ByBit vélemények – Az egyik legjobb kripto tőzsde

bybit fooldala

A Bybit kifinomult kereskedési környezetet biztosít, és különböző kriptovalutákat kínál több piacon. Ez a cikk a Bybit kereskedési díjait, innovatív funkcióit, ügyfélszolgálatát és biztonsági protokolljait vizsgálja, segítve téged abban, hogy megalapozott döntést hozhass a kereskedési utad során. Csatlakozz hozzánk ebben a Bybit vélemények cikkben, ahogy feltárjuk mit kínál ez a tőzsde a folyamatosan fejlődő kriptopiacon.

ByBit spot banner

Mi az a ByBit?

A Bybit egy tőkeáttételre összpontosító kriptovaluta tőzsde, amelyet úgy terveztek, hogy a kezdő és tapasztalt kereskedők számára is megfeleljen. Kiterjedt margin kereskedési lehetőségeket kínál, akár 100:1 tőkeáttétellel, ami lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy jelentősen felerősítsék pozícióikat. A Bybit kiemelkedő jellemzője, hogy rugalmasan módosíthasd a tőkeáttételi beállításokat még a kereskedés megnyitása után is. Ez az alkalmazkodóképesség ritka a kriptokereskedés világában.

Ám ne feledd, minél magasabb a tőkeáttétel, annál hamarabb tudsz csődbe is jutni. Ahogy Warren Buffet mondja a laverage (tőkeáttetel) az egyik legveszélyesebb dolog a világon.

My partner Charlie says there [are] only three ways a smart person can go broke: liquor, ladies and leverage.

bybit dogecoin usdt kereskedes

A Bybit nem csak a kereskedésről szól. Hanem a biztonságos és funkcionális kereskedési élményről. A platform támogatja az azonnali kereskedést (spot trading), és intuitív kereskedési terminállal rendelkezik. Az automatizált grid kereskedő bot kiszolgálja a nagy volumenű kereskedési igényeket.

A Bybit oktatási kezdeményezései és az újoncok számára létrehozott teszthálózat szilárd alapot teremt a származtatott kereskedés elsajátításához. A platform egyedi jellemzői, köztük az intelligens kereskedési rendszer, a HD cold wallet és a 100K TPS párosító motor, robusztus biztonságot és magas funkcionalitást biztosítanak, ami megkülönbözteti a versenytársaktól.

A fizetési módok változatosak, és a Bybit több mint 55 FIAT pénznemet támogat. A Bybit azonban (egyenlőre) nem elérhető az amerikai kereskedők számára, ami kissé korlátozza a tőzsde növekedését.

Bár általában robusztus, az ügyfélszolgálatot időnként kritizálták a késések miatt. Összességében a Bybit egy átfogó, biztonságos kereskedési környezetet kínál, amelynek jellemzői megkülönböztetik a versenytársaktól.

Megnézem a Bybit oldalát

A Bybitről

A Bybit, egy vezető kriptopénz spot és származtatott tőzsde, ami 2018 óta működik.

Érdekesség: A Bybit alapítóját egy megbízható tőzsde iránti igény inspirálta, és célja egy olyan platform létrehozása volt, amely a kripto és a hagyományos pénzügyek legjobb aspektusait ötvözi, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy “bitről bitre” kereskedjenek – ez a mottó lett a cég neve.

Ben Zhou_CEO Headshot
Ben Zhou, a ByBit alapítója

A Dubai World Trade Centerben található székhelyű Bybit a világ második legnagyobb kriptotőzsdéjévé vált a 24 órás kereskedési volumen alapján. Jelentős, több mint 6%-os piaci részesedéssel büszkélkedhet, és 10 milliót meghaladó globális felhasználói bázist szolgál ki.

A Bybit egyedi értékesítési pontja a kis méretű, örökös szerződésekben rejlik, amelyek egyenként 1 USD értékűek. Ez szélesebb közönséget szólít meg a máshol található nagyobb szerződésekhez képest. A Bybit akár 100:1 tőkeáttételi lehetőségeket is kínál, de ezt a kockázat kezelése érdekében a pozíció mérete alapján módosítja. További részleteket a Kockázati limitszintek oldalon találsz erről.

A Bybit inverz, lineáris örökös és negyedéves határidős szerződésekkel való kereskedést kínál. A platform legkorszerűbb párosító motorja másodpercenként 100 000 tranzakciót kezel, így biztosítva a stabilitást a piaci volatilitás során.

A Bybit innovatív jellemzői közé tartozik a kettős ármechanizmus és a jelentős piaci mélység, amely minimális árhatást biztosít a kereskedésekhez. Biztonságos környezetet biztosít, a kockázatok mérséklésére szolgáló biztosítási alappal.

Bár a Bybit a nagy tőkeáttételű kereskedésről ismert, támogatja a spot kereskedést is, és különböző passzív jövedelemterméket kínál.

A Bybit további prioritást ad a biztonságnak egy “biztosítási alappal”, amely jelenleg 1280 BTC (e cikk megjelenésekor).

Ez az alap védi a kereskedőket, ha a likvidálás a “csődáruk” alatt történik. Az alapot a kereskedők kezdeti árréséből finanszírozzák, és a likvidálások révén feltöltődik, így biztosítva a partnerek kártalanítását és a kereskedők védelmét a szélsőséges piaci események során.

Bybit díjak

A Bybit díjstruktúrája többszintű, a VIP felhasználók számára az eszközegyenlegük vagy a 30 napos kereskedési volumenük alapján kedvezményeket kínál. A VIP-szintek naponta frissülnek, a magasabb szintek nagyobb kedvezményeket biztosítanak. Például 250 000 USD vagy 6 millió USD 30 napos azonnali kereskedési volumennel a VIP 3. szintre lehetsz jogosul.

A pontos kereskedési díjak azonban régiónként eltérőek lehetnek, ezért azt tanácsoljuk, hogy a személyazonosság ellenőrzése előtte ellenőrizd a pontos díjszabást.

Támogatott kriptovaluták

A Bybit a kriptovaluták gondosan kiválasztott választékát kínálja a kereskedéshez. Náluk legalább 644 kriptovaluta érhető el 919 spot piacon és 505 határidős és örökös opciós kereskedési párban.

Ez hozzáférést biztosít a különféle népszerű és élvonalbeli digitális eszközökhöz, amelyekkel kereskedni és potenciálisan profitálni lehet. A Bybit egy 2018-ban alapított származtatott kriptopénz tőzsde.

Spot és határidős kereskedést kínál, a tőzsdén 505 kereskedési pár áll rendelkezésre. A Bybit nemrég lejelentett 24 órás kereskedési volumene több mint 5 milliárd dollár volt, míg a határidős piac kifejezetten büszkélkedhet egy jóval magasabb, több mint 26 milliárd dolláros volumennel.

Megnézem a Bybit oldalát

ByBit vélemények: A legfontosabb jellemzők

Ez a Bybit áttekintés a platform kereskedési eszközeinek széles választékát tárja fel, beleértve a tőkeáttételes kereskedési lehetőségeket is. Emellett ultragyors megfeleltetési motort kínál az azonnali kereskedési végrehajtásokhoz és többnyelvű ügyfélszolgálatot a globális felhasználói bázis számára.

Rendelkezik NFT piactérrel, fiat kivonási lehetőségekkel, kriptohitelekkel, másolásos kereskedéssel (copy trading) és egy Bybit kripto betéti kártyával.

bybit funkciok

A Bybit egy kockázatmentes demo kereskedési környezetet is biztosít az új felhasználók számára, hogy pénzügyi kockázat nélkül gyakorolhassák a stratégiákat, amelyet oktatási források lenyűgöző választéka egészít ki.

A technikai eszközök elsajátítását segítő “Bybit Learn”-től kezdve a közösségi média órákig, a Bybit befektet a kereskedők oktatásába, ami különösen értékes a határidős és margin kereskedés bonyolultságában való eligazodáshoz.

Bybit vélemények: A mobilalkalmazás

A Bybit a Google Play és az App Store áruházban elérhető alkalmazása tükrözi asztali társa, a Bybit Web3 robusztus funkcióit, lehetővé téve a decentralizált alkalmazásokkal való interakciót közvetlenül a Bybit platformjáról.

A Bybit értékelésünk során kiemeltük az alkalmazás gyors kereskedést elősegítő képességét, ami elengedhetetlen a gyors ütemű kriptopiacon. Olyan funkciókat tartalmaz, mint a “Stop Loss és Take Profit”, az árazási értesítések és a kriptovaluták közötti egyszerű konverzió.

bybit social signals
Forrás

A Bybit alkalmazás elérhető és egyszerűsített kereskedési élményt nyújt, valamint modern stratégiákat kínál útközben, így alkalmas mind az új, mind a tapasztalt kereskedők számára.

Ügyfélelégedettség

A Bybit-tel kapcsolatos felhasználói vélemények vegyesek, amit a Trustpilot 3,2 csillagos értékelése is tükröz. A pozitív vélemények kiemelik a platform felhasználóbarát felületét és támogató ügyfélszolgálatát. Egy felhasználó például dicsérte a Bybit VIP rendszerét és biztosítási alapját, megjegyezve a hozzáadott biztonságot és a költségmegtakarítást.

Ezzel szemben a negatív visszajelzések gyakran a fiókproblémák és az ügyfélszolgálati késedelmek körül forognak, egyes felhasználók megoldatlan esetekről és az élő ügynöki támogatás hiányáról számoltak be.

trustpilot bybit
Forrás: Trustpilot

Ahogy egy elégedetlen felhasználó fogalmazott: “A rossz kommunikáció és a megoldatlan problémák miatt óvatosan közelítsünk ehhez a tőzsdéhez”.

Tehát, bár a felhasználói visszajelzések fontosak, érdemes szkeptikusnak maradni és saját kutatást végezni. A döntés meghozatala előtt mindig olvasd át az ügyfélvéleményeket.

Ügyfélszolgálat

A Bybit különböző ügyfélszolgálati lehetőségeket kínál, beleértve az élő chatet, az e-mailt és egy átfogó GYIK részt.

A Bybit vélemények cikkünkhöz végzett kutatásunk alapján azonban azt találtuk, hogy a felhasználói vélemények szerint a támogatás nem következetes reakciókészségre utalnak, ami egyes felhasználók esetében késedelmet okozhat a problémák megoldásában.

A válaszidőt és a hatékonyságot jobban megértheted, ha saját magad teszteled le az ügyfélszolgálati csatornákat mielőtt regisztrálsz.

 • Élő chat: Elérhető a Bybit weboldalán és mobilalkalmazásán keresztül.
 • E-mailes támogatás: Részletes megkeresések esetén elérhető.
 • GYIK rész: Válaszokat ad a leggyakoribb kérdésekre és problémákra.
 • Oktatási források: Cikkekhez, oktatóanyagokhoz és webináriumokhoz való hozzáférés a kriptovaluta kereskedés oktatásához.

Megnézem a Bybit oldalát

Bybit vélemények: Biztonságos a platform?

A Bybit számos intézkedést hajt végre a felhasználók pénzeszközeinek és adatainak biztonsága érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk a Bybit biztonsági protokolljainak legfontosabb szempontjait:

 • Biztonság: A Bybit többfaktoros hitelesítést, a felhasználói pénzeszközök hideg tárcán való tárolását és rendszeres biztonsági ellenőrzéseket alkalmaz. A legtöbb felhasználói pénzeszköz offline, hideg tárcákban kerül tárolásra a jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében, és többszörös aláírási és küszöbértékes aláírási rendszerek (TSS) védik.
 • Biztosítás: Amint azt ebben a Bybit áttekintésben bemutattuk, a platform biztosítási alapot tart fenn az esetleges kereskedői veszteségek fedezésére, így biztosítva a felhasználók eszközeinek további védelmét szélsőséges piaci körülmények között.
 • Tartalékok igazolása: A Bybit a Merkle tree proof-of-reserves megvalósításával biztosítja a felhasználók bizalmát és az alapok biztonságát. Ez a kriptográfiai módszer garantálja a pénzeszközök rendelkezésre állását a kifizetéshez, és bizonyítja a kriptoeszközök letétkezelőjeként való megbízhatóságot.
 • Korábbi hackelések: A Bybitről nyilvánosan nem ismertek jelentős biztonsági sérülések, ami azt tükrözi, hogy nagy hangsúlyt fektet a platform biztonságára.
 • Jogi kérdések: Amint azt ebben a Bybit áttekintésben megtudhattad, a platform megfelel a nemzetközi szabályozásoknak, és jogi kihívásokkal nézett szembe, főleg az Egyesült Államokban. A platform azonban lépéseket tett a megfelelőség és a felhasználói biztonság növelése érdekében.
 • Hírnév: A Bybit általában jó hírnévnek örvend a kriptopénz közösségben az átfogó biztonsági intézkedései és az átláthatóság iránti elkötelezettsége miatt. Néhány felhasználó azonban az ügyfélszolgálattal és a fiókkezeléssel kapcsolatos problémákról számolt be, ami hangsúlyozza a folyamatos fejlesztés szükségességét.

bybit learn

Megfelelőségi kiemelések:

 • Tagság a VerifyVASP Alliance-ban: A Bybit integrálódik a VerifyVASP-be, amely megoldás egyszerűsíti a Pénzügyi Akció Munkacsoport (FATF) utazási szabályának való megfelelést. Ez a szabály megköveteli, hogy a pénzváltók bizonyos küszöbérték feletti tranzakciók esetében összegyűjtsék és megosszák a felhasználói adatokat.
 • ISO 27001 tanúsítás: A Bybit megszerezte az ISO 27001 tanúsítványt, amely az információbiztonság irányításának világszerte elismert szabványa. Ez bizonyítja a felhasználói adatok és az információbiztonság védelme iránti elkötelezettségüket.

Bybit vélemények végszó

Megfelel ez a kriptovaluta tőzsde a számodra? A Bybit egy erős esélyes lehet a származékos ügyletek szerelmeseinek, és meggyőző platformot kínál a tapasztalt kereskedőknek. A felhasználói felület elegáns, a díjak versenyképesek, és a biztonságra való összpontosítás dicséretes.

A Bybit tőkeáttételi lehetőségei és összetett funkciói azonban elrettentőek lehetnek a kezdők számára. Emellett a Bybit szabályozási korlátozásai korlátozhatják a felhasználók hozzáférését bizonyos országokban.

Végső soron a Bybit használata és a tapasztalati szintedtől és tartózkodási helyedtől függ. Ha már használtál könnyebb kriptovaluta tőzsdéket, és úgy érzed készen állsz valami “erősebb” tudású platformra, akkor ez egy jó választás lehet.

Ebben a Bybit vélemények cikk megállapítottuk, hogy ha TE egy tapasztalt kereskedő vagy, aki jól érzi magát a származékos ügyletekkel, akkor a Bybit egy szilárd platform lehet számodra, amelyet érdemes megfontolni.

Azonban, ha még új vagy a kriptovaluták világában, vagy a tartózkodási helyed miatt korlátozva vagy, a Bybit nem biztos, hogy a legjobb választás számodra. Mindig bölcs dolog más lehetőségeket is megvizsgálni, mielőtt belevetnéd magad.

És természetesen a demo kereskedési platformot kipróbálhatod, ahol megismerkedhetsz jobban is a felülettel. Ha használtad már a Binance tőzsdét, akkor sok újdonságot nem hozhat számodra a Bybit sem.

Megnézem a Bybit oldalát

Referenciák