A Hamster Kombat lesz az új Notcoin?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Hamster Kombat, a népszerű üzenetküldő alkalmazáson, a Telegramon telepített kriptojátékok egyre növekvő halmazának legújabb tagja, a The Open Networkön (TON) készül tokent indítani.

pepe unchained banner

A kripto-menedzsment szimulációs játék azt állítja, hogy a márciusi indulása óta 60 millió felhasználót gyűjtött össze. A TelegramChannels szerint 20 millió feliratkozóval rendelkezik a legnagyobb Telegram-csatornával – ez 13 millió feliratkozóval megelőzi a Notcoin saját közösségét.

A Telegram-játékok népszerűsége a közelmúltban nőtt meg a Notcoin sikere nyomán, amely egy közösségi kattintós játék, amely a képernyő megérintéséért tokenekkel jutalmazza a játékosokat. A játék három hónap alatt 35 millió játékost gyűjtött össze, és nemrég indította el a NOT tokenjét, amely az idei év eddigi legnagyobb játék token bevezetése volt.

https://twitter.com/hamster_kombat/status/1796537106191274043

Nemrégiben a Tapos nevű, hasonló, kattintással kereső játék segített a Layer-1 blokklánc Aptosnak abban, hogy egy nap alatt több mint 115 millió tranzakciót regisztrált – köszönhetően annak, hogy a játék minden kattintást tranzakcióként regisztrált.

Mi az a Hamster Kombat?

A Hamster Kombat a Telegram-alapú kattintós játék előfeltevését veszi alapul és fejleszti tovább. Egy kriptotőzsde vezérigazgatójának szerepét veszed fel, és megpróbálod növelni a birodalmadat. Kezdetben csak koppintgatsz, hogy pontokat szerezz – de hamarosan a valutáddal olyan dolgokat vásárolhatsz, amelyek elősegítik a tőzsdédet. A játékban például létrehozhatsz egy YouTube-csatornát, felléphetsz Joe Rogan podcastjében, vagy házigazdája lehetsz egy “különleges hörcsögkonferenciának”, amiért passzívan visszakapod a pontokat.

Mivel egy másik tap-to-earn játékról van szó, valószínű, hogy a játékban szerzett pontokat előbb-utóbb tokenekre lehet majd váltani. Hogy ez a tokenek bevezetésével párhuzamosan történik-e majd, még nem erősítették meg.

hamster kombat roadmap

A Notcoin is elindította a tokenjét a The Open Networkön, és az ezzel járó hatalmas airdropnak köszönhetően a NOT átlépte az 1 milliárd dolláros piaci értéket – ezzel a CoinGecko szerint ugyanezzel a mérőszámmal a top 100 eszköz közé került.

Most, egy hónappal később, a Hamster Kombat a saját tokenjének bevezetésére készül, amely közel háromszor több Telegram-előfizetővel rendelkezik, mint a Notcoin. Bár a játék bejelentette, hogy szándékában áll egy tokent indítani a The Open Networkön, azt még nem árulta el, hogy ez pontosan mikor fog megtörténni.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Hamster Kombat Airdrop

A Hamster Kombat egyik legizgalmasabb eleme a token airdrop. Az airdrop egy olyan esemény, amelynek során egy kriptopénzt vagy tokent ingyenesen osztanak szét a felhasználók között, gyakran a projekt ismertségét és elfogadottságát növelő marketingstratégia részeként.

A Hamster Kombat airdropját úgy hirdették meg, hogy a korai felhasználók ingyen juthatnak tokenekhez. A részvételhez a felhasználóknak fel kell iratkozniuk a játék hivatalos Telegram-csatornájára, teljesíteniük kell néhány egyszerű feladatot, például követniük kell a projekt közösségi médiáját, és meg kell hívniuk barátaikat, hogy csatlakozzanak a játékhoz. Miután ezeket a feladatokat teljesítették, a felhasználók előre meghatározott mennyiségű tokent kapnak közvetlenül a kriptotárcájukba.

A Hamster Kombat növekvő népszerűségéhez több tényező is hozzájárul:

  • Innováció és szórakozás: A játék egyedülálló élményt nyújt, amely ötvözi a stratégiát, a gyűjtögetést és a harcot, mindezt egy szórakoztató és versenyképes környezetben.
  • Hozzáférhetőség: A Telegramot platformként használva a Hamster Kombat széles közönség számára teszi elérhetővé a játékot, anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene telepíteni.
  • Játékgazdaság: A kriptovaluták és tokenek integrálása dinamikus játékgazdaságot hoz létre, ahol a játékosok valódi értéket kereshetnek és kereskedhetnek.
  • Vírusmarketing: Az airdrop és a közösségi médiában zajló marketingkampányok széles körű ismertséget generáltak, ami játékosokat és befektetőket egyaránt vonzott.
  • Közösség: A Telegram interaktív és közösségi jellege megkönnyíti egy aktív és elkötelezett közösség kialakulását, ami tovább segíti a játék növekedését.

Forrás és forrás

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index