A Dogwifhat (WIF) 10%-os zuhanása „katasztrofális” lehet

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Dogwifhat mémérme az elmúlt 24 órában 10,22%-ot zuhant, ami egy elemző szerint „katasztrofális” lehet az érme számára, bár a kereskedők reménykednek egy gyors árfolyam visszapattanásban.

wiener banner

Jelenleg $3,37-on kereskednek vele, ami csupán három nappal azután történt, hogy a WIF május 27-én rövid időre $2,96 alá esett, amely kritikus támaszszintet jelentett a CoinGecko adatai szerint.

A Dogwifhat jelenleg 3,7%-kal alacsonyabb egy aggasztó árfolyamküszöbnél, állítja a kriptokereskedő Jack Skipp, aki a „CryptoJack” néven ismert.

„A WIF árfolyamának $3,5 felett kell maradnia, különben ez katasztrofális lehet. Kereskedők, vigyázzatok” – írta május 30-án a 319 200 követőjének szóló X bejegyzésében, néhány órával az árfolyamcsökkenés előtt.

Azonban az álneves kriptokereskedő „Ponzi Trader” egy visszafordulási mintára hívta fel a figyelmet a 4 órás árfolyamdiagramon, jelezve, hogy az árfolyam hamarosan gyorsan helyreállhat.

ponzi trader wif elemzes

„Én most a WIF visszapattanására fogadok” – tette hozzá.

Ha az árfolyam újra eléri azt a szintet, a CoinGlass adatai szerint 20 millió dollárnyi hosszú pozíció törlődik.

Ez a határidős kereskedők fokozott érdeklődésével egybeesik, akik növelték pozícióikat a WIF-en, így a nyitott érdekeltségek (OI) két hónapos csúcsot értek el 478,39 millió dollárral, amely szintet utoljára április 9-én láttuk.

A legnagyobb 100 kriptovaluta között a WIF szenvedte el a legnagyobb veszteséget az elmúlt 24 órában, a BONK (BONK) 7,47%-os, a Book of Meme (BOME) 7,04%-os árfolyamcsökkenést, és a Shiba Inu pedig 6,83%-os veszteséget könyvelt el.

Március 30-án a Dogwifhat új történelmi csúcsot ért el $4,64-on. A legnagyobb pénztárca birtokosa, aki 37,62 millió WIF tokent tartott átlagosan $0,32-os vételi áron, nem adott el egyetlen tokent sem.

Azonban egy friss vizsgálat során kiderült, hogy a pénztárca birtokosa azóta eladta állományának 84%-át, átlagosan $4,31-os vételi áron, ami körülbelül 21%-os veszteséget jelent a CoinStats adatai szerint.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index