Túlfűtötte a politika – Lemondott a Messari kriptoplatform vezérigazgatója

Kriptomagazin messari ceo
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ryan Selkis lemond a Messari kriptoplatform vezérigazgatói posztjáról – jelentette be a cég pénteken.

Kucoin 960x200

Selkis, akinek a vezérigazgatói posztról való távozása után vezető tanácsadói szerepet tölt be, egy olyan hét után teszi meg ezt a lépést, amikor egy sor ellentmondásos politikai tweetet tett közzé.

“Egy vezető első számú felelőssége a csapatának szól. Ez a hét volt az első olyan hét 6,5 év óta, amikor a politikám és a retorikám veszélybe sodorta a csapatot” – írta. “Ezért úgy döntöttem, hogy lemondok a vezérigazgatói posztról.”

Selkis politikai tweetjei

Selkis egyre hangosabban támogatta Donald Trump korábbi elnök jelöltségét a közelgő amerikai választásokon. Miután többször is szidta Joe Biden elnököt az X-en, Selkis különösen rosszkedvű lett, miután a múlt héten egy kampánygyűlésen merényletet kíséreltek meg Trump ellen.

Az egyik tweetjében megjegyezte, hogy aki novemberben Trump ellen akar szavazni, az akár “egy kib*szott tűzben is meghalhat”. Emellett “szó szerinti háborúnak” nevezte a közelgő választást, és azt mondta egy bevándorlónak, hogy reméli, az USA visszaküldi őket.

Július 18-án Selkis az X-en keresztül osztotta meg, hogy a merényletkísérlet miatt az USA “szűken” elkerülte a polgárháborút. Találkozott a Messari-csapattal, miután “túlságosan felpörgött ezen a héten” – utalva az X-en tett kirohanásaira és kijelentéseire.

Messari megerősítette a kilépését:

“Ryan nemrég tudatta velünk a döntését, hogy visszalép a Messari vezérigazgatói operatív szerepéből, hogy teljes mértékben a kriptopolitikára és a számára fontos nemzeti ügyekre összpontosíthassa idejét. A Messari nem lenne az a vállalat, ami ma, vagy ami a jövőben lesz, Ryan világos elképzelése és odaadó vezetése nélkül” – jelentette be a vállalat.

Eric Turner, a vállalat bevételi igazgatója veszi át az ideiglenes vezérigazgatói feladatokat.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index