1 millió DOGS tokent oszt ki a Telegram

dogs token
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Telegram Trending Apps ezen a délután bejelentette, hogy egy izgalmas nyereményjátékot indít, amelyben 1 millió DOGS tokent osztanak ki 5 szerencsés nyertes között.

pepe unchained banner

Minden nyertes 200 000 DOGS tokent kap majd.

A nyereményjáték ma indul, és egészen október 2-ig tart. A szerencsés nyerteseket október 3-án hirdetik ki.

A feltételek viszonylag egyszerűek, csak iratkozz fel a Telegram Trending Apps nevű csatornára, és maradj a csoport tagja a nyereményjáték végéig.

A nyerteseket véletlenszerűen sorsolják majd ki, ám a több mint 7,2 millió feliratkozó közül csekély esélyünk lehet megnyerni a 200 ezer tokencsomag egyikét. A “Participate” gomb segítségével ellenőrizheted a helyed a nyereményjátékban.

telegram dogs nyeremenyjatek

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index