Feltörekvő kriptovaluták – Felkapott, forró kriptók

Kriptomagazin feltorekvo kriptovalutak

Amennyiben feltörekvő kriptovaluták után kutatsz az interneten, de nem tudsz rendesen kiigazodni, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megnézzük a jelenleg legfelkapottabb, forró kriptókat, amelyről a közösség duruzsol. Ezen kriptók egy részét más-más módon kell megvásárolni, így jó ha tisztában vagy ezekkel a folyamatokkal.

megadice banner 970 x 250

Na, de lássunk is neki, nézzük meg a listát!

Feltörekvő kriptovaluták 2024 – A top 10-es lista

  1. BlockDAG
  2. Bitbot
  3. Laika
  4. dogwifhat
  5. PEPE
  6. Smog
  7. NuggetRush
  8. Harambe token
  9. Galaxy Fox
  10. Nerwos Network

1, BlockDAG

Egy olyan gyorsan fejlődő és szabályozatlan területen, mint a kriptopénz-ipar, a legitimitással és megbízhatósággal kapcsolatos kérdések minden olyan projekt esetében felmerülnek, amely be kíván szállni a versenybe. A BlockDAG Network, egy újabb projekt, amely belépett az iparágba.

blockdag fooldala

Bár a BlockDAG Network egy új arc lehet a kriptopénzek világában, ez egy olyan projekt, amely az átláthatóság, az innováció, a kommunikáció és a közösségi elkötelezettség alapjaira épül. Mivel a projekt legitimitásával kapcsolatos aggályok természetesen felszínre kerülnek, a BlockDAG Network proaktív lépéseket tesz, hogy megnyugtassa a közösségét és a befektetőket, hogy a legitimitás és az átláthatóság áll minden egyes lépésük középpontjában.

A BlockDAG mobilos kriptobányászatot és bányászgépeket is értékesít. Ezek segítségével könnyebben lehet beszállni a kriptovaluta bányászatba. A csapat egy bankkártyát is piacra fog dobni, amellyel készpénzvisszatérítést kaphatsz, ahogy vásárolsz.

blockDAG kripto banyaszgepek A BlockDAG egy érdekes projektnek ígérkezik, érdemes lehet vele közelebbről is megismerkedni.

Megnézem a BlockDAG oldalát

2, Bitbot

A Bitbot kiemelkedik a Telegramon elérhető, kriptovalutákkal foglalkozó automatizált kereskedési botok között mint egy vezető szolgáltató. Az előértékesítés ötödik szakaszában sikeresen több mint 940 ezer dollárnyi tőkét vonzott, ezzel az év egyik legjelentősebb kriptovaluta-előértékesítési eseményévé válva. A Bitbot különlegessége a biztonságos kereskedési módszerében rejlik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az első ilyen típusú botként a piacon, teljes mértékben irányítsák saját eszközeiket a tranzakciók során.

bitbot fooldala

A Bitbot tovább erősíti a biztonságot olyan funkciókkal, mint az anti-rug pull mechanizmusok és az anti-MEV megoldások, amelyekkel csökkenti a befektetőknek kiszolgáltatott kockázatokat. Amerikai ügyfelek számára is kínál exkluzív előzetes kereskedési lehetőségeket, amit más hasonló Telegram botok gyakran nem tesznek elérhetővé. Ezáltal a Bitbot új dimenziókat nyit meg a biztonság és az innováció területén a kriptovaluta kereskedési eszközök piacán.

Megnézem a BitBot oldalát

3, Laika

A Laika érmére az airdrops.io oldalon lettünk figyelmesek, bár még nincs róla hivatalos megerősítés, hogy nyereményjátékot hirdetnek. Ez a mém érme az űrutazást eleveníti fel nekünk, talán emlékezhettek rá, az első kutyát, akit az űrbe küldtek a Laika nevet viselte.

laika vasarlas fooldal

A Laika úgy tűnik egy play to earn játékot is tervez, ahol további tokeneket lehet majd nyerni. Az űrkutyát a Solana láncon lehet majd megvásárolni, így egy kompatibilis tárcára lesz szükséged hozzá. A feltörekvő kriptovaluták között jó eséllyel ott lehet hamarosan a projekt, így érdemes lehet szemmel tartani.

4, dogwifhat

Egy másik Solana alapú mém érme, amely legújabban LeBron James miatt lőtt ki. Ez a feltörekvő kriptovaluta feltűnt az olyan nagyobb híroldalak hasábjain is, mint a Bloomberg. Úgy tűnik tehát a kereskedők és a kriptósok mindig találnak egy újabb érmét amit pumpálni lehet.

dogwifhat token

Úgy tűnik egyenlőre, hogy az érmének nincs sok hasznossága, csupán kereskedésre alkalmas. Így tehát, ezt figyelembe vévé kereskedj vele.

5, PEPE

A PEPE az elmúlt években az egyik legforróbb mém érme volt. Azóta kissé alábbhagyott az őrület körülötte, ám még mindig képes meglepetéseket okozni.

A pepe békáról formált érme sokak kedvence lett, ám hogy van-e még benne szufla, vagy csak a népszerűsége maradt meg, egyenlőre kérdéses.

6, Smog

A Smog token bevezetésével megnyíltak a kapuk a mitikus földre, elhozva a Gyűrűk Urának varázsát és a csak a képzeletünkben létező lényeket. A sok kutyás témájú mémérme után a Smog egy tűzokádó sárkány képével igyekszik különbséget tenni.

smog token magyar fooldal

A Smog a legújabb tagja a Solana mémérmék egyre bővülő sorának, és olyan közelmúltbeli sikerek sorába lép, mint a Bonk, a Myro és a Dogwifhat. A kriptopénzek domináns ereje, a Smog páratlan erővel büszkélkedhet, amely sárkánytüzével képes elpárologtatni minden mémérme-kihívót. A Smog a történelem legnagyobb Airdropjának ígéretével hívja a befektetőket, hogy vegyenek részt a $SMOG tokenek vásárlásával és kereskedelmével, hogy airdrop pontokat gyűjtsenek.

A projekt létrehozta az Ethereum láncon is az érméket, így Solanán kívül már ETH-val is megvásárolhatók az érmék a honlapon. Amennyiben megtartod és vagy akár le is kötöd az érméket az oldalon és regisztrálsz az airdropra, úgy te is esélyes lehetsz nyerni.

7, NuggetRush

A NuggetRush az egyik feltörekvő kriptovaluta az egyedülálló játékmenetével, ahol a játékosok bányászkalandokban való részvétellel kereshetnek. A projekt innovatív megközelítése a hatásos játék, a mémkultúra, a kriptobányászat és a kézműves bányászat integrálásával nagy növekedési potenciált sejtet. A NuggetRush egyike azon kevés mémérméknek, amelyek megismételhetik a Solana 2023-as növekedését, mivel szilárd fundamentumokkal rendelkezik. A NUGX a hagyományos mém érmékkel ellentétben valós problémákat old meg azáltal, hogy támogatja a kézműves bányászokat az elmaradott országokban.

nuggetrush token fooldal

A NUGX befolyása folyamatosan emelkedik a folyamatban lévő ICO-t követően, amely eddig több mint 2,1 millió dollárt gyűjtött össze. A több mint 174 millió, 0,018 dolláros áron eladott tokenekkel ez az előértékesítés a befektetők érdeklődését mutatja a NuggetRush iránt. A blokklánc ICO kezdete óta a NUGX értéke kiemelkedő 80%-kal ugrott meg, és a korai támogatók várják a hivatalos indulást.

Az egyik kiemelkedő jellemző, ami a NuggetRush-t a legjobb kriptopénzek közé teszi, az az, hogy a játékosok kereskedhetnek NFT eszközeikkel más játékosokkal, és valódi pénzt kereshetnek. A NuggetRush játékba befektetett játékosok a játéktudásuk és az idejük alapján keresnek. Egy másik módja annak, hogy a játékosok növeljék a keresetüket, az NFT tétje. A játék 20% APY kifizetést kínál a befektetőknek, amikor lekötik NFT-iket.

8, Harambe token

A Harambe Token előértékesítése is egy jelentős befektetői érdeklődést váltott ki. A projekt átlépte a 4,5 millió dolláros határt, és úgy tűnik villámgyorsan emelkedik. A Harambe AI Token alapítói bejelentették, hogy az ár hetente emelkedik, így a befektetők több lehetőséget kapnak a Harambe AI Token megvásárlására.

A Harambe AI Tokenek sikerének eléréséhez alkalmazott megközelítésük sokrétű, és az Ethereum blokklánc erejének kihasználására összpontosít, hogy biztonságos és hatékony platformot kínáljon a tranzakciók és befektetések számára. A projekt elkötelezett a mesterséges intelligencia ökoszisztémájába való integrálása mellett a felhasználói élményt és a működési hatékonyság fokozását szeretné elősegíteni.

harambe token

Miközben a Harambe AI Token a bevezetésre készül, a potenciális befektetők figyelemmel kísérik a projekt minden mozzanatát, mivel vonzza őket a blokklánc erősségeit a mesterséges intelligencia innovatív potenciáljával ötvöző projekt ígérete.

Úgy tűnik, hogy a projektnek egy mesterséges intelligenciával felszerelt kereskedési platformhoz, így a feltörekvő kriptovaluták egyike lehet még 2024-ben.

9, Galaxy Fox

A Galaxy Fox a kriptotér következő nagy dobása szeretne lenni. Az ERC-20-as érme egy P2E funkcióval rendelkező rókás token lesz, amely lehetővé teszi az ökoszisztéma tagjainak, hogy keressenek, játsszanak és domináljanak. A Galaxy Fox mémfunkciói szórakozást nyújtanak és javítják a kötődést az ökoszisztémához. A projekt fejlesztői a GFOX 5 milliárd dolláros kínálatának 10%-át az ökoszisztémájának fogják juttatni a fejlődés biztosítása és a felhasználók jutalmazása érdekében.

galaxy fox fooldal

Az ökoszisztéma a lehetőségek központja lesz, ahol a felhasználók megtapasztalhatják és felfedezhetik a Galaxy Fox P2E funkcióit. Az ökoszisztémán belül van egy izgalmas futójáték, amelyet a játékosok kihasználhatnak, hogy kivételes teljesítményekkel $GFOX-ot keressenek. A P2E játék izgalmakat és szórakozást fog nyújtani, miközben jutalmazza a játékosokat. Játékosként a Galaxy Fox NFT-k megvásárlásával növelheted a nyerési esélyeid.

A rókás témájú nem-helyettesíthető tokenek (NFT-k) egyedi tulajdonságokkal, gyengeségekkel, erősségekkel rendelkeznek, és különböző előnyöket kínálnak neked az ellenfeleddel szemben. Játéktulajdonságaidat (sebesség, mozgékonyság, erő, hatalom, erő) átmenetileg növelheted is, ha a $GFOX tokeneddel boostereket vásárolsz. A boosterek versenyelőnyhöz juttatnak, és növelik a győzelmi esélyeidet, akárcsak az NFT-k. A Galaxy Fox piactéren a $GFOX tokeneddel, mint fizetőeszközzel szerezhetsz boostert és NFT-ket.

A ranglista első 20%-ának játékosai minden játékszezon végén játékbeli valutát kapnak, amelyet $GFOX-ra válthatnak. Emellett a játékosok legjobb 20%-a egyenlő arányban részesül a játékbeli tárgyak eladásából realizált pénz 50%-ából.

10, Nervos Network

A 2018-ban alapított Nervos Network célja a blokklánc-ökoszisztémán belüli skálázhatósági és interoperabilitási kihívások kezelése. A CKB token több célt szolgál, többek között tranzakciós díjakat, kormányzást és ösztönző programokat.

A hálózat biztonságra, decentralizációra és blokklánc-interoperabilitásra való összpontosítása az ökoszisztémán belül változatos projektek fejlődéséhez vezetett. Az RGB++ bővítési protokoll sikeres bevezetésével a Nervos Network készen áll arra, hogy jelentős előrelépéseket tegyen a blokklánc-technológia területén.

nervos network fooldal

A CKB token jelenleg különböző platformokon, többek között a Binance, a Huobi Global és a Bithumb platformokon érhető el kereskedésre. Ahogy a Nervos Network tovább fejlődik és bővül, a CKB növekedési és elfogadási lehetőségei a kriptopiacon továbbra is ígéretesek.

Feltörekvő kriptovaluták – Megéri kockáztatni?

Amennyiben ilyen felkapott kriptó után kutatsz biztosan elkapott a FOMO láz! Olvasgatni napról-napra a sok milliomos történetet, sivárogni a profit után könnyen belehajszolhat egy olyan befektetésbe, amelybe hideg fejjel nem biztos, hogy beszállnál.

Ezért nagyon fontos, hogy elvégezd a saját kutatásod, sétálj egyet, és átgondold a vásárlást. Ha ezek után is úgy véled, hogy egy projekt megéri a pénzed, akkor elkezdhetsz pozíciót nyitni a kereskedési / befektetési stratégiádnak megfelelelően.

Végszó

Ezek a feltörekvő kriptovaluták uralják most a legtöbbször a kriptohírek címlapjait. Nyilván sok közülük erős PR kampány részeként, míg mások a hype miatt. Amennyiben te is ilyen forró, felkapott kripto után kutatsz, akkor reméljük cikkünk a segítségedre volt.