A Pepe Unchained vezetheti a mém érme piac következő bika futamát?

pepe unchained jul19
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Ahogy a kriptopiac a félelemről a kapzsiságra vált, most van lehet itt a legjobb alkalom, hogy a Pepe Unchained-et mint csúcs befektetési lehetőséget fontolóra vegyük.

Kucoin 960x200

Az elmúlt hetekben világossá vált, hogy a sikeres befektetéshez kemény, érzelemmentes megközelítésre van szükség. Ez a “kegyetlen gondolkodásmód” elengedhetetlen a kriptó hullámvölgyeinek kezeléséhez.

Az intézményi befektetők és a bálnák másképp működnek, mint a lakossági befektetők. Nem hagyják, hogy a félelem irányítsa őket, mert pénzügyi erejük segít nekik kezelni a piaci volatilitást. Ki tudják használni a piaci mélypontokat, és hosszú távon meg tudják tartani a befektetéseket.

Ezzel szemben a lakossági befektetők gyakran pánikba esnek a rövid távú változások miatt, és könnyebben befolyásolhatja őket a félelem. A kripto sikeréhez ezt a gondolkodásmódot kell átvennie. Azzal, hogy kordában tartja az érzelmeit és a hosszú távú nyereségre összpontosít, sikerre készítheti fel magát.

A közelgő bikapiac nagyszerű lehetőség azok számára, akik nyugodtak tudnak maradni, és figyelmen kívül tudják hagyni a rendszeres kisbefektetőket érintő félelmeket – ezeket a típusú befektetőket hívják sokszor “gyémánt kezeknek”. Azok a befektetők, akik koncentráltak maradnak, és nem hagyják, hogy az érzelmek irányítsák döntéseiket, valószínűleg nagy nyereséget fognak látni, még a rövid távú rallykból is.

Ebben a cikkben a kriptoipar egyik legizgalmasabb fejleményét nézzük meg most: az új Layer 2 blokkláncprojektet, a Pepe Unchainedet.

Íme egy gyors áttekintés arról, hogy mit kínál a Pepe Unchained.

Pepe Unchained: A Layer 2-es kriptó több mint 4 millió dollárt gyűjtött az ICO-ja során

A békás mém érmék visszatértek a reflektorfénybe, a Pepe és a hasonló tokenek az utóbbi időben a legtöbb kriptoeszköznél jobban teljesítettek. A szakértők most a Pepe Unchainedet tartják a Pepe legjobb alternatívájának. Ez az új mém érme lenyűgöző nyereséget ért el az előértékesítés során, és már több mint 4 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során.

A Pepe Unchained piacra lépésének időzítése nem is lehetne jobb. A $PEPU jelenlegi előértékesítési ára 0,0085277 dollár, de az előértékesítés előrehaladtával emelkedni fog, és 1 nap és 8 óra múlva újabb emelkedés várható.

pepe unchained jul19

A befektetők közvetlenül a projekt weboldalán vásárolhatnak tokeneket ETH, BNB és USDT segítségével. Ha az izgalom a hátralévő előértékesítési fordulók során is magas marad, a $PEPU korai befektetői jelentős hozamot érhetnek el.

Az okos kereskedők bikássá váltak a potenciálját illetően, egyesek az egyik legjobb mémérmének nevezik, amit most érdemes megvenni. A projekt körül nagy a felhajtás. A Pepe Unchained lesz az első Pepe-témájú kriptopénz saját blokklánccal, egyesítve a mémérmék viralitásával és egy L2 token erős hasznosságával.

Ez is érdekelhet: A legjobb kriptovaluták 2024-ben

A mémérme-szektort 53 milliárd dollárra értékelik, míg a layer 2 tartomány értéke 19 milliárd dollár. A piaci feltételek javulásával ezek az ágazatok hamarosan elérhetik a 100 milliárd dolláros együttes értékelést.

Ez hatalmas piaci lehetőséget teremt a Pepe Unchained számára. Ez még érdekesebb, mert a jelenlegi ciklus legforróbb mémérméjéből tőkét kovácsol.

Megnézem a $PEPU érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Egyedi 2. rétegű blokklánc, gyorsaság, magas staking jutalmak és átláthatóság

A Pepe Unchained kiemelkedik az egyedi Layer 2 blokklánc miatt. A hagyományos mémérmékkel ellentétben, amelyek közvetlenül az Ethereumot használják, a Pepe Unchained az Ethereum tetején fut. Ez a beállítás gyorsabb és hatékonyabb tranzakciókat tesz lehetővé.

Ez a speciális réteg több tranzakciót képes feldolgozni másodpercenként, ami segít csökkenteni a hálózati lassulásokat és díjakat, amelyek az Ethereum-felhasználóknak gondot okoztak a forgalmas időszakokban. A befektetőket a Pepe Unchained a lenyűgöző lekötési juttatások miatt is vonzza, amelyek jelenleg 430%-os éves százalékos hozamot (APY) kínálnak.

pepu staking jul19

Ezért a magas hozamért már 372 millió $PEPU tokent kötöttek le, ami azt mutatja, hogy a befektetők erősen hisznek a projekt jövőjében. Ezek a jutalmak további okot kínálnak a “passzív jövedelemre” vágyó befektetők számára.

A projekt okosszerződéseit a Coinsult és a SolidProof ellenőrizte, megerősítve azok biztonságát és megbízhatóságát. Ez növelte a befektetők bizalmát, így a Pepe Unchained remek választás azok számára, akik egy ígéretes mémérmével szeretnék diverzifikálni kripto befektetéseiket.

A $PEPU token előértékesítésben való részvételhez látogass el a pepeunchained.com oldalra.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index