Elemzők 1800%-os emelkedést jósolnak a Cardano-nak

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Trend Rider kriptoelemző bullish narratívát adott a Cardano (ADA) számára, annak ellenére, hogy viszonylag kevéssé lenyűgöző teljesítményt nyújt ezen a bikapiacon. Elemzése alapján az ADA ismét fel fog emelkedni az eddigi csúcsára (ATH), sőt, meg is fogja azt haladni.

99bitcoin-tokens

A Cardano elérheti a 12 dolláros új ATH-t

A Trend Rider egy X-bejegyzésben azt javasolta, hogy az ADA akár 12 dollárig is emelkedhet, mivel az ADA piaca a medvésből bikás hangulatba vált át. Elemzése az ADA 2 hetes grafikonjára összpontosított, amely azt mutatta, hogy a kulcsfontosságú mozgóátlagok átrendeződnek, állította az elemző. Trend Rider hozzátette, hogy ez átmenetet jelenthet a bullish keret felé, mivel a gyertyák zöldre váltanak.

https://twitter.com/TrendRidersTR/status/1770441959020093907?s=20

Megjegyezte továbbá, hogy ez a mozgás a grafikonokon hasonlóságot mutat egy korábbi mintával, amely közvetlenül az ADA utolsó bikapiaci felfutása előtt játszódott le. Eközben, bár a Trend Rider nem adott időkeretet erre a közelgő mozgásra, de megjegyezte, hogy ez egy hosszú távú elemzés, és figyelmeztetett, hogy az ADA befektetőknek türelmesnek kell lenniük, amíg ez lejátszódik.

Az ADA közelmúltbeli árfolyammozgása aggodalomra késztette a Cardano befektetőit, különösen, hogy más kriptotokenek jelentős nyereséget könyvelhettek el. A Trend Rider elemzése azonban kétségtelenül megnyugtató, hogy az ADA-nak is eljön a maga pillanata. Dan Gambardello, a Crypto Capital Venture alapítója korábban szintén eloszlatta azt az elképzelést, hogy az ADA nem fog jól teljesíteni ebben a bikaciklusban.

Gambardello megemlítette, hogy az ADA ott volt, ahol lennie kellett. A Trend Riderhez hasonlóan ő is utalt a 2021-es bikafutásra, megjegyezve, hogy az ADA lemaradt annak a ciklusnak a kezdeti szakaszában, és nem tett jelentős lépést felfelé, amíg körülbelül két hónappal azután, hogy a Bitcoin áttörte a korábbi ATH-ját.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Mi a következő lépés az ADA számára?

Gambardello nemrég elemezte az ADA napi grafikonját, és megjegyezte, hogy a kriptotoken már áttörte a 20 és 50 napos mozgóátlagait. Az elemző azt állította, hogy az 50 napos mozgóátlag feletti zárás esetén a Cardano a 0,70 dolláros ársávba emelkedhet.

Gambaradello az ADA jövőbeli pályájával kapcsolatban is bullish hangot ütött meg. Kijelentette, hogy a grafikonok azt mutatják, hogy az ADA jól felkészült egy hasonlóra, mint amit az előző ciklusban tett. Rövid távon az ADA bikás célpontja a 0,80 és 0,83 dollár közötti ársáv, mivel állítása szerint ez a kitörési terület.

Ha ebből az ártartományból kitörés következik be, akkor az ADA-t az 1,40-1,50 dolláros ártartományba látja emelkedni. A cikk írásakor az ADA 0,607 dollár körüli árfolyamon kereskedik, ami a CoinGecko adatai szerint 3,6%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

cardano arfolyam marc22

Kereskedj a ByBit-en

Tőkéd veszélyben van!

Brutális bikafutam várható

A Cardano (ADA) erős növekedést mutat az intelligens szerződések fejlesztése terén. Az év eleje óta a Cardano hálózaton lévő Plutus szkriptek száma, beleértve a Plutus V1 és V2 szkripteket is, 171,45%-kal megugrott.

Ilyen ütemben a Cardano hálózat naponta közel 500 új okosszerződéssel bővül. A Cardano Blockchain Insights adatai szerint a hálózat elérte a 39 000 okosszerződést, különös tekintettel a Plutus V2-re.

cardano plutus szkript

A Plutus egy olyan programozási nyelv, amelyet a Cardano blokkláncon történő okosszerződések létrehozására szabtak. A funkcionális programozási elvekben gyökerezik, a biztonságot és a megbízhatóságot helyezi előtérbe. A Plutus V2 azonban számos előnyt és funkciót vezetett be, amelyekre a fejlesztők építhetnek.

A Plutus V2 így számos olyan funkciót kínál, amelyek csökkentik a tranzakciók méretét és költségeit, valamint rugalmasabb és skálázhatóbb keretrendszert biztosítanak a fejlesztők számára.

A számokat lebontva, 6439 Plutus V1 szkript van – 2,27%-os növekedés január 1-hez képest – és 32 593 Plutus V2 szkript – 303,23%-os növekedés az év elejéhez képest. Ez átlagosan 495 új intelligens szerződést jelent naponta, és naponta körülbelül 82 Plutus V1 szkript és 413 Plutus V2 szkript kerül hozzáadásra.

Egy másik mérőszám, amelyben a Cardano jelentősen nőtt, a hálózaton naponta aktív pénztárcák száma, amely 600 000-re ugrott. Ennek a mutatónak a növekedése a Cardano decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztéma növekedését követte, amely március elejére közel 600 millió dolláros csúcsot ért el.

Más hír a Cardano háza tájáról

KM freebitcoin 970 x 250

A Cardano fejlesztése és hasznossága jelentős vizsgálat tárgyát képezte a közösségen belül. Egyesek ugyanis a Cardano Hydra projektjére összpontosították elégedetlenségüket. Ennek a 2. rétegű (Layer 2) skálázhatósági megoldásnak a tranzakciók felgyorsítása, a költségek csökkentése és a Cardano funkcionalitásának optimalizálása lenne a célja.

Charles Hoskinson felszólalt, és eloszlatta a projektről szóló pletykákat.

A Cardano társalapítója, Charles Hoskinson ugyanis elég hevesen reagált a Hydra projekt státuszával kapcsolatban keringő pletykákra, és megerősítette annak aktív fejlesztését.

A vezető a felhagyásról szóló állításokat “puszta FUD”-ként jellemezte, miközben kiemelte a csapat megnövekedett termelékenységét és a közösség elkötelezettségét. Megismételte továbbá a Cardano innováció iránti elkötelezettségét, kiemelve a protokollfejlesztésekről szóló, hamarosan megjelenő dokumentumokat.

A World Mobile-lal való együttműködéssel és a Cardano skálázási ütemtervével kapcsolatos további szkepticizmusra reagálva Hoskinson elítélte a “FUD-hullámot”, és azt az időszakos piaci ciklusoknak tulajdonította.

Hoskinson hangsúlyozta a “partnerláncok” szerepét is a Cardano ökoszisztémájában, és elismerte e kezdeményezések összetettségét, amelyeknek időre van szükségük a fejlesztéshez és érleléshez.

“Észrevettünk egy ismételt félreértést a közösség egyes tagjai körében, miszerint a partnerlánc nyilvánvalóan NEM Cardano. Ez érthetetlen számomra, hiszen a 2016-os kezdetekben miért említi a Cardano a Cardano CL-t. Gondolom, mindenki elfelejtette azt az elképzelést, hogy a WMC-hez hasonló hiperkomplex projekteknek szükségük van arra a szabadságra, hogy egyedi protokollok legyenek, beleértve a konszenzus, a főkönyvi szabályok, a hálózati tervezés és a tranzakciós szemantika variációit. Ugyanez a valóság a Midnight, az infrastruktúra szolgáltatásként történő szolgáltatását kínáló bármely DApp és az olyan koncepciók esetében is, mint a decentralizált közösségi hálózatok.”

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index