Kriptotündérmese – A Billy mém érme 1000 dollárból 6 milliót csinált

Kriptomagazin billy meme coin
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Solana mém érmék közül a Billy még csak egy hónapos, de épp most lépte át a 100 millió dolláros határt, és már 115 millió dollárt ostromolja.

wiener banner

Ez az érme azt állítja magáról, hogy a mémvilág legaranyosabb kutyája, és június elején indult a Pump.fun-on, Billy gyorsan a második legnagyobb token lett a platformon, közvetlenül Michi mögött, amely 130 millió dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet.

Zero to Hero: A Billy robbanásszerű indulása

A Billy története nem más, mint egy kriptotündérmese. Az eredeti fejlesztő az indulás után mindössze 20 perccel eladta az összes tokenjét, és 1116 dollárt tett zsebre.

Gyorsan előre ugorva a mai napig, ugyanez a token mennyiség a Billyből közel 6 millió dollárt érne. A fejlesztő pénztárcája mostanra kiürült, a közösség pedig felkarolta, átvette a projektet és őrült növekedésbe kezdett.

billy mem erme
Forrás: DexTools

A múlt hétvégén Billy piaci értéke 72 millió dollár körül hűlt le. A hét elején 60 millió dollárra süllyedt, de aztán – bumm! Hétfőn és kedden 97%-kal megugrott, és elérte a 115 millió dollárt. Ezzel a Billy megelőzte az Andrew Tate DADDY nevű mémérmét, amely most 71 millió dollárral áll.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Billy meteorikus felemelkedése mögött álló rejtély

Miért szökött fel ilyen gyorsan a Billy árfolyama? Ez egy nagy és rejtélyes kérdés. Az érme Twitter-fiókja szuperaktív volt, és jobbra-balra posztolta a mémeket. Ráadásul a tartalomkészítő Jonzzy Billy mémje vírusként terjedt a közösségi médiában, ami hatalmas lökést adott.

A Billy árfolyama egy hullámvölgyben van, a június 24-i 0,021 dolláros mélypontról 0,1320 dolláros történelmi csúcsra emelkedett. Ezzel a Billy piaci kapitalizációja 115 millió dollárra nőtt, és olyan nagy nevek közé került, mint a Shiba Inu, a Baby Dogecoin és sok más mémérme bajnok.

billysol

A Billy-tulajdonosok száma 15 000 fölé robbant, a kereskedési volumen nagy része a Solana-alapú decentralizált tőzsdéken zajlik, mint például a Raydium, a Meteora és az Orca. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a rally bajba kerülhet, ha a bennfentesek elkezdik eladni a tokenjeiket, ami gyakori probléma a mémérméknél.

Még ezekkel a kockázatokkal együtt is, Billy útja nem kevesebb, mint epikus. A meme coinok piaci kapitalizációja mostanra meghaladta az 51 milliárd dollárt, ami jól mutatja, hogy ezek a tokenek mennyire jövedelmezőek lehetnek. Ahogy a kriptoközösség szorosan figyeli, Billy jövője és a teljes mémérme-térkép forróbb, mint valaha.

Forrás

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index