Dogeverse vásárlás útmutató lépésről lépésre

dogeverse fooldal

A mémérmék a legújabb bikaciklus csúcsán álltak, hatalmas hozamokat biztosítva a korai befektetőknek. Közülük is kiemelkedik a Dogeverse, amely népszerűsége főként annak köszönhető, hogy több blokkláncon is elérhető, mint például az Ethereum, a Polygon, a Binance, a Solana és a Base.

Dogeverse vásárlás – Útmutató lépésről-lépésre

Ez az útmutató lépésről lépésre bemutatja, hogyan vásárolhatod meg a Dogeverse tokent ($DOGEVERSE) az előértékesítés során. Ehhez egy Ethereum kompatibilis tárcára és némi ETH-ra vagy USDT-re lesz szükséged, vagy ha más láncon szeretnél venni, akkor például egy Coinbase Wallet, vagy Phantom tárca. Az alábbiakban részletezzük a folyamatot:

1. Kriptotárca beszerzése

A MetaMask az első számú választás, mivel több mint 100 millió felhasználóval rendelkezik. Látogass el a MetaMask weboldalára, és telepítsd a bővítményt a Chrome böngésződbe. Hozz létre új tárcát vagy importálj egy meglévőt a seed kifejezés (privát kulcsok) segítségével.

metamask tarca
Fotó: Metamask

Ha már van tárcád, akkor ezt a lépést kihagyhatod.

2. A tárcád védelme

Válassz egy erős jelszót, mert ezt gyakran fogod használni. Tárold a seed kifejezést biztonságos helyen, mert ennek elvesztése esetén nem tudod majd visszaszerezni a tárcád feletti kontrollt és ezzel a rajta tárolt vagyonod.

3. Kompatibilis tokenek vásárlása

Gázdíjakhoz (avagy tranzakciós díjakhoz) ETH-ra, a $DOGEVERSE tokenekhez pedig ETH-ra vagy USDT-re lesz szükséged. Vásárolj ETH-t egy kriptotőzsdén, mint például az eToro, Kraken vagy a Coinbase, majd utald azt át a MetaMask tárcádba.

4. $DOGEVERSE tokenek vásárlása

Látogass el a Dogeverse előértékesítési oldalára, csatlakoztasd a tárcáját, és válaszd ki az elkölteni kívánt ETH mennyiségét. Az oldal automatikusan átváltja azt $DOGEVERSE tokenre az aktuális árfolyamon.

dogeverse tarca csatlakoztatas

Megnézem a Dogeverse érmét

Mi az a Dogeverse?

A Dogeverse egy új, kutyás témájú kriptopénz, amely több blokkláncon is elérhető. A Dogecoin és a Shiba Inu példáját követi, de többláncú felépítésének köszönhetően szélesebb közönséghez jut el. Az Ethereumon, a BNB-n, a Polygonon, az Avalanche-on, a Solanán és a Base-en is elindult.

Dogeverse staking és tokenomika

A korai befektetők jutalmazására a Dogeverse nagyon magas hozamot (APY) kínál a lekötött tokenekre. Ez egy dinamikusan változó lekötési jutalom, amely a lekötött tokenek mennyiségével arányosan csökken. A teljes 200 milliárd darabos token készletből 10%-ot a staking juttatásokra fordítanak. Az előértékesítésre 15%-ot különítettek el, míg a marketingre és a likviditásra 25% jut.

dogeverse tokenomika

Megnézem a Dogeverse érmét

Ütemterv és marketing

A Dogeverse egyszerű, öt fázisból álló ütemtervet követ:

  1. Az intelligens szerződés és weboldal elindítása.
  2. Előértékesítés és közösségépítés.
  3. Marketingkampány a CoinMarketCap és CoinGecko alkalmazásokkal.
  4. DEX listázás a DEXTools és Birdeye frissítésekkel.
  5. CEX listázás és marketing kezdeményezések.

Miért vásárolj $DOGEVERSE tokent?

Három fő ok a vásárlásra:

  1. Korai belépés: Előértékesítés során a legjobb áron juthat a tokenhez.
  2. Élénk közösség: Több blokkláncon elérhető, így széles közösséghez fér hozzá.
  3. Staking: 191%-os APY-t kínál a tokenek zárolásával.

Dogeverse vásárlás – Következtetés

A Dogeverse egy ígéretes új mémérme, amely több blokkláncon is elérhető. Előértékesítése már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és hamarosan elérhető lesz a tőzsdéken. Ha szeretnél részt venni az előértékesítésen, szükséged lesz egy Ethereum tárcára és némi ETH-ra vagy USDT-re. Kövesd be a Dogeverse közösségi oldalait az X-en és a Telegramon, hogy naprakész információkat kapj.

Reméljük ennek az útmutatónak a segítségével könnyedén megvásárolhatod a $DOGEVERSE tokeneket, ha szeretnéd, és csatlakozhat velük a mémérme világához.

Megnézem a Dogeverse érmét