2024 a mém érmék éve lesz? Itt van még 3, ami körül nagy a hype

playdoge magyar fooldal
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A mém érmék népszerűsége 2024-ben is töretlen, és a piac tele van jobbnál jobb tokenekkel. Mindenki a következő nagyágyűt keresi, amivel meggazdagodhat, ám ez nehezebb feladat, mint elsőre tűnik. Az alábbi cikkben mutatunk három mém érmét: a WienerAI-t, a PlayDoge-ot és a Sealanát, amelyekre felfigyelt a piac.

wiener banner

Ismerjük is meg hát őket egy kicsit közelebbről!

1, WienerAI (WAI) – Az AI kutyás mém érme

A WienerAI ($WAI) egy új, kutyás mém érme a piacon, amely két rendkívül felkapott trendre, a mesterséges intelligenciára és a mém kriptókra épít. A projekt elkötelezett hívei, a „kolbász hadsereg” tagjai azt tervezik, hogy átrendezik a kripto piacon uralkodó erőviszonyokat.

A WienerAI 2132-ig repít előre minket. A The Architect, egy őrült tudós éppen a legfejlettebb AI létrehozásán munkálkodik, egy mesterséges intelligencia alapú cyber kutya képében. Terve azonban nem sikerült tökéletesen, az elegybe ugyanis egy nagy adag tacskó DNS is került, így született meg a WienerAI, a hyper-szuper intelligens robot tacskó.

wienerai 3 es fel millio

A WienerAI előértékesítése berobbant a köztudatba, a befektetők már közel 3,5 millió dollárt pumpáltak a projektbe. Ahogy halad előre az előértékesítés, úgy emelkedik a $WAI ára. A korai befektetők nagyobb kedvezményekben és bőségesebb letéti jutalmakban részesülhetnek. Ennek fényében nem csoda tehát, hogy a WienerAI a legjobb mém érmék egyike lehet 2024-ben.

Megnézem a WienerAI érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

2, PlayDoge (PLAY) – A play-to-earn mém érme

A mém érmék családja a héten új taggal bővült. A PlayDoge ($PLAY) átveszi az uralmat a mém érmék játszótere felett. Ez a legújabb BNB Smart Chain mém érme, amely előértékesítését máris siker koronázza. A közösségi érdeklődést mi sem mutatja jobban, minthogy a gyűjtés indulását követő órákban már 200.000 dollár felett járt. A befektetők az előértékesítés alatt töltik fel a készleteiket, így a tőzsdére lépés előtt alacsony áron vásárolhatnak.

A PlayDoge egy play-to-earn (játssz, hogy keress = P2E) 2D-s, 8 bites mobil alkalmazást fejleszt. A játékosok a Tamagotchihoz hasonlóan gondoskodhatnak a Doge kutyáról. Az ökoszisztéma motorja a projekt natív tokenje, a $PLAY. A játékokban kedvenceddel közösen vehetsz részt, ápolhatod, etetheted, szórakoztathatod és taníthatod, mintha igazi kutya lenne. De vigyázz, hogy ne hanyagold el, különben el is szökhet, vagy a legrosszabb is megtörténhet.

playdoge magyar fooldal

Az izgalmas projekt a játékokon kívül kereseti lehetőségekkel is kecsegtet: a PlayDoge játékok során $PLAY tokeneket gyűjthetsz. A PlayDoge a szórakoztatás, a retro játékélmény és a jövedelmező időtöltés izgalmas kombinációját kínálja, így mindenképpen érdemes rá odafigyelni.

Összesen 9,4 milliárd $PLAY tokent vernek majd. Az érméket jelenleg kizárólag az előértékesítés keretében tudod megvásárolni. Az előértékesítést 40 szakaszra osztották, a tokenek pedig minden szakasszal egyre drágábbak lesznek. A vásárolt érméket azonnal letétbe is helyezheted, amivel további jutalmakban részesülhetsz. Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy jelenleg a PlayDoge az egyik legjobb mém érme.

Megnézem a $PLAY érmét

3, Sealana – A mém kutyákat kihívó fóka

A legújabb Solana mém érme előértékesítése szintén nagy sikerrel indult. A Sealana ($SEAL) mindössze néhány perc alatt összeszedett 100 000 dollárnyi befektetést.

A mém érmék piacán a négylábúak uralkodnak, az élen a kutyák vannak, de találunk macskákat, sőt, békákat is. Egy belevaló tengeri emlős azonban nagy villantásra készül. Sealana valódi 21. századi hős, akinek egy célja van: kripto kereskedéssel egy csomó pénzt összeszedni és kijutni az anyja pincéjéből.

Sealana karakterét a South Parkban látott Gamer Guy, más néven Fat Computer Nerd ihlette. Gamer Guy a népszerű sorozat World of Warcraft témájú részében vált mémmé. Jellemzői: önálló gravitációs mezeje, szódástalp szemüvege, bamba tekintete és rendezetlen szobája.

sealana fooldal

Sealana a web3 ökoszisztémában testesíti meg ezt a karaktert. Ez a dagadt fóka egész álló nap a gép előtt ül, és csak hízik. Teljesen a degen kereskedés rabja lett, és a gyors meggazdagodás reményében feladta fiatalkori alakját, chipsből és tonhalkonzervből álló étrendet követ. Célja a következő 100-szoros Solana mém érme felderítése. Nem is sejti, hogy ő maga lehet az!

Amennyiben segítenél neki, mindössze annyit kell tenned, hogy ETH, USDT vagy SOL tokeneket helyezel a tárcádba és összekötöd az előértékesítéssel. Siess, és szállj be a lehető legalacsonyabb áron. Úgy gondoljuk, hogy ez a projekt is olyan potenciállal rendelkezik, ami miatt mindenképpen érdemes rá odafigyelni.

Megnézem a $SEAL érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index