Letétbe helyezheted a Doge, Pepe, Turbo érméd, és STARS tokent szerezhetsz

Kriptomagazin szef dogecoin
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Azt mondani, hogy 2024 egy dinamikus év volt a kriptopiac számára, alulértékelés, különösen augusztusban, amikor a kriptopiac iránya többször is megváltozott.

pepe unchained banner

A „fekete hétfő” teljes piaci összeomlásától kezdve Pavel Durov, a Telegram vezérigazgatójának nemrég történt letartóztatásáig, ezek az események mind negatívan hatottak a piacra, és jelenleg minden érme nagyrészt a mínuszban van.

Ez a hónap azonban ígéretesebb, mivel minden szem szeptember 18-ra szegeződik, amikor a FED várhatóan masszívan csökkenti a kamatlábakat. Ezért várhatóan bikafutás veszi kezdetét.

Éppen ezért most van itt az ideje megnézni az újCrypto All-Stars ($STARS) előértékesítést, amiben hatalmas potenciál rejlik.

Lássuk, hogy miért az alábbiakban.

A Crypto All-Stars ($STARS) máris lenyűgöző előértékesítési számaival elcsavarja a kriptós-fejeket

A Crypto All-Stars ($STARS) már most hatalmas sikert aratott a kriptoközösségben, mivel mindössze két héttel a megjelenése után sikerült lenyűgöző lendületet nyernie. Az előértékesítés megközelíti az 1 millió dolláros tőkegyűjtést, és egyenlőre nem mutatja a leállás jeleit. Már csak 80 ezer dollár hiányzik a nagy mérföldkőhöz.

Ez a korai siker masszív indulás utáni hullámzást sejtet, ami általában akkor szokott bekövetkezni, ha ehhez a projekthez hasonló a hype.

crypto all stars fooldal

Jelenleg a $STARS tokenek ára 0,0014191 dollár, de mivel az előértékesítés az 50 fázisába ér, ez hamarosan változni fog. Pontosabban, már csak egy nap van hátra. Ezért érdemes lehet vele megismerkedned még az áremelkedés előtt.

A vásárlás módja elég egyszerű. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a pénztárcádat, mivel ez az előértékesítés csak pénztárcáról pénztárcára történő tranzakciókat fogad el. Ezután vásárolnod kell némi Ethereumot, Binance Smart Chain-et vagy Tether-t (ha nem rendelkezel velük), és amikor ezt megtetted, csak válaszd ki, hogy hány $STARS-t szeretnél a hivatalos weboldalon.

A tokenek vásárlásának ez az egyszerűsége még vonzóbbá teszi ezt a projektet, mivel a befektetők széles köre csatlakozhat az akcióhoz, és korán részt vehet benne.

Megnézem a $STARS érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Az innovatív MemeVault ökoszisztéma lehetővé teszi, hogy több meme érmét egy fedél alatt kössenek le

A mémérmék a kriptopénzek egy könnyedebb felfogásaként indultak, de ahogy a piac fejlődik, a hangsúly a valódi érték hozzáadása felé tolódott el. A Crypto All-Stars ezt a változást testesíti meg azzal, hogy a mémkultúra szórakoztató jellegét gyakorlati hasznossággal ötvözi, és ezzel egy olyan tokent hoz létre, amely kiemelkedik a zsúfolt piacról.

Ez a projekt újradefiniálja, hogy mit érhetnek el a mémérmék a hasznosság és a blokklánc-technológia integrálásával.

A projekt bevezeti a MemeVault-ot, egy egyszerűsített lekötési platformot, amely kiküszöböli a több protokoll kezelésével járó gondokat. Ezzel az ökoszisztémával minden egységes, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy lekössék a meme érméiket, és $STARS-ban kapják meg a jutalmakat, így a staking folyamata egyszerű és hatékony lesz.

crypto allstars utemterv

Az Ethereum ERC-1155 szabványára épülő platform biztonságos lekötést biztosít bármely ERC-20 token számára, megnyitva az utat a jövőbeni, kibővített lekötési lehetőségek előtt.

Ez a szélesebb mémérme-közösség számára előnyös, mivel a jutalmaknak egy központi helyet kínál. Indulásakor a Crypto All-Stars 11 népszerű meme coin, köztük a Pepe Coin ($PEPE), a Dogecoin ($DOGE), a Shiba Inu ($SHIB) és még sok más meme coin számára támogatja a stakinget.

Ezen felül a tokenek tulajdonosai háromszoros bónuszt kaphatnak a staking jutalmakra, ami nemcsak a hosszú távú befektetésre ösztönöz, hanem növeli a tokenek szűkösségét is. Ez a stratégia valószínűleg növeli a keresletet, így a $STARS egy meggyőző lehetőség azok számára, akik maximalizálni szeretnék hozamukat a mémérmék piacán.

A kriptoközösség felfigyel a projekt folyamatos növekedésére

A projekt körüli felhajtás nem marad észrevétlen. Ami azt illeti, a projektnek több mint 5,6 ezer követője van az X-en és közel 2000 feliratkozója a Telegramon. Ezek a számok azonban napról napra nőnek, ahogy az előértékesítés egyre nagyobb teret nyer.

A projekt mögött álló csapat azt is hangsúlyozza, hogy mennyire fontos számukra, hogy átláthatóak legyenek a közösségükkel. Rendszeresen frissítik követőiket a projekttel kapcsolatos információkkal, valamint a fontos mérföldkövekkel és tervekkel.

Emellett gyorsan válaszolnak a közösség minden kérdésére, és kő kövön nem marad, ha a Crypto All-Starsról van szó.

A híres kripto YouTuber – ClayBro – is nagy támogatásáról biztosította őket. Ő a kriptovilág egy jól ismert szereplője, és véleményét minden új projektről komolyan veszik. Az ő előrejelzései szerint ez az előértékesítés még a vége előtt el fog fogyni, és 100-szorosára nőhet az értéke, amint a hivatalos tőzsdékre kerül.

Mélyen belemerül a projekt összes előnyébe és hasznába, gondosan boncolgatva minden egyes elemet, amely hozzájárul ehhez az előrejelzéshez, és figyelembe vette az összes lehetséges kockázatot és akadályt is, amellyel szembe kell néznie.

Megnézem a $STARS érmét

Végszó

KM freebitcoin 970 x 250

A kriptopiac ebben az évben számos hullámvölgyet élt meg, jelentős események rengették meg a befektetők bizalmát, és széles körű bizonytalanságot okoztak.

A zűrzavar közepette azonban még mindig bőven vannak lehetőségek azok számára, akik tudják, hol keressék. Miközben a piac egy lehetséges fellendülésre készül, a hozzáértő befektetők az ígéretes új projektekre összpontosítanak, amelyek jelentős hozamot hozhatnak.

Az egyik ilyen lehetőség a Crypto All-Stars ($STARS), egy új előértékesítés, amely máris nagy hatással van a piacra a lehetőségeivel.

A növekvő lendülettel és a közösségi buzzal ez a projekt a kriptovilág egyik kihagyhatatlan szereplője.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index