Notcoin árfolyam-előrejelzés: Csúcsokat döntöget a NOT

Kriptomagazin kereskedok chart
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Notcoin (NOT) az elmúlt hetekben, május 16-i indulása óta viharral vette be a kriptopiacokat. A Notcoin árfolyama az elmúlt hét napban 150%-kal emelkedett, új történelmi csúcsra, a kereskedési volumen ugrásszerű növekedése közepette.

pepe unchained banner

A Notcoin árfolyam-emelkedése azután következett be, hogy a Yahoo Finance adatai szerint a kereskedési volumen csütörtökön meghaladta az 1,47 milliárd dollárt.

A Notcoin árfolyama legutóbb 0,0118 dollár körül mozgott, pénteken pedig kissé visszahúzódott a csütörtöki rekordmagas, 0,013 dollár feletti szintről.

A Notcoin egy TON blokkláncra kibocsátott, játékkal kereshető kriptó, amely egy Telegram-alapú közösségi kattintós játékot működtet.

A TON blokklánc egyik legnépszerűbb projektjeként a NOT-ot a TON Alapítvány támogatja.

https://twitter.com/2mrpc/status/1796653825786286315

A Notcoin játék pedig máris robbanásszerű növekedésnek indult. A közösségi médiában megjelent beszámolók szerint a TON blokklánc a Notcoin indulását követő 30 órában több mint 1 millió új felhasználót fogadott.

A Notcoin tokenomikája az aktivitás ösztönzésére ösztönöz. Az inaktív felhasználóknak a birtokuk 5%-át égetik el naponta, ha több mint 30 napig inaktívak.

https://twitter.com/thenotcoin/status/1765691135031161095

Notcoin árfolyam előrejelzés – Ideje vásárolni?

A Notcoin árfolyama az elmúlt körülbelül 24 órában egy ereszkedő háromszög mintázatot alakított ki, ami arra utal, hogy egy áresés következhet, talán vissza a 0,01 dolláros támaszig.

Egy itteni csökkenés esetén a NOT piaci kapitalizációja visszacsúszhat 1 milliárd dollár alá.

1717188257-notcoin arf

Egy olyan játék, amely ilyen robbanásszerű növekedést vonzott és ekkora potenciállal rendelkezik, valószínűleg nem sokáig marad 1 milliárd dollár körül.

A kereskedők valószínűleg vételi lehetőségként tekintenek a NOT árfolyamának csökkenésére.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Egy Notcoin alternatíva, amit megfontolhatsz

A Notcoin minden bizonnyal rendelkezik a potenciállal, hogy 10x ez a bikapiac. De sok befektető nagyobb, 50-100x-os emelkedésre vadászik.

Az ilyen magas kockázatot tűrő befektetők inkább az erősen spekulatív és volatilis meme coin piac felé fordulnak.

A mémérmék természetesen nagyon kockázatosak, és ezt nem lehet megkerülni.

Az egyik módja annak, hogy a befektetők a maguk javára fordítsák az esélyeket, ha korán és kedvező értékelés mellett befektetnek a nagy potenciállal rendelkező mémérmékbe, mielőtt azok elkezdenének pumpálni.

dogeverse 48ora

Az egyik token, amely körül nagy most a rajongás, egy új, szórakoztató, többláncos mémérme, a Dogeverse.

A Dogeverse beépített cross-chain képességekkel rendelkezik, és ennek eredményeképpen jelentős izgalmat kelt a mémérme-befektetők körében.

Az előértékesítés már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és az érdeklődő befektetőknek érdemes gyorsan cselekedniük, mivel alig több mint két nap múlva zárul.

A projekt a Dogecoin többláncú megfelelője kíván lenni, és a Bitcoin kivételével a hat legnépszerűbb blokkláncon indul.

A Dogeverse láncok közötti áthidalási képességei tovább növelik a vonzerejét, így a “Doge szupererőkkel”.

Megnézem a Dogeverse érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index