Szakad a sapkás, kutyás kriptó, és még hol a vége

dogwifhat token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Dogwifhat (WIF) kriptovaluta fokozódó eladási nyomással szembesül, miután jelentős elutasítást kapott a $2.13 ellenállási szintnél. Ez az elutasítás döntő pillanatot jelöl, amely lefelé tolja az árat, és jelzi a kriptovaluta esetleges további veszteségeit.

Kucoin 960x200

A piaci elemzők és befektetők szorosan figyelik ezt a fejleményt, mivel a $2.13 szint áttörésének képtelensége a fennálló eladási nyomást hangsúlyozza. Ahogy a WIF navigál ezen a kihívásokkal teli szakaszon, a fókusz a következő támaszszintek azonosítására és a szélesebb piaci hatások megértésére helyeződik.

Piaci elemzés: A 2,2 dollár elutasítás hatása

A 4 órás grafikonon a WIF ára elindított egy medvés mozgást a 100 napos Egyszerű Mozgóátlag (SMA) alatt, miután elutasítást kapott a 2.2 dolláros szinten. Látható, hogy az elutasítást követően az ár lendületet kezdett építeni, mielőtt csökkenni kezdett.

wif arfolyam

A 4 órás grafikon Relatív Erősségi Indexe (RSI) bearish mozgást jelez a WIF számára, mivel az indikátor jelzővonala elkezdett esni az 50% szint felé.

Emellett a WIF ára az 1 napos grafikonon jelenleg bearish, és a 100-SMA alatt kereskedik. Ez a bearish mozgás, ahogy a grafikonon megfigyelhető, közvetlenül azután kezdődött, hogy az ár elutasítást kapott a 2.2 dolláros szinten, amely most ellenállási szintként működik.

Ez is érdekelhet: Freebitco.in vélemények – ingyen Bitcoin – ingyen satoshi

Továbbá, az 1 napos RSI a WIF árának kiterjedt bearish irányát jelzi. Mivel a jelzővonal ebben az esetben még mindig aktív az 50% alatt, a kriptoeszköz ára tovább csökkenhet.

Fontos megjegyezni, hogy a WIF ármozgásainak és az RSI indikátorának alakulásával az ár tovább csökkenhet az 1.47 dolláros támaszszint felé.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Hol találhat stabilitást a WIF?

Ahogy a WIF ára további csökkenésre készül, kulcsfontosságú támaszszintek vannak, ahol stabilizálódhat. Ha az érme stabilitást talál az 1.47 dolláros támaszszintnél, akkor ismét emelkedni kezdhet a 2.25 dolláros ellenállási szint felé. Ennek a szintnek az áttörése a WIF-et magasabbra tolhatja, hogy tesztelje a 3.58 dolláros ellenállási szintet, és esetleg további magasabb szinteket is elérjen.

Azonban, ha a WIF nem talál stabilitást az 1.47 dolláros támaszszintnél és alatta zár, akkor tovább csökkenhet a 0.71 dolláros támaszszint felé. Ha ezt a szintet is áttöri, a kriptoeszköz ára tovább csökkenhet a 0.26 dolláros támaszszint felé.

Ez is érdekelhet: A legjobb kripto ICO-k 2024-ben

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index