A nap képe: szép zöld gyertyák a Dogeverse charton

dogeverse dextools
Fotó: Dextools
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az eddig legjobban várt multichain mém érme Dogeverse listázása ma reggel, június 5-én 10 órakor megtörtént. Az érme felkerült a decentralizált tőzsdékre. Az előértékesítésben részt vevők a mai naptól igényelhetik a megvásárolt tokenjeiket.

wiener banner

A DOGEVERSE bevezetése tökéletes időben érkezett, a kriptopiacok konszolidációs és oldalazó árfolyammozgásának időszaka után.

Mind a hat lánc, amelyen a DOGEVERSE szerepel mindegyikkel zöldben kereskednek.

A BNB 5,7%-os emelkedést mutat, és már 700 dolláron áll, a Solana pedig 172 dolláron kereskedi, az Avalanche AVAX és az Ethereum ETH pedig egyaránt emelkedik, akárcsak a Base és a MATIC.

Konkrétan a mém érméknél a nagy tőkeértékű végeken némi profitfelvételt tapasztalunk a következő magasabb láb előtt. Ez a Dogeverse-hez hasonló tokeneket helyezi a főszerepbe, mivel a vevők a gyémántok megtalálásával igyekeznek maximalizálni a hozamot.

A bikáknak azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy a bitcoin ára ma ismét 70 ezer dollár fölé emelkedett, ami támogató hátteret biztosít az érmék jegyzéséhez.

Dogeverse tokenek igénylése

Az előértékesítés során vásárolt tokenek igényléséhez a DOGEVERSE tulajdonosoknak egy egyszerű négylépcsős folyamatot kell követniük.

Először is, látogass vissza a Dogeverse hivatalos weboldalára, a thedogeverse.com-ra, és csatlakoztasd az előértékesítés során a tokenek megvásárlásához használt pénztárcát. Tehát ugyanazt a pénztárcát, mint amivel vásároltál.

Ezután kattints az “igénylés” gombra, és erősítsd meg a tranzakciót.

A tranzakció megerősítését követően a $DOGEVERSE tokenek átkerülnek a pénztárcádba.

Arra figyelj, hogy a tranzakciós díjakhoz kell, hogy legyen elegendő mennyiségű token. Ha Ethereum láncon vásároltál, akkor ETH, ha BNB láncon akkor BNB és így tovább.

dogeverse dextools
Fotó: Dextools

A Dogeverse teljes piaci kapitalizációja a Dextools adatai alapján 62 millió dollár, közel 8000 tárca tartja, és 4,7 millió dollár értékben kereskedtek vele az elmúlt 24 óra adatai alapján.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Olvasd el ezeket a cikkeket is:

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index