Egy új mém érme megdobogtatja majd a ’90-es évek gamereinek szívét

playdoge magyar fooldal
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elmúlt héten egy új mémérme-projekt robbant be a köztudatba, és most mindenki erről beszél.

99bitcoin-tokens

A BNB okosláncú PlayDoge (PLAY) projektnek robbanásszerűen megnőtt a népszerűsége. A múlt keddi indulás óta több mint 1,4 millió dollárnyi forrást gyűjtöttek össze az előértékesítés során.

A PlayDoge nosztalgikus kriptojátéka izgalomban tartja a piacot

A PlayDoge egy okos mobiljáték, amely a népszerű “Doge” mém és a 90-es évek nosztalgikus virtuális háziállat őrületét ötvözi. Lényegében a Tamagotchi találkozik a kriptoval.

A koncepció egyszerű: a felhasználók örökbe fogadnak egy imádnivaló virtuális háziállatot, és egy szórakoztató, mobilbarát alkalmazáson keresztül etetik/szórakoztatják azt.

De itt a csavar – a mini kidobós stílusú játékokkal és a háziállat boldogságával a felhasználók PLAY tokeneket szereznek, amelyeket valódi kriptóra válthatnak be.

playdoge rolunk

Ezek a PLAY tokenek nem csak a látszat kedvéért vannak, mivel a felhasználók ezek segítségével különleges funkciókat is feloldhatnak a PlayDoge univerzumban.

 

A projekt tokenomikája sem vicc, a 9,4 milliárd PLAY token felső határával és a likviditásra, marketingre, staking juttatásokra és egyéb stratégiai célokra szánt allokációkkal.

És ha már a staking juttatásoknál tartunk, a PLAY-tulajdonosok zárolhatják a tokenjeiket és passzív jövedelemre tehetnek szert vele körülbelül 225%-os éves hozammal.

Tehát miközben a felhasználók virtuális háziállatot ápolnak, növelhetik a jövedelmüket is.

Ez egy vonzó felállás, amely máris elnyerte a tetszést – kevesebb mint egy hét alatt több mint 1300-an követték be a PlayDoge Twitter oldalát.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A PlayDoge előértékesítése felrobban és kevesebb mint egy hét alatt 1,4 millió dollárt gyűjtött össze

A PlayDoge már az első pillanatban komoly figyelmet generált. A projekt token előértékesítési eseménye mindössze hat nappal ezelőtt indult – és máris 1,4 millió dollárnyi összeget gyűjtött össze.

Ez több mint 200 000 dollárt jelent naponta a kripto rajongóktól, akik igyekeznek részt venni az akcióban. Az ár kevesebb mint öt nap múlva emelkedni fog, amint a következő előértékesítési szakasz elindul.

A BNB, USDT és betéti kártyával történő vásárlással könnyen érthető, hogy miért indult ilyen robbanásszerűen az előértékesítés. Ahogy a PlayDoge fehér könyvében is szerepel, a terv az, hogy az előértékesítés lezárultával a PLAY-t a főbb DEX-eken is jegyzik.

playdoge jatek

A teljes kínálat 11,5%-át kitevő 1,08 millió PLAY tokent már lefoglaltak, hogy likviditást biztosítsanak ezeknek a listázásoknak.

További 1,17 millió token fogja finanszírozni a marketing kampányokat, hogy terjesszék az igét és új felhasználókat vonzzanak a PlayDoge ökoszisztémába.

Megnézem a $PLAY érmét

Lehet, hogy a PLAY token lesz a következő nagy dolog a mémérme térben?

Szóval, tényleg berobbanhat ez a furcsa mémérme projekt? A korai jelek arra utalnak, hogy talán igen.

Először is, a PlayDoge valami teljesen újat hoz az asztalra, ami mind a játékosokat, mind a kriptokereskedőket vonzhatja. Jelenleg nincs semmi hasonló a piacon – a P2E hype-ot retró stílusú hangulattal használja ki.

A PlayDoge csapatának nagy ambíciói is vannak: a jövőben tervezik a közösségi kiszállásokat és akár a CEX listázást is.

Már most is ellenőrzik a szükséges dobozokat azzal, hogy az alacsony díjú BNB Smart Chain-en vannak elhelyezve, és a SolidProof blokklánc-specialistái auditálják őket.

És ne feledkezzünk meg a precedensről sem, amelyet más vírusos mémérmék, például a FLOKI teremtettek, amely mostanra 2,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet.

A FLOKI közelmúltbeli növekedésének nagy része a Valhalla P2E játék körüli hype-nak tulajdonítható.

Ez a felhajtás azt mutatja, hogy a befektetők hajlandóak a valódi hasznossággal rendelkező mémérmékbe fektetni.

Mindent egybevetve, ennyi izgalmas elemmel – a nosztalgia, a P2E megközelítés, a mémek – nem csoda, hogy a befektetők a jelenlegi árfolyamon rohanva vásárolják a PLAY-t.

Megnézem a $PLAY érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index