Szakad a BONK, ám vége lehet a mém érmék sell off-jának?

Kriptomagazin bonk
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Bonk árfolyama ma 5,4%-ot esett, és a csúszás miatt 0,00002736 dollárra esett az érme árfolyama. A kriptopiac egésze pedig az elmúlt 24 órában 0,3%-kal csökkent.

99bitcoin-tokens

A BONK egy hét alatt 20%-ot, két hét alatt pedig 27%-ot esett, bár a Solana-alapú mém token egy hónap alatt 19%-os, egy év alatt pedig 9000%-os emelkedést tudhat magáénak.

Ezzel az elmúlt 12 hónap egyik legjobban teljesítő top-100-as érméje, és mivel a piac az elmúlt héten túladta, hamarosan ismét ugrás előtt állhat.

A BONK árfolyama 2%-ot csúszik 24 óra alatt – Vége a mém érme eladásának?

A BONK mutatói mind arra utalnak, hogy a mém érme hamarosan újra felpörög, és most olyan árengedménnyel kapható a piacon, amit sok vevő túl csábítónak találhat.

A relatív erősség indexe (lila) a ma reggeli 30-ról mostanra 40 fölé emelkedett, és valószínűleg a következő egy-két napban tovább fog emelkedni.

bonk-arfolyam

Hasonlóképpen, a BONK 30 napos átlaga (narancssárga) elérte a 200 napos átlaghoz (kék) viszonyítva a mélypontnak tűnő értéket, ami azt jelenti, hogy a kereskedők túlértékelik, és hamarosan elkezdhet helyreállni.

Az érme ellenállás (piros) és támasz (zöld) szintjei szintén nagy elmozdulást jeleznek előre hamarosan, mivel a kettő nagyon közel van egymáshoz.

Egyes kereskedők és elemzők valóban arra számítanak, hogy hamarosan jelentős emelkedést fog látni, és mivel az elmúlt hónapokban olyan hatékony eszköz volt a nyereség eléréséhez, úgy tűnik, hogy jó esély van arra, hogy a bálnák hamarosan visszatérnek rá.

Természetesen, mivel egy saját fundamentumokkal nem rendelkező mém tokenről van szó, a jövője nagyrészt az egész piac általános irányától függ.

Ez utóbbi ma nem sokat tett, míg a múlt héten szenvedett, mégis a közép- és hosszú távú kilátások nagyon jónak tűnnek a BONK számára.

Egyrészt a nemrég jóváhagyott Ethereum ETF-ek elindítása valószínűleg az egész piacon növelni fogja a keresletet, beleértve az olyan mémérméket is, mint a Bonk.

Ez a hónap végéig bekövetkezhet, míg a makrokörülmények javulása – beleértve a kamatcsökkentést is – jótékony hatással lehet az őszre.

Így a BONK árfolyama a következő hetekben elérheti a 0,000030 dollárt, majd a következő hónapokban a 0,000040 dollárt.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az újabb meme tokenek magasabbra emelkedhetnek

Bár a BONK eddigi története azt sugallja, hogy hamarosan ismét rallyzni fog, lehet, hogy már nem fog olyan hozamokat látni, mint amilyeneknek a pályafutása korábbi szakaszában.

A piacot verő ralit kereső kereskedőknek ezért újabb mém érméket kell megvizsgálniuk, a sikeres előértékesítések pedig egy jó módja annak, hogy azonosítsák, mely új tokenekben van több potenciál.

A PlayDoge (PLAY) például egy ilyen kriptó, amely egyre népszerűbb tokenajánlata során 3,5 millió dollárt gyűjtött.

playdoge hello tasty

A PLAY előértékesítése mindössze három hete fut, mégis az érme fundamentumai segítettek abban, hogy nagyon gyorsan bevonzza a befektetőket.

Ez azért van, mert ez egy Doge-tematikájú és Tamagotchi-stílusú, P2E játék natív tokenje, amelyben a játékosok a PLAY-ben jutalmakat szereznek a saját virtuális háziállat kutyáikkal való tenyésztésért, kereskedésért és küldetések teljesítéséért.

A játék retro 8 bites grafikával és látványvilággal rendelkezik, ami segít kiemelni a nosztalgikus hangulatot, és nyilván ez is az egyik oka annak, hogy az eladása máris ilyen jól megy.

playdoge mi az

Ami szintén érdekes a PLAY-vel kapcsolatban, hogy 9,4 milliárd tokenben lesz maximálva a készlet.

És mivel a tulajdonosok képesek lesznek a token lekötésére, ez a felső határ idővel segíthet a PLAY árfolyamának emelkedését is.

Az érdeklődő befektetők a PLAY vásárlásához a PlayDoge hivatalos weboldalára (playdoge.io) kell menniük, ahol 1 PLAY jelenleg 0,00506 dollárba kerül.

A kereskedők USDT, ETH vagy fiat valuta felhasználásával vásárolhatnak, az eladás népszerűsége pedig arra utal, hogy a tőzsdei jegyzést követően egészséges emelkedés várható.

Megnézem a $PLAY érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index