Mega Dice token vásárlás 2024 – Útmutató lépésről-lépésre

mega dice token eloertekesites

A GameFi tokenek a kriptovaluták egy olyan kategóriája, amelyek általában számos hasznossággal és funkcióval rendelkeznek egy online játék ökoszisztémán vagy metaversen belül. A Mega Dice Token (DICE), a legújabb Solana hálózaton futó token, amely egy GameFi ökoszisztémán belüli hasznossággal rendelkezik, és napi jutalmakat biztosít a birtokosoknak.

megadice banner 970 x 250

A projekt a web3 és az online iGaming metszéspontjában helyezkedik el, ezeknek az ágazatoknak az egyesülésében, amit most GambleFi néven emlegetnek.

Ez az útmutató áttekinti a projekt ütemtervét és főbb jellemzőit, miközben egyszerű lépésekkel és illusztrációkkal rávilágít arra, hogyan vásárolhatsz $DICE tokent az előértékesítés alatt.

Mega Dice token vásárlás útmutató lépésről-lépésre

Az alábbiakban összefoglaljuk, és megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan vásárolhatsz Mega Dice tokeneket az előértékesítés során. Mivel Solana hálózati tokenről van szó, először is létre kell hoznod és fel kell töltened Solana-kompatibilis kriptopénzzel a tárcád.

A kriptovaluták decentralizált jellege miatt ajánlott saját kutatást végezni a kripto előértékesítésekkel, új projektekkel és ICO-kkal kapcsolatban. Továbá figyelembe venni és felmérni a saját kockázati hajlandóságod egy esetleges befektetés előtt. Ez az útmutató nem tanácsadás, bár jutalékot kaphatunk az általad történt vásárlás után. Mindenképp végezz saját kutatást. A Kriptomagazin.hu szerkesztőse nem vállal felelősséget sem a nyereségért sem a veszteségért.

Megnézem a Mega Dice előértékesítést

1. lépés: Töltsd le a Phantom bővítményt és hozz létre egy új pénztárcát

Először is létre kell hozz egy saját, egyedi, Solana-kompatibilis kriptotárcát a $DICE token megvásárlásához. A legtöbben a Phantom tárcát ajánlják, mivel ez a legelterjedtebb a Solana hálózaton. A másik lehetőség a Solflare.

Kezdj el egy új Solana tárca létrehozását a hivatalos Phantom weboldalon. A honlap azonnal felismeri, hogy mobileszközön vagy PC-s webböngészőn vagy. Ehhez a bemutatóhoz a Brave böngészőt használjuk, de ugyanúgy működik Chrome-on is.

Válaszd ki a “Download for Brave” fület, amely a böngésző bővítmények oldalára vezeti. A Phantom Wallet bővítmény hozzáadásakor el kell fogadni egy nyilatkozatot, amely elismeri, hogy ez egy harmadik féltől származó alkalmazás.

phantom tarca letrehozasa

A Phantom Wallet bővítmény hozzáadása után egy új böngészőfül nyílik meg, amely lehetővé teszi egy új pénztárca létrehozását.

2. lépés: Állíts be egy erős jelszót, és tárold biztonságosan a seed kifejezéseket

A következő lépés a jelszó beállítása az új pénztárcádhoz. A jelszó megerősítése után megkapod a magkifejezést (vagy seed kifejezést), amely az új kriptotárca fő feloldó kifejezése lesz.

A seed phrase 12 szóból áll, meghatározott sorrendben, ezt le kell írni, és biztonságos helyen kell tárolni. Javasoljuk, hogy soha ne készíts képernyőfotót a seed kifejezésekről, és ne tárold azt semmilyen, internetre csatlakozó eszközön.

Természetesen soha ne oszd meg a kifejezést senkivel, mivel az teljes hozzáférést biztosít a pénztárcádhoz és ezzel együtt a rajta tárolt összes pénzeszközödhöz.

3. lépés: Töltsd fel a Phantom pénztárcádat $SOL-lal

Az új és aktív ICO-khoz való csatlakozáshoz kell feltöltened az újonnan létrehozott pénztárcád.

Azt javasoljuk, hogy mindig egy jó hírű kripto tőzsdét, mint például a Coinbase-t vagy az OKX-et használd a Solana vagy más kriptók fiat pénzzel történő megvásárlásához. Magyarországon nagyon népszerű még a Binance is, így ott is könnyedén vásárolhatsz Solana érméket. A vásárlás megkezdésekor a Solana tárcacímed kell kimásolni és beilleszteni, mint fogadó pénztárca célállomás.

A címet a vágólapra másolhatod, ha a Phantom pénztárca-bővítmény tetején lévő “Fiók” melletti két négyzet fölé mész.

4. lépés: Kezdeményezd a $DICE tokencserét

Miután a pénzeszközök megjelentek a Phantom pénztárcádban, a következő lépés a $DICE megvásárlásához az, hogy meglátogatod a Mega Dice Token hivatalos weboldalát.

A csere widgetnél látni fogod a ‘connect wallet’ opciót. Kattints rá, és engedélyezd a kapcsolatot a Phantom pénztárcáddal.

Ezután add meg azt a $SOL összeget, amelyet Mega Dice Tokenekre szeretnél cserélni. A csere widget automatikusan megjeleníti a cserébe kapott $DICE tokenek számát.

dice token vasarlas widget

Válaszd a ‘Buy Now’ opciót a tranzakció elindításához. A Phantom wallet kiterjesztésénél megjelenik egy ablak, amely a tranzakció megerősítését kéri.

Láthatod a hálózati díj részleteit, és ha elégedett vagy vele akkor kattints a megerősítésre. Most a tranzakció feldolgozásra kerül. Az előértékesítések szokásához hűen a tokeneket majd csak az előértékesítés végeztével lehet igényelheti. Addig nem látszanak majd a tárcádban, hiszen még hivatalosan nem léteznek a tokenek.

Mindig jó gyakorlat 0,05 $SOL-t hagyni a pénztárcádban, hogy fedezd a jövőbeli tranzakciós költségeket.

Megnézem a Mega Dice előértékesítést

A Mega Dice tokenomikája – a legfontosabb adatok és számok

 • Token kínálat: $DICE összesen 420 millió token készlete van.
 • Pozitív hangulat: Az előértékesítés elindítását követő néhány órán belül a Mega Dice Token 250 000 dollárt gyűjtött össze, ami pozitív közösségi hangulatot mutat.
 • Egy bevált kriptokaszinó: A Mega Dice egy bevált online kriptokaszinó. Ez egy gyorsan növekvő márka, több mint 50 000 játékossal.
 • A kaszinó teljesítményét jutalmazza: Ha $DICE-t kötsz le, napi jutalmakat szerezhetsz a kaszinó teljesítménye alapján.
 • Token hasznosság: A $DICE zökkenőmentesen integrálódik a Mega Dice kaszinóba, exkluzív hozzáférést, jutalmakat és előnyöket kínálva.
 • DEX likviditás: A 10%-os tartalék allokáció jelentős DEX likviditást biztosít.

dice tokenomika

Megnézem a Mega Dice előértékesítést

A Mega Dice Token előértékesítésben való részvétel előnyei

 • Korai belépés: A kripto előértékesítésben való részvétellel a korai szakaszban kedvezményes áron juthatsz tokenekhez. Ez általános árbelépési előnyt jelent, és lehetőséget ad a visszatérülésre, ha a token ára a tőzsdére való bevezetéskor emelkedik.
 • A tőzsdei bevezetés előtti staking ösztönző: Az előértékesítésben való részvétellel a tőzsdei bevezetés napja előtt jogosult leszel a $DICE tokenek lekötésére, ahol a kaszinó teljesítménye alapján passzív napi jutalmakat szerezhetsz.
 • Korai bónusz: A Mega Dice Token előértékesítés korai résztvevői tokenbónuszokra jogosultak, mivel ők a projekt korai támogatói, és őket szeretné a kaszinó jutalmazni.

Mik a Mega Dice Token előértékesítésben való részvétel kockázatai

 • A kriptopiac volatilitása: A kriptopiacok volatilisek, és nem egyértelmű, hogy a kriptopiaci előértékesítések elnyerhetik-e a korábbi figyelmet.
 • Nincs garancia a kaszinó teljesítményére: Bár a Mega Dice online kaszinó azt állítja, hogy havi 10 000 aktív felhasználóval rendelkezik, nincs garancia arra, hogy a játékosok száma tartósan ugyanennyi marad.
 • A projekt fenntarthatósága: Számos külső tényező miatt nem tudjuk megítélni, hogy a Mega Dice projekt fenntartható lesz-e vagy hosszú távon működni fog-e a jövőben.

Mindenképpen látogass el a hivatalos weboldalra, hogy jobban megismerd a Mega Dice token vásárlás előnyeit és hátrányait, és hogy akár csatlakozz a közösségi oldalaikhoz a naprakész információkkal kapcsolatban.

Mega Dice Token vásárlás összefoglaló és vélemények

A Mega Dice bár egy fiatal online kaszinó, mi kipróbáltuk már. Az oldal maga egyszerűen használható, könnyedén megtalálhatók rajta a kaszinójátékok, fogadási részleg, és minden más, ami egy ilyen kaszinónak szüksége van.

A token szerintünk jól teljesíthet a piacon, hiszen a Mega Dice egy jól bejáratott kaszinó, és az évek múlásával pedig csak értékesebb lehet, ahogy több és több játékos regisztrál be az oldalra.

Összehasonlításként megnézhetjük a Rollbit kaszinó érméjét, amely 2022 márciusában indult el, akkor 0,003596 dolláros áron került fel a tőzsdékre, és ahogy a grafikonon látszik valamikor 2023 novemberében tetőzött a legmagasabb árral. Bár garancia nincs rá egyáltalán, hogy a Mega Dice is egy hasonló pályafutást tudhat majd magáénak, érdemes a tokent hosszútávra megvásárolni, ha ezen törnéd a fejed.

rollbit coin maj10
Fotó: Coingecko

Megnézem a Mega Dice előértékesítést

És, ahogy már említettük a transzparencia kedvéért, mivel a token 10%-os jutalékot kínál az ajánlott felhasználók után, így ezzel támogathatod munkásságunk. 

GYIK

Mi az a $DICE?
A $DICE a Mega Dice Casino natív Solana hálózati token, amely jelenleg előértékesítésben van.

A token számos, a GameFi ökoszisztémán belül használt segédeszközzel rendelkezik, amelyek passzív lekötésre, korai hozzáférésre, kedvezményekre és előnyös juttatásokra szolgálnak.

Szükségem van Solanára a $DICE megvásárlásához?
Mivel Solana hálózati tokenről van szó, előnyös a Solanával történő csere kezdeményezése.

A Mega Dice azonban lehetőséget kínál $DICE tokenek megvásárlására $ETH és $BNB használatával a MetaMask és $USDT segítségével mindkét hálózaton.

A tokenek igényléséhez minden esetben szükséged lesz egy Phantom tárcára.

Miért van szükségem Phantom tárcára?
Mivel a $DICE egy Solana hálózati token, a tokenek átvételéhez az induláskor Solana-kompatibilis pénztárcára, például Phantom walletre lesz szükséged.

Még ha részt is veszel az Ethereum vagy Binance Chain MetaMask használatával, akkor is szükséged lesz egy Solana hálózati pénztárcára a $DICE tokenek fogadásához.