kriptotőzsdét: A PEPE a legnagyobb tőzsdéken is elérhető már, így könnyedén megtalálhatod azt a”kedvenc” helyeiden. Ilyen lehet például az OKX, a Binance, a Gate.io vagy a MEXC is.
  • Regisztrálj be a tőzsdére: Egyes tőzsdék megkövetelik a regisztrációt és a hitelesítést. Kövesd a kért lépéseket, töltsd ki az email címed, telefonszámod, és töltsd fel a személyi azonosítódat vagy útleveled.
  • Vásárolj USDT-t vagy ETH-t: A PEPE vásárláshoz USDT-re lesz szükséged, amit aztán át tudsz cserélni PEPE-re.
  • Keresd meg a PEPE érmét: A tőzsde kereső mezőjébe beírva könnyedén megtalálhatod a PEPE coint, ezután pedig nem maradt más hátra, mint a:
  • PEPE coin vásárlás: Válaszd ki az USDT lehetőséget, majd a PEPE-t és add meg a vásárláshoz szükséges összeget. Kész is vagy, megvetted a tőzsdén az egyik legforróbb mém érmét.

Alternatívaként

  • Szerezz be egy kriptotárcát, mint a MetaMask
  • Vásárolj Ethereumot, vagy töltsd fel a tárcád ETH-val
  • Menj az Uniswapra, keresd meg a PEPE tickert
  • Válts ETH-t PEPE-re

A Pepe Coin dióhélyban

A Pepe Coin (PEPE) egy viszonylag új kriptopénz, amely 2023 közepén indult útjára. Az elmúlt években a kriptopiacok a koronavírus-járványt követő kamatemelkedés és más makrogazdasági tényezők miatt oldalazóan kereskedtek.

A piac azonban 2023 áprilisában és májusában újjáéledt az olyan új mém tokenek robbanásával, mint a $PEPE. Ez a mém kriptopénz a népszerű “Pepe the Frog” mémre épül, amelyet Matt Furie a 2000-es évek elején alkotott.

Figyelemre méltó, hogy a Pepe Coin semmilyen hasznosságot vagy belső értéket nem kínál a token tulajdonosainak. Valójában a PEPE honlapján a következőket állítják:

“A PEPE egy mémérme, amelynek nincs belső értéke vagy pénzügyi megtérülésre vonatkozó elvárása. Nincs hivatalos csapat sem ütemterv. Az érme teljesen haszontalan és csak szórakoztatási célokat szolgál”.

pepe hasznossag nelkul

A legnagyobb potenciállal rendelkező kriptók egyike, a Pepe Coin azonnal a piaci kapitalizáció szempontjából a top tokenek közé került. A 2023. áprilisi indulást követően a token kevesebb mint egy hónap alatt elérte az 1 milliárd dollár feletti piaci tőkeértéket.

Mivel ez a kriptopénz nem kínál valódi értéket a befektetőnek, a tokennek csupán egyetlen fő célja van. A Pepe Coin a népszerű mém- és kutyás tokeneket, mint például a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE), szeretné leváltani. Míg a 2023 közepén az árfolyam megtorpant, végül az árfolyam új magasságokba emelkedett a jelenlegi meme coin bikafutamban. A cikk írásakor a $PEPE piaci kapitalizációja közel 6 milliárd dollár.

pepe market cap

Ahogy sok meme token esetében látható, az árfolyam hajlamos korrigálni, miután hatalmas hozamokat kapott. Bár a token jóval a top meme coinok, például a DOGE piaci kapitalizációja alatt van, még mindig egy nagyon új kriptopénzről van szó.

PEPE érme árfolyam története

Ellentétben sok új mém tokenekkel, a $PEPE nem hajtott végre semmilyen kezdeti tőzsdei felajánlást (ICO). A token 2023. április 17-én egyenesen a kriptopénz tőzsdékre került bevezetésre. A $PEPE kezdeti bevezetési ára 0,000000001 dollár körül volt tokenenként.

Ez a népszerű kriptopénz összesen 420,69 billió token készlettel rendelkezik. A $PEPE árfolyamának emelkedése szinte azonnal megkezdődött, és 2024. május 23-án elérte a 0,00001526 dolláros mindenkori csúcsárat, megdöntve a 2023. május 5-i 0,00000431 dolláros csúcsot. Ez a token első megjelenése óta több mint 2500%-os masszív áremelkedésnek felel meg.

A token azóta egy kicsit korrigált, ám könnyen lehet, hogy nem ez volt az utolsó csúcsdöntési kísérlete.