Hamarosan zárul a Sealana előértékesítése

Kriptomagazin sealana 4 nap maradt
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Sealana egy cuki fóka témájú mémérme, amely nagy hullámokat kelt a Solana blokkláncon. A presale kampányának utolsó napjaiban jár, és már több mint 5 millió dollárnyi tőkét gyűjtött össze, így a korai támogatók arra spekulálnak, hogy a Sealana (SEAL) értéke robbanásszerűen növekedhet, miután bevezetik a nyílt piacon.

Kucoin 960x200

Sealana előértékesítés 5 millió dollárt gyűjtött

A Sealana nem akar egy újabb másolat lenni a mémérmék között. Ehelyett egy olyan dizájnnal próbál kitűnni, amelyet még nem láttunk korábban. Ez a megközelítés eddig működött – milliókat gyűjtöttek össze még azelőtt, hogy a SEAL elérte volna a nyílt piacot.

Jelenleg a korai befektetők fix 0,022 dolláros áron vásárolhatják meg a SEAL tokeneket. De már csak pár nap maradt, hogy ezt a kedvezményes árat kihasználják a befektetők, mielőtt az előértékesítés véget érne.

sealana boritokep

Az előértékesítés lezárása után a Sealana csapata tervezi a token bevezetését a Solana alapú DEX-eken. És itt kezdődhetnek az igazán érdekes dolgok. Amikor egy ilyen forró új token megjelenik a tőzsdéken, gyakran nem kell sok idő ahhoz, hogy jelentős áremelkedést lássunk. A FOMO általában beindul, mindenki akar egy darabot az akcióból. Ez hatalmas korai keresletet generál, ami felhajtja a token árát – ez pedig még több befektetőt vonz, ahogy az árnövekedés virálissá válik a közösségi médiában.

Ez egy olyan forgatókönyv, amely számtalanszor lejátszódott már a mémérmék piacán.

Megnézem a $SEAL érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Hogyan kelt feltűnést a Sealana fókája?

Most beszéljünk arról, mi teszi igazán különlegessé a Sealanát – a kabalafigurája. Képzeljünk el egy cuki fókát, amely csillagokkal és csíkokkal díszített, mintha csak egy South Park epizódból lépett volna ki. Ez a Sealana hangulata. Ez a hangulat pedig a lehető legdegeneráltabb, mivel nincs semmiféle hasznosság vagy bonyolult felhasználási eset a láthatáron. Ez egy „tiszta” mémérme – mint a PEPE, WIF és BONK korábban. A mémérmék piacán néha ennyi is elég ahhoz, hogy egy token virálissá váljon és robbanásszerű hozamokat produkáljon.

A Sealana Twitter oldala már hatalmas követőtábort gyűjtött, a fejlesztőcsapat pedig folyamatosan megoszt mémeket és hype-olja a közelgő bevezetést. A Sealana Telegram csatornáján is 11 700 aktív tag van. Még a YouTube-sztárok is beszálltak az akcióba. Jacob Bury, egy népszerű kripto kommentátor, számos videóban dicsérte a Sealanát az elmúlt hetekben. Matthew Perry is azt mondta, hogy a Sealana „egy gyöngyszem lehet”.

Az olyan nagy nevek, mint ezek, ajánlásaival a token körüli felhajtás éppen a megfelelő időben csúcsosodik.

Miért lehet ideális az időzítés a Sealana bevezetéséhez

A rossz hír az, hogy a mémérmék jelenleg nehéz időszakon mennek keresztül. Jelenleg egy vörös tenger van a mémérmék piacán. De a Sealana előértékesítése továbbra is dübörög – ez annak a jele, hogy a befektetők bíznak a token potenciáljában. És a SEAL időzítése kulcsfontosságú lehet.

Bár a mémérmék most gyengélkednek, a helyzet egy pillanat alatt megváltozhat. Tehát mire a Sealana debütál a DEX-eken, a hullám akár meg is fordulhat.

Egy másik dolog, ami a Sealana javára válik, az a folyamatos érdeklődés a Solana alapú mémérmék iránt. A DEXTools kezdőlapján láthatjuk, hogy új tokenek folyamatosan megjelennek, és némelyik megduplázódik (vagy akár megtriplázódik) az árfolyama az elmúlt 24 órában. Ez bizonyíték arra, hogy bár a nagy tokenek küzdenek, az újabb belépők iránti izgalom továbbra is nagy.

dextools daily gainers

Végső soron a mémérmék természetüknél fogva kiszámíthatatlanok, így nem lehet tudni, hogy a SEAL hogyan fog teljesíteni a listázás után. De mivel már csak négy nap maradt az előértékesítésből és a hype továbbra is nő, minden jel arra mutat, hogy a SEAL nagy híreket fog hozni, amint eléri a nyílt piacot.

Megnézem a $SEAL érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index