Egy Bitcoin bányász cég elkezdett Kaspa-t bányászni

Kriptomagazin kaspa banyaszat
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Az elmúlt 30 nap során a kriptovaluta piac általános csökkenést mutatott, azonban a Kaspa (KAS) szembe ment a trenddel és folytatta a bullish (emelkedő) tendenciát.

megadice banner 970 x 250

Jelenleg a KAS $0.1783-on kereskedik, ami 0,5%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában. Továbbá, az elmúlt hét napban 19,54%-os emelkedést tapasztalt.

A CoinGecko szerint a KAS piaci kapitalizációja $4,2 milliárd, ami 10,35%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában.

kaspa arfolyam jun29

A kriptoközösség figyelmét különösen felkeltette, hogy a KAS folyamatosan növekedett, miközben más altcoinok csökkenést mutattak. Az egyik fő tényező, amely hozzájárult a KAS utóbbi növekedéséhez, a legnagyobb kriptobányász cég, a Marathon bejelentése.

A Marathon hivatalos X (korábban Twitter) oldalán megosztotta a jelenlegi Kaspa befektetést, amelyben kijelentették:

„Ma bejelentjük, hogy aktívan bányászunk Kaspa-t. A diverzifikáció kulcsfontosságú volt energiamegoldásaink és technológiai innovációink terén, és továbbra is elengedhetetlen digitális eszközszámítási műveleteink során.”

A Marathon bejelentése nagy jelentőségű, mivel a cég 2010 óta kizárólag BTC-t bányászott. Így a KAS válik az egyetlen PoW (Proof of Work) érmévé, amelyet a BTC mellett bányásznak.

A Marathon bejelentését követően Michael Saylor, a világhírű kripto befektető, bejelentette, hogy KAS-t vásárol. Egy tweetben az X-en (korábban Twitter) ezt írta:

„Harapj bele.”

Saylor bejelentése optimizmussal töltötte el a KAS rajongóit, és a Cr7ptopreneur ezt megosztotta:

„Az egyetlen dolog, ami bullishabb, mint hogy a @MarathonDH bejelenti, hogy bányásznak $KAS-t, az az, ha @saylor maga kijelenti, hogy vásárol #KASPA-t – ó várj, azt hiszem, éppen megtette??”

https://twitter.com/Cr7ptopreneur/status/1806189453217812675

Mit mutatnak a Kaspa fundamentumok?

Az AMBCrypto elemzése szerint a KAS jól pozícionált egy tartós emelkedéshez. Jelenleg a KAS RSI-je 65, ami felfelé mutató lendületet mutat.

kaspa jun29
Fotó: TradingView

Ez azt jelzi, hogy az árak emelkednek, és a trend valószínűleg folytatódik, mivel még van hely, mielőtt túlvett területre érne.

Ezenkívül az SMA bullish lendületet mutat, miután 21-én júniusban az árak alá esett. Így az elmúlt 5 napban a KAS pozitív piaci hangulatot és árnövekedést tapasztalt.

Tovább vizsgálva, a Coinglass elemzése szerint a Kaspa nyitott érdeklődése növekedett az elmúlt 7 napban. Az elmúlt hétben $40.4 millióról $57.15 millióra emelkedett. A növekvő nyitott érdeklődés arra utal, hogy a kereskedők új pozíciókat nyitnak anélkül, hogy lezárnák a meglévőket.

kaspa coinglass jun29
Fotó: Coinglass

Ezenkívül a Kaspa az elmúlt 7 napban csökkenő likvidálást tapasztalt mind rövid, mind hosszú pozíciók esetében. Az elmúlt 24 órában $58k likvidálást tapasztalt hosszú pozíciókra és $44k-t rövid pozíciókra.

Ezek az alacsony likvidálások a befektetők bizalmát mutatják az eszközök iránt, és hogy megtartják pozícióikat, miközben új pozíciók jelennek meg, ami a jelenlegi trend stabilitását eredményezi.

kaspa lividacio jun29
Fotó: Coinglass

Ha a pozitív piaci hangulat fennmarad, a KAS árak elérhetik a $0.192-t, ami a következő ellenállási szint. Ha a KAS korrekciót tapasztal, az árak $0.158-ra csökkenhetnek, ami a következő kritikus támasz szint.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index