Jön az EigenLayer második airdropja

eigen foundation season 2 stakedrop
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az Eigen Foundation, az Ethereum restaking protokollja, az EigenLayer mögött álló szervezet újabb airdrop jutalomhullámot indít.

ByBit spot banner

Egy csütörtöki bejegyzésben az alapítvány közölte, hogy szeptember 17-től összesen mintegy 86 millió token kerül felszabadításra a „stakedrop” során, és olyan felhasználók és közreműködők kapják, akik aktívan segítették a projektet.

A „Season 2 stakedrop” 70 millió tokent oszt ki azoknak, akik stakeltek és csomópontokat üzemeltettek. Az ökoszisztéma partnerek és az EigenLayer közösség 10 millió tokent kap, további 6 millió tokent pedig a nyílt forráskódú hozzájárulók, támogatók és mások kapnak, akik a kezdetektől fogva támogatták a közösséget.

„Izgatottan várjuk, hogy megjutalmazzuk azokat, akik a kezdetektől fogva óriási erőfeszítéseket tettek az EigenLayer támogatása érdekében” – olvasható a bejegyzésben.

„Akár hackathonokhoz csatlakoztál, akár blogokat írtál, akár a Twitteren és a Discordon vettél részt, vagy nyílt forráskódú fejlesztőként tetted lehetővé a mai nyílt innovációt, az erőfeszítéseid fontosak voltak a növekedésünkhöz” – teszik hozzá.

Az EigenLayer korábban már májusban elindított egy „Season 1” nevű airdropot. A teljes token-készlet 5%-át – több mint 1,6 milliárd tokent – osztotta ki azoknak a felhasználóknak, akik március 15-ig tétgyűjtő tevékenységet folytattak.

Ez is érdeklehet: Mi az a Renzo protokoll, és hogyan vásárolj belőle?

Az EIGEN token még nem elérhető a kereskedéshez. Az alapítvány korábban egy GYIK-ben azt írta, hogy reméli, hogy elér bizonyos „termék- és decentralizációs mérföldköveket”, mielőtt feloldja a tokent a kereskedésre és az átutalásokra, de ezeket a mérföldköveket „szeptember 30-ra tervezik”. Nem világos, hogy ez a becslés még mindig aktuális-e.

Az Airdrop

Az airdropok egy módja annak, hogy a felhasználókat egy új kriptoprojekthez vonzzák. Egy protokoll jellemzően ingyenes tokeneket osztogat a korábbi és/vagy jelenlegi felhasználóknak abban a reményben, hogy a közösség növekedni fog, és a jövőben még több ember fog a projekthez áramlani.

Az EigenLayer az Ethereumra épül, és az újrakötés – a több blokkláncban való tétgyűjtés képessége – a célja. Az ötlet lényege, hogy azok, akik már lekötötték az Ethereumot (ETH), ugyanazokat a lekötött érméket más protokollokon is használhatják, azzal a céllal, hogy biztonságban tartsák azokat, és közben további jutalmakat szerezzenek.

Ez is érdeklehet: Pepe Unchained vásárlási útmutató

A staking az a folyamat, amelynek során kriptotartozásokat zálogosítunk el egy hálózatnak, és közben hozamot keresünk. A lekötést használó hálózatokat proof of stake blokkláncoknak nevezik. Számos vezető kriptovaluta – az Ethereum, a Polkadot és a Cardano – használja ezt a konszenzusmechanizmust.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index