A legjobb tap-to-earn Telegram játékok

Fedezd fel a legjobb tap-to-earn Telegram-alapú játékokat, amelyekkel 2024-ben ingyenes kriptót kereshetsz átfogó útmutatónkkal. Ismerd meg a játékmenetet, a kereseti lehetőségeket és az olyan népszerű játékok egyedi jellemzőit, mint a Hamster Kombat, a Notcoin, a Yescoin és a Catizen, és gyakorlati tippeket kaphatsz a kereseted növeléséhez.

ByBit spot banner

A Telegram-alapú kriptójátékok népszerűsége a könnyű hozzáférés és a magával ragadó közösségi élmények miatt ugrásszerűen megnőtt az elmúlt évben. A Notcoin kimagasló sikere, amellyel több millió Web2-felhasználót vont be a Web3 világába, további Telegram minijáték-alkalmazásoknak adott teret, amelyek segítségével a felhasználók kriptót kereshetnek.

Ennek a cikknek célja, hogy végigvezessen néhány trendi Telegram-alapú játékon, amelyekkel ingyenes kriptopénzt lehet keresni. Akár tapasztalt kriptórajongó vagy, akár újonc, ezek a játékok a szórakozás és a kereseti lehetőségek egyedülálló keverékét nyújtják. És az biztos, hogy tudnod kell pár infót, mielőtt komolyan elköteleznéd magad ezekkel a játékokkal.

A Telegram-alapú kriptójátékok áttekintése

A Telegram-alapú játékok a Telegram alkalmazáson belül működnek, kihasználva a több mint 1,5 milliárd globális felhasználóból álló széles felhasználói bázist és a robusztus kommunikációs funkciókat. Ezek a Telegram minialkalmazás játékok jellemzően olyan egyszerű műveleteket tartalmaznak, mint a koppintás, a swipe-olás vagy a feladatok elvégzése, amelyekkel kriptopénz formájában jutalmakat lehet szerezni. A The Open Network (TON) blokklánccal való integráció jelentősen növeli ezeknek a játékoknak a vonzerejét a kriptoközösség körében, mivel nagy tranzakciós teljesítményt és biztonságot kínál. Ez az integráció biztosítja, hogy a játékon belüli valuták és jutalmak biztonságosan tárolhatók legyenek és könnyen átvihetők legyenek, így a játékosok kézzelfogható értéket kapnak a játékban tett erőfeszítéseikért.

A TON integrálása a Telegram-alapú játékokkal új lehetőségeket nyit a játékon belüli gazdaságok és decentralizált alkalmazások (dAppok) számára a TON ökoszisztémán belül. Ez a zökkenőmentes integráció lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy kifinomultabb és interaktívabb játékélményeket hozzanak létre, miközben biztosítják, hogy a játékosok megbízhatnak a megszerzett kriptovalutáik értékében és biztonságában. A TON elfogadásának növekedésével várhatóan egyre több olyan innovatív játékmegoldást láthatunk, amelyek a szórakozást a valós pénzügyi előnyökkel ötvözik, így a Telegram kulcsfontosságú szereplője lesz a blokkláncjátékok fejlődő tájképének.

Hogyan működnek a Telegram-alapú játékok

Könnyű hozzáférés: Mindössze egy Telegram-fiókra van szükséged. Egyszerűen csatlakozz a játék hivatalos csatornájához vagy botjához, és máris játszhatsz, anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene letöltened.

Egyszerű mechanika: A legtöbb játék egyszerű feladatokat tartalmaz, mint például a képernyő megérintése (koppintása) avagy a Tap-To-Earn, ahogy a közösség nevezi, és minden korosztály és készségszintű játékos számára elérhető.

Crypto keresése: A játékosok játékbeli valutát vagy tokeneket keresnek, amelyeket gyakran valódi kriptovalutákra lehet váltani. Ez a play-to-earn modell nagyszámú felhasználót vonzott.

A Telegram egyedülálló előnye, mint kripto játék platform

Közösségi elkötelezettség a Telegram nagy felhasználói bázisa körében: A Telegram csoport- és csatornafunkciói erős közösségi érzést alakítanak ki. A játékosok tippeket oszthatnak meg, ranglistákon versenyezhetnek és eseményeken vehetnek részt.

Azonnali értesítések: A játékosok valós idejű frissítéseket és értesítéseket kapnak a játék eseményeiről, új küldetésekről és kereseti lehetőségekről.

Integráció kriptotárcákkal: Számos Telegram kriptojáték lehetővé teszi a TON-alapú kriptotárcákkal való zökkenőmentes integrációt, így a bevételek kivétele és kezelése egyszerűvé válik.

A Top Telegram-alapú játékok az ingyenes kripto feloldásához

Az alábbiakban felsorolt játékok felfedezésével élvezheted a szórakozás és a kriptobevételek kettős előnyeit. A Notcoin forró trendjét és sikerét követve az elmúlt hónapokban számos, főként a Tap-to-Earn stílusra összpontosító kriptójáték jelent meg a Telegramban.

Íme, néhány népszerű Telegram-alapú kriptojáték áttekintése:

Hamster Kombat (HMSTR)

A Hamster Kombat egy népszerű Telegram-alapú tap-to-earn játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy virtuális kriptotőzsdét irányítsanak a digitális hörcsögök megérintésével, hogy érméket keressenek. A játék gyorsan teret nyert, rövid időn belül több millió aktív felhasználóval büszkélkedhet. A játékosok úgy csatlakozhatnak a játékhoz, hogy egyszerűen egy Telegram boton keresztül lépnek be, így a játék további letöltések vagy bonyolult beállítások nélkül is rendkívül könnyen elérhető.

hamster kombat tap-to-earn

A Hamster Kombat játékhoz egy digitális hörcsög megérintésével kell kezdeni a HMSTR érmék bányászatát. Minél többet koppintasz, annál több Hamster érmét keresel. Emellett különböző feladatokat is teljesíthetsz, például szerencsét próbálhatsz akár 5 millió érme megnyerésében a Napi Kombó segítségével, feliratkozhatsz a játék YouTube-csatornájára vagy meghívhatod barátaidat, hogy növeld az érmejövedelmedet. A játékban különleges küldetések és napi bejelentkezések is vannak, amelyek extra érmékkel jutalmazzák a játékosokat. A játékosok fejleszthetik a cseréiket, hogy növeljék az érmegyűjtés sebességét, és részt vehetnek közösségi eseményeken és versenyeken, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán, és még több jutalmat szerezzenek.

A Hamster Kombat egyik egyedi jellemzője az integráció a The Open Network (TON) blokkláncán hamarosan induló tokenekkel. A játékosok játékbeli érméit egy Token Generation Event (TGE) során tokenekké alakítják át, így kézzelfogható jutalmat kapnak a játékbeli erőfeszítéseikért. A játék egy rangsorolási rendszerrel is rendelkezik, ahol az aktív játékosok magasabb rangokat érhetnek el, és exkluzív előnyökhöz juthatnak. A Hamster Kombat könnyen játszható mechanikájával és a valódi kriptók keresésének lehetőségével kiemelkedő szerepet tölt be a Telegram-alapú játékok világában.

Itt olvashatsz többet a HMSTR érmék bányászatáról és a Hamster Kombat játékról (hamarosan).

Notcoin (NOT)

A Notcoin egy Telegram-alapú játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptopénzeket keressenek egy egyszerű és magával ragadó tap-to-earn mechanizmuson keresztül. Az Open Builders által 2024 elején indított Notcoin gyorsan népszerűvé vált az egyszerű játékkal való keresési modelljének köszönhetően. A játék a Telegram alkalmazásba van integrálva, így könnyen elérhetővé vált több millió felhasználó számára. Egy virtuális érme megérintésével bányászhatsz játékbeli valutát, NOT érméket, amelyeket később $NOT tokenre konvertálhatsz. Ez a megközelítés jelentős érdeklődést váltott ki, ami több millió napi aktív felhasználót és egy nagy, elkötelezett közösséget eredményezett.

notcoin tap-to-earn jatek

A Notcoin játékhoz először is egy virtuális érmére kell koppintani, hogy Notcoint keressünk. Minél többet koppintasz, annál több érmét gyűjtesz. A játék különböző küldetéseket és feladatokat is tartalmaz, például Telegram-közösségekhez kell csatlakozni, partnerprojekteket kell követni a közösségi médiában, és egyéb játékon belüli tevékenységekben kell részt venni a kereset növelése érdekében. A Notcoin egyedi jellemzője a The Open Network (TON) blokkláncba való integráció, amely nagy tranzakciós átbocsátást és biztonságot biztosít.

Röviddel a központi tőzsdéken (CEX) való bevezetése után a Notcoin a kriptopiac 10 legjobban kereskedett érméjének egyikévé vált, és a cikk írásakor több mint 2,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációnak örvend. Ezen felül a játék NOT tokenekkel jutalmazza a felhasználókat az airdrop során, amelyekkel aztán olyan nagy tőzsdéken lehet kereskedni, mint a KuCoin. Az ajánlási rendszer tovább fokozza a felhasználók elkötelezettségét, arra ösztönözve a játékosokat, hogy meghívják barátaikat, és még több jutalmat szerezzenek.

Catizen

A Catizen egy Telegram-alapú játék, amely egy szeszélyes világba merít, ahol egy macskakolóniát irányítasz. A játék a stratégia és a szimuláció elemeit ötvözi, lehetővé téve, hogy felépítsd és bővítsd macskakolóniádat, miközben kriptopénzt keresel. Ahogy haladsz előre, nyersanyagokat gyűjthetsz, küldetéseket teljesíthetsz, és versenyezhetsz más játékosokkal a jutalmakért. A játék elbűvölő grafikája és magával ragadó játékmenete a szórakozási és kereseti lehetőségeket kereső Telegram-felhasználók kedvencévé tette.

catizen telegram jatek

A Catizen játékhoz a kolónia létrehozásával kezdesz, és feladatokat osztasz ki a macskáidnak. Minden macska egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket különböző tevékenységekhez, például gazdálkodáshoz, halászathoz és kézművességhez használhatsz. A feladatok elvégzésével játékbeli valutát kereshetsz, amelyet később kriptopénzre válthatsz. A játék napi küldetéseket és különleges eseményeket is tartalmaz, amelyek további jutalmakat kínálnak. A Catizen egyik egyedülálló aspektusa a közösségvezérelt játékmenet, ahol a játékosok céhekhez csatlakozhatnak, csoportos kihívásokban vehetnek részt, és nyersanyagokkal kereskedhetnek. Ez a közösségi elem nemcsak a játékélményt fokozza, hanem a kereseti lehetőségeket is növeli.

Yescoin (YES)

A Yescoin egy magával ragadó Telegram-alapú tap-to-earn játék, amely lehetővé teszi, hogy kriptopénzeket keress a képernyőn való suhintással. A játék gyorsan népszerűvé vált egyszerű, de hatékony játékmechanikája és a valódi digitális eszközök keresésének lehetősége miatt. A Yescoin a TON blokkláncon működik, ami nagy biztonságot és hatékonyságot biztosít. A Yescoinban érméket húzogatsz a képernyőn, hogy Yescoint gyűjts. Minél többet húzol, annál több érmét keresel. Emellett különböző feladatokat is teljesíthetsz, csatlakozhatsz csapatokhoz és részt vehetsz közösségi eseményeken, hogy növeld a bevételedet.

yescoin telegram

A Yescoin egyik egyedi jellemzője az ajánlási rendszer. Ha meghívod barátaidat, hogy csatlakozzanak a játékhoz, jelentős bónuszokat szerezhetsz, és magasabb jutalmakat kapsz, ha az ajánlásaid Telegram Premium előfizetők. A játékban egy ranglistát is találsz, ami ösztönzi a játékosok közötti versenyt. Rendszeres airdropok és különleges események további lehetőségeket biztosítanak a Yescoinok megszerzésére, amelyekkel végül kereskedni lehet, amikor a $YES token bevezetésre kerül a tőzsdéken.

Ahhoz, hogy érméket vehess ki a Yescoin játékból a Telegramban, először gyűjts elég érmét a képernyő megérintésével és a Yescoin Telegram boton belül különböző feladatok elvégzésével. Amint elegendő érmével rendelkezel, váltsd át ezeket az érméket Yescoin tokenekre a bot felületén belül. Győződj meg róla, hogy van egy kompatibilis pénztárcád, például egy TON-alapú pénztárca, beállítva és csatlakoztatva. Ezután indítsd el a kifizetési folyamatot úgy, hogy a Yescoin botban a kifizetési részhez navigálsz, megadod a pénztárca címét, és megerősíted a tranzakciót. Ezután várhatóan nem sokkal a küldés után a Yescoin tokenjeidnek meg kell jelenniük a pénztárcádban.

TapSwap (TAPS)

A TapSwap egy gyorsan növekvő Telegram tap-to-earn játék, amely lehetővé teszi, hogy kriptovalutát keress egyszerű koppintási mechanikával. A Solana blokkláncra épülő TapSwap ötvözi a koppintással kereső játék izgalmát egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform robusztus funkcióival. TAPS tokeneket a TapSwap botjával való interakcióval lehet keresni a Telegramban, így bárki számára elérhetővé válik, aki rendelkezik okostelefonnal és internetkapcsolattal. A játék egyszerűsége és a valódi kriptopénz jutalmak ígérete hozzájárult a játék népszerűségének gyors növekedéséhez.

A TapSwap játékhoz a TapSwap Telegram bothoz való csatlakozással kezdhetsz. Miután csatlakoztál, elkezdheted koppintgatni a képernyőt, hogy TapSwap érméket bányássz. Minél többet koppintasz, annál több érmét gyűjtesz. A bevételedet növelheted a boosterek feloldásával, különböző feladatok elvégzésével és barátaid meghívásával, hogy csatlakozzanak a játékhoz. A TapSwap versenybajnokságokkal is rendelkezik, amelyekben feljebb léphetsz a ranglétrán, és további jutalmakat szerezhetsz. A TapSwap egyik egyedülálló aspektusa a Solana blokkláncba való integráció, amely alacsony tranzakciós díjakat és nagy áteresztőképességet biztosít, így hatékony és kifizetődő élményt nyújt a játékosok számára.

Ahhoz, hogy érméket vehess ki a TapSwap játékból Telegramban, először gyűjts érméket a képernyő megérintésével és a TapSwap Telegram boton belüli feladatok elvégzésével. Ezután a bot felületén vagy egy megadott csereplatformon keresztül váltsd át a megszerzett érméket TAPS tokenekre. Győződjön meg róla, hogy van egy kompatibilis Solana tárca, például a Phantom vagy a Solflare beüzemelve, majd csatlakoztasd ezt a tárcát a TapSwap bothoz, követve az engedélyezésre vonatkozó kéréseket. Végül navigálj a boton a kivonás részhez, add meg a Solana tárcád címét, add meg a kivenni kívánt TAPS tokenek összegét, és erősítsd meg a tranzakciót. A TAPS-tokenjeid röviddel ezután meg fognak jelenni a Solana pénztárcádban.

MemeFi Club (MEMEFI)

A MemeFi Club egy Telegram-alapú tap-to-earn játék, amely elmerül egy olyan világban, ahol a mémkultúra és a blokkláncjátékok ütköznek. A MemeFi játékban létrehozhatsz egy egyedi karaktert, és csatlakozhatsz egy mémek ihlette klánhoz, hogy PvP (játékos a játékos ellen) és PvE (játékos a környezet ellen) csatákban vegyél részt. A játék középpontjában a klán-alapú harcok állnak, ahol a játékosok együtt dolgoznak, hogy a főnökök és az ellenséges klánok ellen rajtaütéseket hajtsanak végre a jutalmakért. A meme-témájú játékmenet és a gazdag, fejlődő narratíva kombinációja teszi a MemeFi-t a MemeFi Club népszerűségének fő mozgatórugójává a Telegram játékosok körében.

A MemeFi játékhoz először is csatlakozol egy klánhoz és létrehozod a karakteredet. Minden karakter és klán egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a játékmenetet. Különböző küldetésekben, például boss raidekben és klán raidekben való részvétellel jutalmakat kapsz. A főnöki portyákon a karaktered erejét használod a főnökök legyőzésére, és jutalmakat kapsz, amelyek kezdetben a klánod kincstárába kerülnek. A klánfosztogatások lehetővé teszik, hogy a klánod ellopja az ellenséges klánok jutalmait, ami versenyelőnyhöz juttatja a játékot. A MemeFi emellett egy egyedülálló “kulcs” rendszerrel rendelkezik, ahol a kulcsok birtoklása lehetővé teszi, hogy részesedést szerezz a többi játékos jutalmából, ami tovább ösztönzi az aktív részvételt és a stratégiai játékot.

Dotcoin

A Dotcoin egy Telegram-alapú játék, amely egy egyszerű, koppintással elérhető felületen való interakció révén kínál magával ragadó módot a kriptopénzek keresésére. A Notcoinhoz hasonló hasonló játékok növekvő népszerűségére válaszul kifejlesztett Dotcoin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képernyőjükön egy pont megérintésével bányásszák a natív valutát. Ez az egyszerű megközelítés tette a Dotcoint sikeressé a felhasználók körében, akik egyszerű és szórakoztató módot keresnek a kripto keresésére bonyolult eljárások nélkül.

dotcoin tap-to-earn telegram

A Dotcoin játékhoz a Dotcoin bothoz kell hozzáférni a Telegramban. Miután elindítottad a játékot, a pontra koppintva bányászhatsz Dotcoint. Minél többet koppintasz, annál több érmét gyűjtesz. A játékban napi feladatok és küldetések is vannak, amelyek további lehetőségeket biztosítanak az érmék megszerzésére. Ezeknek a feladatoknak a teljesítése nemcsak a bevételedet növeli, hanem a ranglistán elfoglalt helyezésedet is javítja. A Dotcoin integrálja a közösségi funkciókat, lehetővé téve, hogy meghívd barátaidat és ajánlói bónuszokat keress, tovább növelve érmegyűjtésedet. Ez a közösségi aspektus fokozza a felhasználók elkötelezettségét, és versenyképesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot.

AVACOIN

Az AVACOIN egy Telegram-alapú mini tap-to-earn alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy kriptopénzeket keress különböző játékbeli feladatok és tevékenységek elvégzésével. Ez a játék nagy felhasználói bázist gyűjtött össze, több mint 5 millió játékos vesz benne aktívan részt. Az AVACOIN a feladatok teljesítésére és a közösség bevonására összpontosít a natív token terjesztése során, így népszerű választás azok körében, akik interaktív és magával ragadó módszerekkel szeretnének kriptót keresni.

avacoin telegram

Az AVACOIN játékhoz csatlakoznod kell a hivatalos AVACOIN Telegram bothoz. A tokenek elsődleges keresési módja a TASKS fülön felsorolt feladatok teljesítése. Ezek a feladatok rendszeresen frissülnek, és az olyan egyszerű műveletektől kezdve, mint a koppintás vagy a swipe-olás, egészen az olyan bonyolultabb küldetésekig terjedhetnek, mint a közösségi média versenyeken való részvétel vagy a megszerzett tokenek feltétele. A játék ajánlói programot is kínál, ahol további tokeneket szerezhetsz, ha meghívod barátaidat, hogy csatlakozzanak. Az AVACOIN egyik egyedülálló jellemzője a staking mechanizmus, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lekössék tokenjeiket, hogy jutalmakat szerezzenek egy közös alapból. A jutalmakat naponta osztják szét a teljes lekötött összeg alapján, ösztönözve a folyamatos elkötelezettséget és részvételt.

W-Coin

A W-Coin egy Telegram-klikkelős játék, amely ötvözi az egyszerűséget a kriptopénz keresésének izgalmával. A játék magával ragadó feladatokat és tevékenységeket tartalmaz, amelyekkel W-Coint gyűjthetsz, amelyet valódi kriptopénzre válthatsz át. Az egyszerű használatra tervezett W-Coin gyorsan nagy rajongótáborra tett szert, a játékosokat pedig az egyszerű mechanika és a jutalmazó rendszer vonzza.

A W-Coin játékhoz interakcióba kell lépned a W-Coin botjával a Telegramban. A W-Coin elsődleges módja a W-Coin keresése különböző feladatok teljesítésével, például virtuális érmék megérintésével, a közösségi média kihívásokban való részvétellel és a barátok meghívásával a játékhoz való csatlakozásra. Minden feladatot úgy terveztek meg, hogy egyszerű, mégis lebilincselő legyen, így biztosítva, hogy a játékosok könnyen gyűjthessenek érméket.

w-coin telegram

Emellett a W-Coin napi és heti küldetéseket kínál, amelyek jelentős jutalmakat biztosítanak, így ösztönözve a folyamatos részvételt. A W-Coin egyik egyedi jellemzője az ajánlóprogram, amely lehetővé teszi, hogy extra érméket keressünk azzal, ha új játékosokat hozunk a játékba. Ez a közösségi elem nemcsak a bevételedet növeli, hanem segít egy erős közösséget is építeni a játék körül.

Összességében a W-Coin kiemelkedik a felhasználóbarát felülete, a lebilincselő feladatok és a hatékony jutalmazási rendszer miatt. Könnyen elérhető belépési pontot kínál a kriptopénz-játékok világába, így kiváló választás mind az újonnan érkezők, mind a tapasztalt játékosok számára, akik szórakoztató és kifizetődő élményt keresnek a Telegramban.

Hogyan kezdjünk bele a Telegram tap-to-earn játékokba: Útmutató lépésről-lépésre

A Telegram-alapú játékokon keresztül történő ingyenes kriptodeviza keresés megkezdése egyszerű és könnyen hozzáférhető. Kövesd az alábbi lépéseket, hogy belevethesd magad a Telegramban játszva kereső játékok világába:

1, Állítsd be a Telegram-fiókod

Töltsd le a Telegramot az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból, hozz létre egy fiókot a telefonszámoddal, és állítsd be a profilod.

2, Keresd meg a játékrobotokat és csatlakozz hozzájuk

Keress játékrobotokat a Telegramban a keresősáv segítségével (pl. “Hamster Kombat Bot” vagy “Notcoin Bot”). Kattints a “Start” gombra az interakció megkezdéséhez.

3, Játékmechanizmusok és oktatóanyagok megértése

Ismerkedj meg az egyes játékok szabályaival és feladataival a rendelkezésre bocsátott oktatóanyagok követésével. Ez segít abban, hogy előnyt szerezz a jutalmak megszerzésében.

4, Vegyél részt a napi tevékenységekben és használd a boostereket

Vegyél részt rendszeresen a napi feladatokban, küldetésekben és eseményekben, hogy játékbeli valutát szerezz. Használd a játékon belüli erősítőket (boostereket) vagy fejlesztéseket, hogy növeld a kereseti lehetőségeidet.

5, Használd ki az ajánlóprogramokat és csatlakozz a közösségekhez

Hívd meg barátaidat az ajánló linkek segítségével, hogy bónuszokat keress. Kapcsolódj be a játék közösségéhez a fórumokon és a közösségi médiában, hogy tippeket ossz meg és naprakész maradj a játék fejleményeivel kapcsolatban.

6, Vedd ki és alakítsd át a jövedelmedet

Használd a Tonkeeperhez hasonló TON pénztárcákat a játékban szerzett jövedelmed kivonásához és valódi kriptopénzre való átváltásához. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy hatékonyan és biztonságosan kezeld kripto eszközeidet.

Ha ezeket a lépéseket követed, elkezdhetsz ingyen kriptót keresni a Telegram-alapú játékok segítségével. Akár a koppintást, akár a suhintást, akár a feladatok elvégzését kedveled, mindenkinek van egy megfelelő játék. Merülj el bennük, érezd jól magad, és kezdj el keresni még ma!

Záró gondolatok

A Telegram-alapú játékok a szórakozás és a kereseti lehetőségek egyedülálló keverékét kínálják. A megfelelő játékok kiválasztásával, a játékmechanizmusok megértésével, valamint az aktív és elkötelezett játékkal maximalizálhatod a keresetedet. Legyen szó virtuális érmék koppintásáról a Notcoinban vagy macskakolóniák irányításáról a Catizenben, minden játék saját jutalmakat és kihívásokat kínál.

Bár a Telegram-alapú játékok egyre nagyobb teret nyernek a web2 és web3 felhasználók körében, még korai lenne megmondani, hogy ez a trend tartósan fennmarad-e és növekszik-e majd. Győződj meg róla, hogy elvégezted a saját kutatásod, és megérted az ezzel járó kockázatokat is, mielőtt kriptót keresnél ezzel a módszerrel.

Források