A PEPE és a FLOKI is nagyot ment ma, ám a nyertes mégis egy másik mémérme lehet

dogeverse fooldal
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A mémérme-mánia teljes lendületben van, a Pepe (PEPE) és a Floki (FLOKI) jelenleg a két legmenőbb kriptovaluta.

base dawgz banner

A kereskedők azonban már a következő potenciális nyerő érméket keresik, és sokan az új Dogeverse (DOGEVERSE) tokent tartják első számú esélyesnek. Nézzük meg miért.

Pepe és Floki vezetik jelenleg a mém érmék piaci hullámát

A PEPE és a FLOKI a meme érmék piacán az élen jár. A békás témájú PEPE megugrott, és az elmúlt hét napban több mint 35%-os emelkedést ért el. A PEPE a mai nap folyamán új történelmi csúcsot ért el 0,0000115 dolláron, mielőtt visszahúzódott a jelenlegi 0,0000106 dolláros árfolyamra.

A spekulatív kereslet a rekordokat döntötte meg – a PEPE azonnali kereskedési volumene az elmúlt 24 órában meghaladta a 3,1 milliárd dollárt. Ezzel a PEPE jelenleg a 6. legtöbbet kereskedett kriptopénz a világon, megelőzve a Solana (SOL) és a Binance Coin (BNB) árfolyamát.

pepe arfolyam maj15

A FLOKI sem tudott lemaradni a többiekkel szemben.

A FLOKI 30%-ot emelkedett ezen a héten és 10%-ot a nap folyamán, és 0,000219 dolláron kereskedik.

Bár még mindig 37%-kal elmarad a 2021-es rekordtól, a FLOKI spot volumene 70%-kal, közel 1 milliárd dollárra emelkedett, mivel a mémkereskedők teljes “degen” üzemmódba kapcsoltak.

Nem meglepő módon a legújabb őrület szikrája Keith Gill “Roaring Kitty” személyiségének visszatérése a Twitterre.

Úgy tűnik, hogy visszatérése újra fellobbantotta a 2021-es mémrészvény-mániát – és úgy tűnik, hogy ez a hype a mémérmékre is átragad.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az új mémérme, a Dogeverse multi-chain interoperabilitást kínál

Miközben a PEPE és a FLOKI szárnyal, sok kereskedő a Dogeverse-t tartja a következő mémérmének, amely vírusszerűen fog terjedni.

Ez az új érme a multi-chain interoperabilitásra összpontosít, és hat különböző blokkláncon fog elindulni, köztük az Ethereum, a Solana és a Base.

Képességeinek illusztrálására képzeld el, hogy a DOGEVERSE tokeneket néhány kattintással mozgatható lesz mindezen láncok között.

dogeverse lancok

Ezt a Dogeverse fejlett technológiája teszi lehetővé – vagyis a befektetők kedvük szerint kihasználhatják a DeFi lehetőségeket az Ethereumon, vagy bekapcsolódhatnak a Solana ökoszisztémába.

A szóban forgó technológia a Wormhole és a Portal Bridge.

E két protokoll segítségével a kereskedők rugalmasan “áthidalhatják” a tokenjeiket különböző hálózatokra, minimális díjakkal.

Ha ez nem lenne elég, a Dogeverse csapata egy kiegészítő staking protokollt is elindít.

A cikk írásakor a hozamot évi 57%-ban határozták meg – és már több mint 28,1 milliárd DOGEVERSE tokent kötöttek le.

Végső soron a többláncú átjárhatóság és a passzív jövedelmi potenciál kombinálásával a Dogeverse komoly DeFi befektetők és a mémérme szerelmesei számára egyaránt opcióként pozícionálja magát.

Megnézem a Dogeverse érmét

A Dogeverse előértékesítése 15 millió dollárt gyűjtött össze a DEX-indítás előtt

Ez a token nagy visszhangra talált a befektetők körében. A Dogeverse folyamatban lévő előértékesítése mostanra elérte a 15 millió dolláros tőkét – mindezt a token DEX debütálása előtt.

De az igazi teszt az lesz, hogy a Dogeverse képes-e megismételni (vagy felülmúlni) a PEPE és a FLOKI által generált hullámokat, még csak most következik.

A csapat ütemterve felvázolja a marketingkampányok és közösségi ösztönzők indításának terveit, valamint a jövőbeni CEX-listázás megszerzését.

dogeverse utemterv

Ha azonban a DOGEVERSE a következő hetekben sikeresen be tud kerülni egy nagyobb DEX-be, az valóban felteheti a projekt a térképre.

A token a nemzetközi kriptós híroldalakon is sorra megjelent, és több influencer is nagyra értékelte. Ez a fajta nyilvánosság felbecsülhetetlen értékű, és szélesebb közönség figyelmét is felkeltette a projektre.

Hogy a Dogeverse meg tud-e felelni ezeknek a magas elvárásoknak, még nem tudjuk, de egyelőre tagadhatatlan a felhajtás.

Megnézem a Dogeverse érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index