Új kriptovaluta – Mely új kriptók tartják lázban a közösséget?

uj kriptovaluta

Naponta kerül új kriptovaluta a piacra, amely közül szinte lehetetlenség válogatni. Ennek ellenére ebben a cikkben megpróbálunk bemutatni néhányat közülük, amelyeket érdemes lehet közelebbről is megismerni. A cikkben felsorolt kriptók egy része már megvásárolható a tőzsdéken, míg a többi előértékesítés alatt áll. Mindenképp DYOR (do your own research), tehát nézz utánna alaposabban is egy projektnek mielőtt befektetnél.

megadice banner 970 x 250

Új kriptovaluta projektek – 5+ érme, amit érdemes megismerni közelebbről

 1. BitBot
 2. BlockDAG
 3. ChainGPT
 4. Honk
 5. PEPE
 6. Coinnavigator

Lássuk az új kriptovaluta tokeneket egyesével

*Egyes tokenek utáni vásárlása után jutalékot kaphatunk.

1, BitBot

A Bitbot előkelő helyet foglal el a Telegram platformon működő, kriptovaluták automatizált kereskedésére specializálódott botok sorában, mint egy vezető szereplő. A kriptovaluta piacának legfrissebb előértékesítési szakaszában már majdnem 1 millió dollárnyi befektetést sikerült magához vonzania, ami ezzel az eseménnyel az év egyik kiemelkedő előértékesítési sikerévé teszi. A Bitbot a kereskedés területén egyedülálló biztonságos megoldást kínál, lévén az első olyan bot, amely nem igényel felügyeletet, így a felhasználóknak teljes mértékű ellenőrzése van saját tőkéjük felett a tranzakciók során.

bitbot fooldala

A Bitbot innovatív funkciói, mint az anti-rug pull intézkedések és az anti-MEV technológiák, tovább csökkentik a felhasználók kereskedési kockázatait. Ezenfelül különleges előzetes kereskedési lehetőségeket biztosít amerikai befektetők számára, amelyek más, hasonló Telegram botoknál ritkán érhetők el. Így a Bitbot úttörő szerepet tölt be a kriptovaluta kereskedési botok piacán a biztonság és az újítások terén.

Megnézem a BitBot oldalát

2, BlockDAG

A BlockDAG oldal kriptobányászati berendezéseket kínál, melyeket a felhasználói dokumentáció, tápegység és dedikált ügyfélszolgálat kísér a zökkenőmentes bányászati élmény érdekében. A különböző modellek, mint az X1, X10, X30, és X100, különböző teljesítményszinteket kínálnak, az egyszerű mobiltelefonos alkalmazástól az enterprise-szintű bányászathoz szükséges komplex rendszerekig.

blockdag fooldala

Az X1 napi 20 BDAG-ot bányászhat, míg az X100 akár 2,000 BDAG napi bányászati kapacitással rendelkezik. Az ASIC technológia alkalmazásával ezek a berendezések optimalizálják a bányászati hatékonyságot és energiafogyasztást. A weboldal további információkat kínál a bányászatról, valamint lehetőséget a berendezések közvetlen megvásárlására. További részletekért látogass el az BlockDAG hálózat weboldalára.

Megnézem a BlockDAG oldalát

3, dogwifhat

A dogwifhat (WIF) egy Solana láncra épült mémérme, egy rózsaszín kötött sapkát viselő shiba kutyáról. Az érme nem dicsekszik azzal, hogy a haladás szimbóluma, vagy hogy egy futurisztikus utópiát vizionálna. Épp ellenkezőleg. A WIF alapvetően csak egy mém egy rózsaszín kötött sapkát viselő Shiba kutyáról, egyszerűen csak ennyi. Még a “wif” szó is a mém érme nevében a “with” szándékos, mém stílusú elírása, ami még inkább hangsúlyozza az érme vicces jellegét.

dogwifhat token

Az egyszerűség ellenére a dogwifhat szeszélyes bájával és egyedi tulajdonságaival vihart kavart a kriptoközösségben. A WIF gyorsan a figyelem középpontjába került, és a 24 órás kereskedési volumenben megelőzte az olyan jól ismert mémérméket, mint a SHIB és a PEPE. A közösség lelkesedése a Shiba-in-a-hat mém iránt valódi piaci sikerre vezetett.

wif token arfolyam jan30

Az elismerések folytatódnak, mivel a WIF büszkén állítja magáról, hogy a kripto piac egyik győztese lett. A legjobbak legjobbja státusza nem csak egy cím; ez tükrözi a közösség bizalmát az érme potenciáljában. Versenytársaival ellentétben a WIF nem támaszkodik a futurisztikus tranzakciókra vagy a jelzőfényszerű szimbolikára vonatkozó nagyképű ígéretekre. Ehelyett vállalja identitását, mint “szó szerint csak egy kalapos kutya”.

4, ChainGPT

A fejlett AI-algoritmusokkal működő platform elindította automatizált kriptokereskedési platformját, a natív $GTAI token január 25-én indul. A ChainGPT launchpad által irányított GT protokoll egy beszélgető AI modellt és egy “Deal Execution and Task Management Core”-t integrál, amely összekapcsolja a felhasználókat a nyereséges és kockázatkezelt befektetési eszközökkel.

chaingpt fooldala

A felhasználók kényelmesen hozzáférhetnek a DeFi platformokhoz, az NFT piacterekhez, a CeFi tőzsdékhez és a ChainGPT saját fejlesztésű staking mechanizmusához. A figyelemre méltó funkciók közé tartoznak az egyszerűsített AI-parancsok a kereskedéshez, az AI-alapú portfóliókezelés, az automatizált AI-alapú kereskedési stratégiák, az átfogó, láncon kívüli és láncon belüli AI-analitika, a valós idejű AI-kereskedési jelzések, az AI-alapú arbitrázs-kereskedés és a felhasználóbarát AI-eszközök a Web3-onboardinghoz.

chaingpt arfolyam jan30

A $GTAI token kulcsfontosságú a GT ökoszisztémában, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a natív valutát a számlaadatoknak a GT AI modell tanulása számára történő rendelkezésre bocsátásával keressék. A $GTAI-tulajdonosok részt vehetnek a GT DAO irányítási szavazásokon, így befolyásolhatják a GT ökoszisztéma jövőbeli stratégiáját és fejlődését.

5, Honk

Aki nem tudná, a HONK egy új mém érme, amely a vírusos “Untitled Goose Game” mém előtt tiszteleg, amely néhány évvel ezelőtt viharszerűen bejárta az internetet. A játékban egy bajkeverő, huncutságra hajlamos liba szerepel, amely világszerte nagy visszhangot váltott ki a mémek szerelmesei körében.

A HONK célja, hogy megragadja ezt a könnyed hangulatot, és átültesse a Solana blokkláncra.

Tekintettel arra, hogy a token a Solanan van elhelyezve, a hálózat sebességéből és alacsony díjaiból profitál – ami előnyt jelent a drágább blokkláncokon, például az Ethereumon található mémérmékkel szemben.

honk kriptoerme

A HONK az okos tokenomikája miatt is vonzó, amely magában foglalja a 0%-os adókat és az égetett likviditási medencét.

A fejlesztők a “Bonk gyilkosnak” is nevezték, utalva a népszerű Bonk (BONK) tokenre, amely november és december folyamán megugrott. A legtöbb mémérméhez hasonlóan a HONK-nak sincs használati esete, és az értékét kizárólag a piaci kereslet és a közösségi hangulat határozza meg.

Mint ilyen, sok kriptokommentátor úgy véli, hogy a HONK fellendülése csak átmeneti lehet, tekintettel az alacsony tőkeértékű mémérmék volatilis természetére.

A spot tőzsdéken a kereskedési volumen ennek megfelelően 24%-kal 7,5 millió dollárra ugrott, ahogy az érme körüli érdeklődés és hype fokozódik.

Ez a legutóbbi árpumpa annak apropóján történt, hogy a Honk január 26-án bevezetésre került az LBank tőzsdére.

6, PEPE

A Pepe béka témájú mém érme, amely először 2023 májusában csapott hullámokat a kriptoszférában. Most viszont úgy tűnik, hogy veszít a vonzerejéből az Ethereum hálózat legnagyobb befektetői körében. Az egykor népszerű Pepe 2024-es középszerű árfolyammozgása az év első hónapjában 35,8%-os veszteséget ért el.

pepe mem erme februar 2

A legnagyobb kriptobálnák közül néhányan elkezdték likvidálni a PEPE állományukat, és profitot vettek fel. Ennek illusztrálására a Spot On Chain on-chain adatelemző platform egy monstre 1,731T PEPE eladási hullámot észlelt, amelyet egy bálna kezdeményezett, aki 2023 április és május folyamán hozzávetőlegesen ~0,0000005406 dolláros piaci értéken vásárolt PEPE-t.

A bálnák közül bár páran eladnak, vajon megéri még megvenni a PEPE érméket?

7, Coinnavigator

A CoinNavigator egy innovatív platform, amely blokklánc- és okosszerződés-technológiát alkalmaz, hogy valós idejű betekintést nyújtson a felhasználóknak a digitális eszközök dinamikus világába. A White Paper egy olyan robusztus keretrendszert vázol fel, amelyet a különböző kriptopénzmutatók átfogó értékelésére terveztek, pontos és időszerű információkat nyújtva a felhasználóknak a megalapozott befektetési döntések meghozatalához.

A CoinNavigator funkcionalitásának középpontjában az áll, hogy képes a különböző kriptopénz-tőzsdékről származó adatok összesítésére. A platform holisztikus képet nyújt a felhasználóknak a piaci mérőszámokról, beleértve az árat, a piaci tőkeértéket, a kereskedési volument és az árdiagramokat. Ez az átfogó piaci adat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontos és naprakész információk alapján megalapozott döntéseket hozzanak.

coinnavigator fooldala

A CoinNavigator egyik kiemelkedő jellemzője a valós idejű frissítések iránti elkötelezettsége. Ez biztosítja, hogy a felhasználók a piaci trendek előtt járhatnak, megkönnyítve az időben történő döntéshozatalt. A platform globális piaci lefedettsége a világ számos kriptovalutáját és tőzsdéjét felöleli, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a különböző eszközök piaci adataihoz, és értelmes összehasonlításokat végezzenek.

A CoinNavigator egy sor olyan funkciót kínál, amelyek a felhasználói élmény és a döntéshozatal fokozására irányulnak:

 • Valós idejű tokeninformációk: A felhasználók valós idejű információkat érhetnek el a tokenekről, beleértve a projekt részleteit, a token árát, a piaci sapkát és a kereskedési volument. Ez a funkció segíti a tokenek potenciális értékének jobb megértését.
 • Token kockázatfigyelés: A CoinNavigator token kockázatfigyelő funkciója éberen figyeli a láncon belüli műveleteket, segít a felhasználóknak időben felismerni és elkerülni a potenciális kockázatokat, ezáltal megvédve befektetéseiket.
 • Vagyonkezelés: A platform eszközkezelési funkciót biztosít, amely csatlakozik a pénztárcákhoz és a főbb tőzsdékhez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kényelmesen, egy helyen tekintsék meg az összes birtokolt eszközt. Ez a funkció javítja a felhasználók eszközallokációjának és értékének megértését.
 • Médiainformációk: A CoinNavigator megszervezi és összegyűjti a projektekkel kapcsolatos médiainformációkat, beleértve a híreket, hivatalos bejelentéseket és a közösségi médiafrissítéseket. Ez a funkció segít a felhasználóknak, hogy lépést tartsanak a piac és az őket érdeklő projektek legújabb fejleményeivel.
 • Fórum: A CoinNavigator elősegíti a közösségi elkötelezettséget egy külön erre a célra létrehozott fórummal, ahol a felhasználók megoszthatják nézeteiket, tapasztalatot cserélhetnek, és megvitathatják a különböző projektek értékét és kilátásait. A fórumban való részvétel fokozhatja a felhasználók megértését a többdimenziós projektinformációkkal kapcsolatban, és javíthatja befektetési képességeiket.
cng token arfolyam jan30
Fotó: Coinmarketcap

A $CNG token központi szerepet játszik a CoinNavigator ökoszisztémájában, olyan funkciókat lát el, mint a felhasználói jutalmak és a platformfizetések. A platform útiterve három fázist vázol fel, és minden egyes fázis új funkciókat és képességeket vezet be. A figyelemre méltó mérföldkövek közé tartozik a valós idejű adatgyűjtés a láncon, a láncon belüli likviditásfigyelés és a további nyilvános láncok támogatása.

Az érme január 26-án került fel a Coinmarketcap-re, és azóta szépen halad előre.

Végszó

A cikkben megnéztünk néhány új és néhány már “idősebb” kriptovalutát. Reméljük kicsit jobban meg sikerült ismerni a cikkből az egyes projekteket, ám mindenképp végezzétek el a saját elemzéseiteket és kutatásaitokat.

Az új kriptovaluták többsége nem éri meg a következő pár évet, így alapos utánajárásra van szükség.