A legjobb kripto ICO és előértékesítés 2024-ben

Kriptomagazin legjobb kripto ico

A Initial Coin Offering (ICO) az első olyan pénzgyűjtési esemény, amikor egy blokkláncprojekt az újonnan létrehozott kriptopénz-jelzőket kínálja eladásra a befektetőknek. Az ICO során a tokenek árát jellemzően meglehetősen alacsonyan határozzák meg, hogy vonzzák a korai alkalmazókat. Ez vonzó lehetőség lehet a befektetők számára, mivel a token értéke az ICO után potenciálisan jelentősen emelkedhet.

ByBit spot banner

Mielőtt bármilyen ICO-ba is fektetnél be, alapvető fontosságú alapos kutatást végezni a projekt potenciáljának felmérése és a kapcsolódó kockázatok megértése érdekében. Ez az útmutató elmagyarázza a kripto ICO-k koncepcióját és a lehetséges előnyöket, valamint a legjobb ICO-kat, amelyekbe 2024-ben érdemes lehet befektetni.

A befektetés végső soron a TE SAJÁT DÖNTÉSED lesz, mi csak egy listát adunk számodra, amely alapján elindulhatsz az információszerzés útján. A Kriptomagazin.hu nem felelős a projektek sikeréért, vagy bukásáért.

A legjobb kripto ICO befektetések 2024 – A teljes lista

  1. PlayDoge (PLAY): A legjobb, Tamagotchi által inspirált, play-to-earn kripto ICO
  2. PEPE Unchained (PEPU): Az első Layer-2-es mém érme, amely a Pepe Chaint használja majd
  3. WienerAI (WAI): A következő AI mém token, amely 2024-ben robban be.
  4. Base Dawgz (DAWGZ): A legjobb multi-chain meme coin, amit 2024-ben érdemes lehet megvenni.
  5. Mega Dice (DICE): A Mega Dice a kaszinóipar legújabb tagja, amely exkluzív bónuszokat kínál.
  6. 99Bitcoins: Egy Learn-to-earn kriptovaluta kezdőknek.
  7. Dreamcars: Részesülj luxusautó bérlési díjaiból a Dreamcars projekttel
  8. Doglibre: Egy projekt, amely a kóbor kutyák megmentését tűzte ki célul

Hogyan fektessünk be ICO érmékbe

A legjobb módja annak, hogy megvásárold a legjobb kripto ICO-kat, amelyek jelentős növekedést mutathatnak, ha az előértékesítés során fektetsz be. A kripto előértékesítés egy olyan esemény, ahol a tokeneket nagyon alacsony összegért árulják, mielőtt bármelyik tőzsdére bevezetnék őket, hogy forrásokat gyűjtsenek a projekt fejlesztéséhez.

A legjobb kripto előértékesítések jellemzően jelentősen alacsonyabb áron kínálnak tokeneket. Ez megkönnyíti a befektetők számára, hogy olyan tokeneket vásároljanak, amelyek “szinte biztos”, hogy emelkedni fognak. A befektetésnek ez a módja azonban nagyon kockázatos.

Az ICO előértékesítésből történő vásárlásnak van egy közös perspektívája; ez ugyanaz, mint érméket vásárolni egy decentralizált tőzsdén. Az előértékesítés a blokklánc-technológián működik; minden tranzakciót magában a blokkláncban mutatnak be.

A legtöbb tokenértékesítés és a közelgő ICO-k különböző jó hírű pénztárca szolgáltatókat engedélyeznek, mint például a MetaMask, a Coinbase Wallet és a Trust Wallet. Ahhoz, hogy a tárcád ilyen kriptók vásárlására használhasd, először fel kell töltened azt, amelyet végül az előértékesítési tokenekre cserélhetsz. Tehát, hogy néz ez ki pontosan? Ha egy olyan új projektbe szeretnél befektetni, amely ETH láncon fog futni, akkor ETH-ra vagy USDT-re van szükséged a vásárláshoz.

Győződj meg róla, hogy megfelelő pénzeszközzel rendelkezel a token megvásárlásához és a tranzakciós díjak fedezéséhez. Miután vásároltál egy projekt érméjéből az előértékesítésen, nem fogod azonnal látni a kriptodat a pénztárcádban. Meg kell várnod az előértékesítés végét, és csak ezután tarthatsz igényt a tokenedre és kereskedhetsz vele a nyílt piacon (ha szeretnél).

Amíg az előértékesítés tart, addig sok esetben le is kötheted az érméid. Mint, mindig, érdemes figyelni azt, hogy a hivatalos weboldalról vásárolsz-e. Sok csaló ugyanis előszeretettel másolja le az ICO projektek honlapjait, félreüti a domainnevet, hogy megtévesszen, és végül kiürítse a tárcád. Ám, ha a hivatalos oldalon keresztül vásárolsz, akkor kevésbé van okod félni a csalóktól.

Győződj meg róla, hogy a befektetésed minimális, ne kockáztasd egyszerre az egész vagyonod a nagy hozamok csábításáért. Mindig célszerű egy diverzifikált portóliót létrehozni, amelynek csak kis szeletét tartalmazzák az ICO-k. Ha nem érted a diverzifikálás kifejezést, akkor pedig célszerűbb befektetés előtt még inkább tanulni a befektetések világáról, mielőtt azt élesben tennéd.

A legjobb kripto ICO befektetések 2024-ben

Itt felsoroltuk a legjobb közelgő kezdeti érmeajánlatokat, amelyeket érdemes lehet megvásárolni; ezek egyben a legjobb közelgő ICO-k is, amelyeket érdemes lehet szemmel tartani.

1. PlayDoge – A legjobb play-to-earn kripto ICO 2024-ben

A PlayDoge egy ígéretes kripto ICO befektetési lehetőség, amely az innovatív play-to-earn játékának köszönhetően a Tamagotchi nosztalgikus vonzerejét ötvözi a modern blokklánc technológiával.

A Binance Smart Chainre épülő projekt a hatékony vírusmarketing révén jelentős közösségi támogatást szerzett.

PLAYDOGE angol fooldal 2

A $PLAY token, amely a játékon belüli tranzakciókhoz és a stakinghez elengedhetetlen, erős hasznosságot és hosszú távú potenciált kínál. A korai befektetők kedvezményes áron vásárolhatnak tokeneket az előértékesítés során, és jelentős hozamra nyílik lehetőségük, ha a token értéke emelkedik majd a DEX listázások után.

Emellett a PlayDoge robusztus ütemterve és sikeres előértékesítése ígéretes befektetésként pozícionálja a projektet 2024-re. Még van idő a korai befektetésre az előértékesítésen keresztül. Egyszerűen kattints az alábbi gombra, és csatlakoztasd a pénztárcád a hivatalos előértékesítési oldalhoz.

Megnézem a $PLAY érmét

2. PEPE Unchained (PEPU): Az első Layer-2-es mém érme, amely a Pepe Chaint használja majd

A PEPE Unchained egyike a legújabb mém érméknek, amelyek előértékesítés alatt kaphatók. A projekt egy érdekes megközelítéssel Layer-2-n indul majd el, és saját blokklánc scennert is tartalmazni fog, hogy nyomon lehessen követni a Pepe Chain tranzakcióit.

A PEPU érme honlapja igazán vicces, oldalra lapozgatós módszerrel tudsz haladni. Itt felsorolják a projekt ütemtervét, tokenomikáját, és persze a vásárlási widgetet is könnyen megtalálod.

pepe unchained fooldal angol

A Pepe Unchained azért lehet az egyik legjobb kripto ICO mert Layer-2-n még nincs mém érme amely saját scannerrel rendelkezne, így ez a projekt egyike lehet azoknak amelyet érdemes lehet figyelni. A PEPE sikereit követően pedig a kripto közönség könnyedén felkaphatja a PEPU-t is.

Megnézem a $PEPU érmét

3. WienerAI – A következő mém token, amely 2024-ben berobbanhat

A meme token kriptoprojektek eddig jól futottak 2024-ben, ami az egyik legjobb kripto ICO-típussá teszi őket.

A WienerAI egyike a legújabb ERC20-as meme tokeneknek, amely potenciálisan képesek lehetnek idén kilőni. Alig néhány nappal az előértékesítés elindítása után a projektnek máris sikerült befektetőket vonzania a világ minden tájáról, köszönhetően a vírusos marketingtevékenységének.

wienerai tradingbot

Amellett, hogy a WienerAI egy mém token rövid távú árfolyam-potenciálját kínálja, erős hasznossággal is rendelkezik. A token a WienerAI kereskedési bothoz – egy fejlett algoritmikus kereskedési eszközhöz – való hozzáféréshez használható, amely a piacon való navigáláshoz használható. A WAI token tulajdonosok a bot társát használhatják majd a kriptopiac elemzésére és megalapozott kereskedési döntések meghozatalára.

A WienerAI egy nagyvonalú staking modellt is kínál, amelynek APY-ja az előértékesítés során folyamatosan csökken. Minél korábban fektetsz be, annál több staking jutalmat tudsz keresni.

Megnézem a $WAI érmét

4. Base Dawgz – A legjobb multi-chain meme token, amit 2024-ben megvásárolhatsz

A Base Dawgz egy ígéretes kripto befektetés a fejlett technológia és a közösségre összpontosító funkciók egyedülálló kombinációja miatt, ami megkülönbözteti a többi meme érmétől.

A Base Dawgz több nagy blokkláncon is működik – Ethereum (ETH), Solana (SOL), Binance Smart Chain (BSC) és Avalanche (AVAX). A felhasználók könnyedén átvihetik és felhasználhatják a $DAWGZ tokeneket a különböző ökoszisztémákon keresztül, és élvezhetik a csökkentett tranzakciós költségek és a jobb skálázhatóság előnyeit.

base dawgz fooldal magyar

A $DAWGZ tokenomika kiegyensúlyozott elosztásra és fenntartható növekedésre tervezték. Az előértékesítésre, a listázásra, a jutalmakra, a marketingre, a stakingre és a likviditásra vonatkozó allokációkkal a Base Dawgz stabil és robusztus gazdasági modellt biztosít. Ez a jól megtervezett struktúra támogatja a projekt infrastruktúráját és hosszú távú életképességét.

Továbbá a Base Dawgz többféle lehetőséget kínál a tokenek tulajdonosai számára a jutalmak megszerzésére, beleértve a lekötést, a közösségi elkötelezettség ösztönzőit és a likviditás biztosítását. Ezek a mechanizmusok aktív részvételre és az ökoszisztéma iránti hosszú távú elkötelezettségre ösztönöznek, passzív bevételi lehetőségeket biztosítva és hűséges közösséget ápolva.

Az előértékesítésben az alábbi gombra kattintva és a pénztárcád csatlakoztatásával vehetsz részt. Minél korábban fektetsz be, potenciálisan annál nagyobb hozamot érhetsz el.

Megnézem a $DAWGZ érmét

5. Mega Dice – A Mega Dice kriptokaszinó és a legjobb gamefi ICO legújabb kiegészítője

A Mega Dice kriptotoken (DICE) a Mega Dice kriptokaszinó legújabb saját érméje. A Mega Dice egy már bevált kriptokaszinó, amely világszerte több mint 50 000 játékossal rendelkezik. Az új DICE token exkluzív kaszinóbónuszokat, airdrop lehetőségeket, bevételi részesedést és passzív lekötési juttatásokat biztosít a tulajdonosoknak.

mega dice token eloertekesites

A DICE tokennel számos módon lehet keresni, és nem kell a kaszinóban játszani a jutalmak learatásához. Ám a DICE token birtoklásával további részesedést érhetsz el, ha játékosokat is ajánlassz a kaszinónak.

A Mega Dice a Solana blokkláncra épül, ami azt jelenti, hogy a tokent SOL-lal lehet megvásárolni az előértékesítésből. A DICE várhatóan népszerű lesz a Mega Dice játékosok körében, ami idővel egészséges keresletet fog biztosítani a token iránt. A legjobb szoftveres Solana pénztárcák a Phantom és a Solflare.

Megnézem a $DICE érmét

6. 99Bitcoins – ICO Learn-to-earn kripto kezdőknek

A 99Bitcoins egy kreatív ajánlattal robbant be a kriptopénz színtérre: egy híd az oktatás és a kereset között. Az Ethereum hálózatra, mint BRC-20-ra épülő projektet a Learn-to-Earn rendszer jellemzi, amely 99BTC tokenekkel jutalmaz, ha többet tanulsz a kriptovaluták lenyűgöző világáról.

Kriptomagazin 99bitcoins fooldala

A $99BTC tokenek birtokosai nemcsak hozzáférést kapnak a magas szintű tartalommal rendelkező exkluzív tanfolyamokhoz, hanem további jutalmakat is szerezhetnek ugyanebben a kriptovalutában. Az április 10-én indult előértékesítés már meghaladta a 2 millió dollárt, ami vonzóvá teszi befektetők körében.

A 99Bitcoins mögött egy olyan csapat áll, amely elkötelezett amellett, hogy az év projektje legyen. Ennek érdekében egy stratégiai “tokenomikát” terveztek, amelyet a sikerre terveztek. A teljes 99 milliárd token-készlet különböző célokhoz igazodó elosztása a következő: 15% előértékesítés, 14% staking jutalmak, 23% marketing, 23% projektfinanszírozás, 17% közösségi jutalom és 8% likviditás.

Megnézem a $99BTC érmét

7. Dreamcars: Részesülj luxusautó bérlési díjaiból a Dreamcars projekttel

A Dreamcars projekt közelebb hoz a luxusautó birtokláshoz. Céljuk, hogy decentralizálják az autóvásárlási és bérlési ipart. Az ajánlajuk szerint kis összeggel töredék tulajdonosa lehetsz egy luxusautónak, amelyet az autókölcsönzőjükben meg is lehet tekinteni, és ami a legjobb, hogy ezen autóbérlések után a tulajdonjogodnak megfelelő részesedést kaphatsz a bérleti díjból.

dreamcars fooldal

A Dreamcars projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, és az ötletük az egyik legjobb kripto ICO-vá teszi őket 2024-ben, amit érdemes lehet szemmel tartani.

Itt írtunk már róluk kicsit részletesebben is, ha szeretnél bővebben utána olvasni.

Megnézem a Dreamcars honlapját

8. Doglibre: Egy projekt, amely a kóbor kutyák megmentését tűzte ki célul

A Doglibre projekt a kóbor kutyákon szeretne segíteni. A projekt honlapján az előértékesítés viszonylag lassan halad, ám ez annak köszönhető, hogy nagyon kevés marketinget csinálnak. A nemzetközi kriptós híroldalakon is alig találni róluk valamit, így sokakban felmerülhet a kérdés, hogy tényleg a legjobb kripto ICO-k közé tartozik?

doglibre fooldal

A Doglibre projekt elképzelése egész jó, és mivel még nem indult meg a hype körülötte, így elég korán szállhatunk be a projektbe, még mielőtt a nagyobb közösség felfigyelne rá.

Akinek van kutyája, vagy állatbarát, azok várhatóan támogatni fogják majd a projekt elképzelését. De érdemes figyelemmel kísérni a projekt alakulását, megnézni mit mondanak róla a közösségi médiában, és akár csatlakozni a Telegram csatornájukhoz is, hogy aktuális információkat kapjunk róla.

Itt írtunk a projektről kicsit bővebben is.

Megnézem a Doglibre oldalát

Mik azok a kripto ICO-k?

Az ICO jelentése az Initial Coin Offerings, ez a kriptopénz-alapú startupok egyik módja arra, hogy forrásokat gyűjtsenek a projektjeikhez. Fogalmi szempontból ez közel áll a hagyományos tőzsdei részvények nyilvános kibocsátásához. Az ICO-k esetében azonban a vállalatok tokeneket bocsátanak ki digitális platformokon, például az Ethereumon, és a token tulajdonosa nem részvényt, hanem egy kriptográfiai tokent szerez, amely különböző hasznos tulajdonságokkal rendelkezik a projekt ökoszisztémájában.

Így a vállalatok fehér könyvet bocsátanak ki – egy olyan dokumentumot, amely leírja a projektet, az alapjául szolgáló technológiát és a tokenek értékesítésének indoklását. A projektbe befektetni kívánók ezeket a tokeneket kriptovaluták, például Bitcoin, BNB, USDT és Ethereum fizetésével szerzik meg. Az ICO tokenek eszközként szolgálnak a projekt fejlesztésébe történő befektetés vonzására, mivel fedezik a szakemberek felvételének, a technológia fejlesztésének, a marketingnek és egyéb működési költségeknek a költségeit.

Más szóval, a befektető kriptovalutát vásárol, és reméli, hogy megtérül, amikor az eszköz értéke növekszik, mert minél érettebb a projekt, annál magasabb az értéke az értékpapírpiacon. A kockázat azonban indokolatlanul magas, tekintettel a spekulatív kockázatokra, a projektekre vonatkozó szabályozási követelmények hiányára, valamint arra, hogy a startupok 90%-a a token kibocsátása után bezár miután megkapja a pénzt, vagy nem hozza létre a terméket.

Mivel a piacon a kereslet és kínálat törvénye uralkodik, figyelembe kell venni, hogy röviddel a tokenek eladásának lezárása után az érme és maga a token értéke erősen csökkenni vagy növekedni fog.

Hogyan működnek a kezdeti érmeajánlatok?

Az ICO folyamatának protokolljai a következők, és a legjobb ICO-k vagy a legjobb megvásárolható mémérmék közül sokan általában ugyanazt a folyamatot követik:

Koncepcióalkotás és Whitepaper

Egy fejlesztőkből és vállalkozókból álló csapat kezdetben koncepciót készít egy blokklánc-alapú projektről. Körvonalazódnak a projekt céljai, a technológia és a digitális tokenek szerepe az ökoszisztémában.

Ezzel egyidejűleg elkészül egy whitepaper, amely leírja a szempontokat és a tokenomikát, a terjesztési tervet és a projektcsapat hátterét.

Token generálás (TGE)

Egy csapat új kriptopénz tokent hoz létre egy blokkláncplatformon, például az Ethereumon, és okosszerződések segítségével határozza meg annak funkcióit és elosztási szabályait. Ezek a tokenek különböző felhasználási esetekkel rendelkezhetnek a projekten belül, például szolgáltatáshoz való hozzáféréssel, szavazati joggal vagy tulajdonosi képviselettel.

Előértékesítés és marketing

A projekt valószínűleg előértékesítést vagy zártkörű értékesítést fog végezni a nyilvánosság számára. A cél a kezdeti tőkebevonás és a korai befektetők bevonása a nyilvános ICO elindítása előtt. Ez idő alatt részvételi ösztönzők, például a tokenek árából adható kedvezmények vagy egyéb bónuszok nyújthatók. A marketingtevékenységek szintén kulcsfontosságúak a projekt iránti közérdeklődés növelésében.

Nyilvános ICO indítása

A nyilvánosság a tokenek megvásárlásával reagál, olyan bevett kriptovaluták segítségével, mint a Bitcoin és az Ethereum. Az értékesítés általában egy meghatározott ideig tart, amelynek során a befektetők pénzeszközöket juttatnak a projekt tokenjeiért cserébe.

A tokenek forgalmazása és listázása

Az értékesítés befejezése után a projektcsapat dönt arról, hogy az értékesítés feltételei alapján mely tokeneket osztja szét a befektetők között. Általában azonban röviddel az eladás után bocsátják ki őket, vagy valamilyen esemény kiváltja a kibocsátásukat. Ezt követően az érmét vagy tokent bevezetik egy kriptopénz-tőzsdére vagy több tőzsdére, lehetővé téve a kereskedést és a likviditás kezelését.

Az ICO utáni fejlesztés – Ütemterv

Ez az a folyamat, amelynek során a projektcsapat az ICO-n keresztül összegyűjtött pénzeszközöket a whitepaperben meghatározott fejlesztési feladatok elvégzésére használja fel. Ez többek között magában foglalhatja a funkciók kiépítését, a projekt marketingjét vagy a felhasználói bázisuk bővítését. A közösséggel való rendszeres kommunikáció és a frissítések biztosítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a befektetők továbbra is támogassák a projektet.

playdoge jatek

Végül, a szabályozási megfelelés és elszámoltathatóság a szabályozó hatóságokat érinti, amelyek a közelmúltban a befektetővédelmi és csalási aggályok miatt alaposan megvizsgálták az ICO-térséget. Az alkalmazandó szabályozások alapján ezek a törvények magukban foglalják a regisztrációt, a kibocsátás nyilvánosságra hozatalát és az értékpapír-törvényeknek való megfelelést a tokenek felajánlásakor. Az átláthatóság és az elszámoltathatóság kulcsfontosságú a szélesebb iparág folyamatos növekedése és érettsége, valamint a befektetési közösségen belüli bizalom előmozdítása szempontjából.

Mi a különbség az ICO, IDO és IEO között?

A blokkláncprojektek az ICO-n (Initial Coin Offerings) kívül más módokon is próbálnak pénzeszközökhöz jutni. Ezek az Initial DEX Offerings (IDO) és az Initial Exchange Offerings (IEO). Ezek azonban főbb különbségekkel rendelkeznek, mint például:

ICO (Initial Coin Offering)

Az ICO egy projekt digitális tokenjeinek eladása a befektetőknek. Az ilyen felajánlást a projekt weboldalán vagy egy erre a célra létrehozott platformon mutatják be. Amikor a kriptovaluták fejlődésnek indultak, a projektek népszerűsítésének ez a módja volt népszerű. Sajnos abban az időben ez nem volt szabályozva, és sok ICO átverést jelentett, így a befektetők elismert kriptovalutákat használtak a részvételhez.

IDO (Initial DEX Offering)

Mi az az IDO? Sok befektetőben felmerülhet a kérdés. Az IDO koncepciója majdnem hasonló az ICO-hoz, de ebben az esetben a befektetések gyűjtése decentralizált tőzsdéken keresztül történik. Az IDO-megoldások vonzzák a coin vagy token vásárlóit, mivel a befektetésre felkínált projekt gyorsan felkerülhet a tőzsdére. A blokkláncon alapvető információk kerülnek nyilvánosságra, a token pedig a DeFi platformokon kerül elosztásra. Az IDO előnye, hogy a projektek minden hajlandó felhasználó számára elérhetőek. Egy személy akkor vehet részt bennük, ha rendelkezik kriptotárcával, a központosított tőzsde beavatkozik ebbe a folyamatba. Az IDO hátránya az alacsony szintű szabályozás, amely egy befektetési egység összeolvadását és befolyásolását kockáztatja.

IEO (Initial Exchange Offering, tőzsdei bevezetés)

Ha kíváncsi vagy, mi is az az IEO. Az IEO-k a blokkláncprojektek és a kriptopénz tőzsdék együttműködését jelentik. A tokenértékesítésben részt vevő projektek a saját magukkal való működéssel ellentétben együttműködnek a tőzsdékkel, amelyek segítik őket a folyamatban. A tokenértékesítésben részt vevő befektetők számára néhány előny, hogy ezt a tőzsdén keresztül, a tőzsde natív tokenjével vagy más kriptovalutákkal tehetik meg. A tőzsdék emellett bizonyos szintű átvilágítást is biztosítanak a projekt értékelésével a tőzsdei bevezetés tekintetében, ami csökkenti a befektetők átverésekkel való szembesülésének kockázatát. Az ICO-k esetéhez hasonlóan az IEO-k is hajlamosak a szabályozó hatóságok vizsgálatára, mivel a tőzsdék az értékpapír-szabályozás hatálya alá tartozhatnak.

Crypto ICO és kockázatok

A kriptopénz ICO-khoz azonban magas szintű kockázat kapcsolódik.

Bár sok sikertörténet van, sok olyan eset is van, amikor a befektetőket átverték. Ennek oka gyakran az, hogy a projektet az ICO-n keresztül történő pénzgyűjtés után leállították.

Manapság sok startup fordul a legjobb ICO kriptovalutákhoz, hogy pénzt szerezzenek, mert nem tudják meggyőzni a kockázati tőkebefektetőket, hogy befektessenek beléjük.

Rendkívül fontos, hogy elegendő kutatást végezzünk, mielőtt befektetnénk egy ilyen kripto projektbe.

A befektetőknek figyelembe kell venniük a fent leírt óvintézkedéseket, és elemezniük kell a lehetőségeket, mielőtt bármilyen típusú ICO kriptopénzzel kockázatot vállalnának.

Hogyan lehet ICO tokeneket vásárolni

Ha megállunk, hogy elemezzük a legjobb kripto ICO-kat, olyan szempontokat találunk, amelyekben sokan közülük egybeesnek. Néhányan a projektpolitikák és a közösségi előnyök növelésének lehetőségei.

Ha tudod, hogyan működik egy ICO, és szeretnél vásárolni belőle a kezdeti érmefelajánlásokban, megosztunk egy gyors útmutatót, amely a PlayDoge tokent veszi referenciaként. Így tudni fogodd, hogyan kell vásárolni ICO tokeneket.

1. lépés: Vásárolj kriptót online

Mielőtt ICO tokeneket vásárolnál, fel kell töltened a kriptotárcád a bevált kriptovalutákkal, mint például ETH-val vagy USDT-vel. Ezeket online tőzsdéken vagy közvetlenül a pénztárca szolgáltatóján keresztül meg lehet vásárolni.

2. lépés: Kapcsold össze a pénztárcád a projekttel

Amikor fellépsz a PlayDoge weboldalára, például a Google Chrome-ba telepíthető Metamask bővítményen keresztül kell összekapcsolnod a pénztárcádat. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan fektess be egy ICO-ba, és közvetítők nélkül küldd el a pénzt. Miután társítottad a tárca címét, meg kell adnod mennyi tokent szeretnél megvásárolni/átváltani. Minél több ICO-tokenre teszel szert, annál többet kereshetsz vele lekötésen keresztül.

playdoge tarca csatlakoztatasa

3. lépés: Igényeld a tokenjeid

A legjobb kripto ICO-k közül sokan meghatároznak egy biztonsági időszakot a tokenek felszabadítására, mivel ez mindig közvetlenül az előértékesítés után történik. Ez lehetővé teszi, hogy támogassa a platform érdekeit és megvédje a közösségi pénzeszközöket. Tehát miután a vásárlást megerősítették az eredeti érmeajánlatban, csak idő kérdése, hogy mikor kapod meg a tokenjeid az ICO-ból. A tőkegyűjtés során társíthatod a tárcádat többször is az oldalhoz, és így látnod kell, hogy mennyit vásároltál. Az igényléshez ugyanazt a pénztárcát kell használnod, mint amelyikkel vásároltál.

A legtöbb esetben a projekt honlapján feltűnik egy Claim vagy Igénylés gomb, aminek segítségével átviheted, importálhatod az ICO során megvásárolt tokeneket. Előfordulhat, hogy a MetaMask nem jelzi egyből a megjelenített tokenek között, ekkor célszerű ellenőrizni a portfolio.metamask.io oldalon is a Portfóliónkat, hogy ott van-e az újonnan vásárolt érme. Ezután a sor jobb oldalának végén lévő 3 pontra kattintva “Add to MetaMask”-ot kiválasztva hozzáadhatjuk a tárcához.

Más esetben pedig külön importálni kell azt a megvásárolt ICO szerződés címe alapján (bár ez a ritkább eset, ha semmi sem sikerül).

A legjobb kripto ICO-k a befektetéshez – Következtetés

Egy nagy potenciállal rendelkező startup indítása a tökéletes lehetőség, amelyet a kripto ICO-k teremtenek. Nem lenne azonban ideális, ha minden megtakarításod egyetlen eszközbe fektetnéd, mivel a kriptopénzpiac rendkívül változékony. A pénzed veszélyben van, főleg ha az összes tőkéd egy vagy több ilyen ICO-ba fekteted. Célszerű higgadt döntést hozni, kis pénzt kockáztatni.

Mindazonáltal ez az útmutató a legjobb kripto ICO projektek közül néhányat ismertetett, amelyekbe 2024-ben megfontolhatod a befektetést. Mielőtt befektetnél, feltétlenül tanulmányozd a különböző projekteket. Ez segíteni fog abban, hogy jól tájékozott döntést hozhass.