Egy kriptobálna áll a Beercoin brutális emelkedése mögött

Kriptomagazin balna optimism
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Solana ökoszisztémában nemrég indult mémérme, a Beercoin nemrég jelentős árfolyam emelkedést tapasztalt, és úgy tűnik, hogy egy bizonyos kriptobálna áll mögötte.

wiener banner

Ez a mém érme egyre nagyobb figyelmet kap a befektetők körében, mivel célja, hogy megismételje és felülmúlja más népszerű Solana-alapú meme coinok teljesítményét, mint például a Dogwifhat (WIF), Bonk, Book of Meme (BOME), Cat in a Dogs World (MEW) és Popcat.

A mémérme bálna milliókat vásárol a BEER-ben

A meme érmék rést vájtak maguknak a kriptoiparban, gyakran felülmúlva az olyan nagyobb érméket, mint az Ethereum és a Polkadot. A Dogwifhat piaci kapitalizációja például több mint 3,5 milliárd dollárra emelkedett, míg a BONK, a BOME és a MEW 2,3 milliárd, 932 millió és 374 millió dolláros értékeléssel rendelkezik.

A magát folyékony aranynak bélyegző Beercoin számos előnyt kínál a tulajdonosainak, többek között esélyt ad egy Tesla CyberTruckra, egy Oktoberfest VIP jegyre, Heineken részvényekre és egy tízéves sörkészlet megnyerésére.

A Lookonchain szerint a BEER jelentős áremelkedése egy kriptobálna agresszív vásárlási hullámának tudható be.

“Miért emelkedett a BEER mémérme ára? Valószínűleg azért, mert egy bálna őrült módon vásárolta a BEER-t. Május 25. óta 31 052 SOL (5,2 millió dollár) értékben 29,25 milliárd BEER-t vásárolt 0,0001784 dolláros átlagáron” – mondták az elemzők.

A BEER 4 órás grafikonját elemezve egy parabolikus növekedési mintázatot láthatunk, az alsó támasz 0,00033 dollárnál, az ellenállás pedig 0,00047 dollárnál található. A mindenkori csúcs (ATH) 0,00057 dollárnál áll. A volumen oszcillátor árfolyamhoz való igazodása a vevői és eladói hangulat által vezérelt mozgásra utal, míg a relatív erősség index (RSI) 64,4-es értéken áll, ami potenciális túlvett állapotokat jelez.

beercoin vasarlas

A BEER-be való befektetés most a likviditás, a tőzsdei forgatókönyvek és az általános piaci trendek figyelembevételével történik. A kulcsfontosságú szint a 0,00033 dolláros támasz. Egy visszahúzódás erre a pontra bizonytalanságot jelezhet, míg a 0,00046 dollár fölé való kitörés új ATH-kat eredményezhet.

Mint minden befektetésnél, a saját kutatás kulcsfontosságú. A Beercoin jövőbeli teljesítménye a piaci feltételektől és a befektetői hangulattól függ, ezért fontos, hogy tájékozottak és óvatosak maradjunk.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Egy másik mém érme, a Sealana épp az előértékesítés vége felé halad, vajon ez lesz a bálna következő célpontja?

A Sealana meme coin projekt bejelentette az előértékesítés végét. A rendkívül sikeres ICO – amely már több mint 3 millió dollárt gyűjtött – június 25-én 18 órakor (UTC) fog lezárulni.

A befektetőknek így alig több mint 14 napjuk marad arra, hogy megvásárolják a $SEAL-t – egy olyan tokent, amelyet több szakértő is a következő 100-szoros mémérmének tippelt.

Miért van ilyen nagy kereslet a Sealana iránt?

A szakértők azt állítják, hogy a Sealana rendelkezik minden adottsággal ahhoz, hogy a következő nagy Solana mém érme legyen, kezdve a vicces és rokonszenves kabalával.

A Sealana kabalaállata egy pufók és hazafias fóka, aki anyukája pincéjéből Solana mémérmékre vadászik. Ez a sztereotip kriptodegenre vonatkozó könnyed szatíra felkeltette a mély zsebű mémérme-befektetők figyelmét.

De ez még nem minden. Ha vetsz egy gyors pillantást a Sealana X fiókjára, akkor láthatod, hogy a kabalafigura excentrikus és vicces tevékenységeket folytat.

Az előértékesítést bejelentő posztban a pufók fóka épp most ébredt fel egy “hosszú éjszakai ivásból, amerikai fóka dolgok csinálásából és ájulásból”. A hálószobáját Donald Trump és a “Redneck Lives Matter” plakátok borítják.

Egy másik posztban “kötelező” lőgyakorlaton vesz részt, ahol a Bonk és a Dogwifhat voltak a célpontok.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 2024-ben

Mindegy, hogy a dél-amerikai határt védi, vagy a közeli McDonaldsba hajt a puccos biciklijével, Sealana mindig készen áll.

A kriptobálnák sosem haboznak olyan mémérméket vásárolni, amelyek megnevettetik őket, és Sealana megfelel ennek a célnak. Fontos megjegyezni, hogy több fedezeti alap is befektetett a Dogwifhatba, egyszerűen azért, mert a kutya sapkát viselt.

sealana fooldala jun10

A Sealana erős keresletének másik tényezője, hogy a Sealana leegyszerűsítette az előértékesítési befektetési módszerét. Az érdeklődők mostantól egyszerűen küldhetnek $SOL tokeneket a projekt pénztárcájába, és az előértékesítés után $SEAL-t kapnak airdropként. A Sealana tárca címe 3LeVizuW3YoCnjfMfuQ22rSFQLDLdo9jXLKjyqfBU3w5.

Figyelemre méltó, hogy két másik mémérme előértékesítése – a Slerf és a Slothana -, amelyek ezt a módszert alkalmazták, hatalmas sikert aratott.

Azok, akik a hagyományos módszert részesítik előnyben, használhatják a Sealana weboldalán található widgetet.

Ezt jósolják a kriptoelemzők a Sealana érmének

KM freebitcoin 970 x 250

A Sealana előértékesítése több okospénz kereskedő figyelmét is felkeltette, akiknek többsége bullish a mém érmével kapcsolatban.

A népszerű YouTube kereskedési szakértő, ClayBro például azt vetíti előre, hogy a Sealana végül az egyik legjobb Solana mémérme lehet. Azt is előrevetíti, hogy a meme coin potenciálisan 10x-es hozamot hozhat, ami érdekes módon még mindig az egyik konzervatívabb Sealana árfolyam-előrejelzés.

A Sealana 100-szoros hozama nem tűnik túlzásnak, különösen a bevezetés időzítését figyelembe véve.

Mivel a Sealana előértékesítése június 25-én ér véget, az IEO hamarosan követné. Addigra a kriptopiac valószínűleg egy jelentős altcoin rally közepén lesz. Egy ilyen forgatókönyvben az új mémérmék különösen nagy keresletnek örvendenek.

Tekintettel az erős közösségi médiajelenlétére és az okos pénz kereskedők támogatására, nem lenne meglepő, ha a Sealana az egyik legjobban teljesítő mém érme lenne a bevezetése után.

Megnézem a $SEAL érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index