Michaël van de Poppe megnevezett 3 altcoint a következő bikafutamra

Kriptomagazin van poppe
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Michaël van de Poppe kriptostratéga és kereskedő, akit sokan követnek a közösségi médiában, megnevezte a jelenlegi ciklus legjobb altcoin-választásait.

wiener banner

Egy új stratégiai videóban Van de Poppe elmondta a 165 000 YouTube-feliratkozójának, hogy a Bitcoin (BTC) befektetők valószínűleg elkezdik a profitjukat altcoinokba irányítani, ami az alt projekteket sokkal magasabbra küldi.

“Az altcoinok nagyon jól fognak teljesíteni. Valószínűleg ezt fogják tenni. Az elmúlt időszakban sokat szenvedtek a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok miatt, de úgy gondolom, hogy a forgás nagyon közel lesz az altcoinok felfelé fordulása felé”.

A kereskedő azt mondja, hogy ő most bullish több újabb altcoinra is.

“Tehát azok az altcoinok, amelyek a portfóliómban voltak, valószínűleg jól fognak teljesíteni, de az újabb eszközök felül fognak teljesíteni.”

Újabb top alt választásai között van a Renzo (REZ), az EigenLayer likvid re-staking tokenje.

“Látva az árfolyamok alakulását, forgattam néhány altcoint, amelyek viszonylag régiek, mint az ATOM, a Curve a portfóliómban, és újabb érmékre cseréltem őket. Ez az egyike az ilyen újabb projektnek, amiről elkezdtem tweetelni nemrég, az a Renzo.”

A Renzo a cikk írásakor 0,172 dolláron kereskedik, az elmúlt 24 órában kissé emelkedett.

A következő, amiről a kereskedő úgy véli, hogy érdemes lehet befektetésre, az a Portal (PORTAL). Ez egy olyan projekt, amelynek célja, hogy a különböző blokkláncok játékai egyesüljenek a cross-chain token platformján, sok felfelé ívelő potenciállal rendelkezik ebben a ciklusban.

A Portal a cikk írásakor 0,97 dolláron kereskedik, ami 3,5%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Végül a kereskedő szerint a cross-chain üzenetküldő protokoll Wormhole (W) nagy nyereséget könyvelhet el.

A Wormhole a cikk írásakor 0,66 dollárért kereskedik, ami közel 7%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index