Emelkedik a Bonk, de ez most a legjobb döntés?

Kriptomagazin bonk
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Míg sok mémérme jelenleg visszaeséssel néz szembe, míg a BONK 11%-ot emelkedett, és ezzel a Solana ökoszisztémában a legtöbb kriptót felülmúlja.

99bitcoin-tokens

A Bonk erős teljesítménye egy potenciális befektetéssé teszi azt a mémérmék területén, még ezen a medvésebb piac idején is.

Vizsgáljuk meg a BONK token fellendülése mögött álló tényezőket, hogy megértsük a jelenlegi teljesítményét, és vizsgáljuk meg azt is, hogy egy új AI mémérme, a WienerAI miért tapasztal bullish növekedést.

BONK árfolyam-előrejelzés

A Bonk (BONK) 24%-kal csökkent az órás időkeretben, de az elmúlt 24 órában 11%-ot emelkedett. Az elmúlt héten a token 2%-ot esett, ami arra utal, hogy visszaszerezheti a közelmúltbeli veszteségeket.

Ez a rugalmasság lenyűgöző egy olyan piaci visszaesés során, amikor az olyan népszerű érmék, mint a DOGE, a PEPE és a WIF 14% és 34% közötti csökkenést szenvedtek el. A Bonk nem csak mém érmeként, hanem jelentős hasznossággal rendelkező tokenként is kiemelkedik.

Több mint 12 000 birtokosával és 11 különböző lánc 129 platformján való elérhetőségével a Bonk jól integrálódott a blokklánc közösségbe. Ennek a megközelítésnek a célja, hogy a Bonk-t a mém eredetén túl egy sokoldalúan felhasználható hasznossági tokenné emelje.

bonk arfolyam jul9

A Bonk sikerének kulcsa a hozzáférhetőség. Több mint 40 decentralizált és centralizált tőzsdén jegyzik, köztük a Binance, a Kraken, ByBit és a Coinbase tőzsdéin, biztosítva a befektetők és a rajongók széles körű elérhetőségét.

A Bonk egyik erőssége az erős közösségi szerepvállalási stratégia. Több mint 323 000 követővel az X-en a Bonk a mémérmék világának kiemelkedő alakja.

A token olyan közösségi kezdeményezéseket támogat, mint a Bonk Art Masters Grant Programok, és együttműködik olyan befolyásos csoportokkal, mint a Solana Alapítvány, növelve a láthatóságot és elősegítve a lojalitást.

Technikai szempontból a Bonk ígéretes mutatókat mutat. A technikai jelentések bullish hangulatot sugallnak különböző vételi jelzésekkel. Az 1,79 milliárd dollár körüli piaci kapitalizációval és a jelenlegi 518 millió dolláros kereskedési volumennel a BONK rugalmasságot mutat a piaci ingadozások közepette.

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapban mindössze 11%-ot esett, felülmúlta a többi, drasztikusabb visszaeséssel rendelkező mémérme teljesítményét. Ez az erős piaci tőke a Bonkot a CoinGecko 45 legjobb érméje közé helyezi. Előre tekintve a Bonk további növekedésre látszik felkészültnek.

A közelmúltbeli piaci ingadozások ellenére rugalmassága és stratégiai kezdeményezései a jövőbeli nyereségek lehetőségét sugallják. Ahogy a Bitcoin és más nagy kriptovaluták bizonytalan piacokon navigálnak, a Bonk pályája igazodhat a szélesebb körű fellendüléshez, és potenciálisan új történelmi csúcsokat érhet el.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

WienerAI (WAI) – A következő kripto, amely 2024-ben uralhatja a mémérmék piacát

A WienerAI, egy új mémérme, amely a jövő hónapban debütál a tőzsdéken, és erős potenciált mutat arra, hogy megelőzze a Bonk, a dogwifhat és más vezető mémérméket. A WienerAI máris 7,2 millió dollárt gyűjtött össze a $WAI token előértékesítési fázisában, ezzel az év egyik legnagyobb token bevezetésére pozicionálva magát.

A befektetők és kereskedők jelenleg mindössze 0,000726 dollár/token kedvezményes áron vehetnek részt a WienerAI előértékesítésében, amely ETH, BNB, USDT vagy hitel/betéti kártyával fizethető. Alternatívaként a potenciális befektetők meglátogathatják a WienerAI tokenek vásárlásáról szóló útmutatónkat itt.

Továbbá, a korai $WAI token tulajdonosok korlátozott ideig leköthetik a tokenjeiket, hogy akár 156%-os APY-nak megfelelő, vonzó jutalmakat szerezzenek. Az előértékesítés során a WienerAI (WAI) jelentős érdeklődést keltett a közelgő kereskedelmi bot bejelentésével.

wienerai jul 9

A tipikus botokkal ellentétben, ahol a felhasználók beállítják a paramétereket és hagyják futni, a WienerAI megoldása átfogó kereskedési társ kíván lenni. Ezt az új kereskedési társat úgy tervezték, hogy rendkívül felhasználóbarát legyen, a felülete a ChatGPT-re hasonlít majd, amint az az X-en megosztott képernyőképeken látható, a WienerAI identitásával fémjelzett.

Ha az ígéreteknek megfelelően teljesít, akkor forradalmasíthatja a kereskedést mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára, mivel a kriptovaluták potenciális nyereségét még azelőtt megjósolja, mielőtt az bekövetkezne.

Bár a kriptopiac kiszámíthatatlan lehet, külső események is kiválthatják a volatilitást. A főbb érméket érintő pozitív hírek például bikafutást indíthatnak el egy medvés trend közepette, és fordítva.

Kevésbé volatilis időkben a bot azon képessége, hogy azonnal ajánlást tud tenni arra, hogy mely kriptókat érdemes vásárolni és eladni, felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhat a kereskedők számára, mivel valós idejű döntéshozatali képességeket kínál közvetlenül magán a boton keresztül.

A WienerAI további funkciók bevezetését tervezi, beleértve a díjmentes csereügyletet és a decentralizált tőzsdei elemzést a kereskedési eredmények optimalizálása érdekében. Ezek az eszközök készen állnak arra, hogy a WienerAI-t a versenyelőnyt kereső kereskedők preferált platformjává tegyék.

Tekintettel ezekre az ajánlatokra, a WienerAI ICO-ja az év egyik legjobb kripto előértékesítése lett. Biztosítsa helyét a $WAI token előértékesítésen a wienerdog.ai oldalon.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index