A Bitbot Telegramos robot átlépte az 1 millió dolláros gyűjtést, jön a 100x?

bitbot fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptovaluta kereskedés a Telegram botoknak köszönhetően új fázisba lépett 2023-ban. Ez az olyan népszerű tokenek, mint például a Banana Gun és az Unibot elindítása után történt. Mindkettő példátlan nyereséget ért el, megszilárdítva a Telegram botok státuszát, mint megállíthatatlan kripto-jelenséget. A Bitbot indulása akkor történhet meg, amikor ez az őrület még mindig tart, miközben hozzáadott biztonsági előnyöket kínál a fentebb említett kettőhöz képest. Ez őrületet és felhajtást teremtett a tokenért, az előértékesítés több mint 1,16 millió dollárt hozott a 6. szakaszban.

dogeverse banner

Így tehát a Bitbotot egy lehetséges 100-szoros tokenként jelölték meg egyes elemzők.

A Bitbot FOMO-t generál a befektetők között

A Bitbot népszerűségének kulcsa a spekuláció. Ez az első olyan Telegram kereskedési bot projekt, amely self-custodial funkciókat kínál. De mit is jelent ez?

A Telegram kereskedési botokkal való kereskedés ellentmondásokkal övezett. Az olyan vezető projektek, mint az Unibot és a Banana Gun feltörése megmutatta, hogy a befektetők mennyire nincsenek védve. Ezt az okozta, hogy ezek a projektek letétkezelői funkciókkal rendelkeznek. Ők tartják a felhasználók privát kulcsait és eszközeit, ami potenciális veszteségeknek teszi ki őket, ha a számláikat feltörik.

https://twitter.com/Official_Bitbot/status/1770027384604954830?s=20

Az önmegőrző funkciókkal a Bitbot lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes ellenőrzést eszközeik felett. A felhasználók ellenőrzik a privát kulcsaikat, ami azt jelenti, hogy senki sem lophatja el az eszközeiket, ha a platformot feltörik. Ez előny jelent a felhasználók számára, akik nagyobb kontrollt és nyugalmat keresnek a Telegram kereskedési botokon való kereskedés során. Természetesen, ha kiadod a privát kulcsod, akkor ugyanúgy feltörhetik a fiókod, úgyhogy azt mindig a lehető legbiztonságosabban őrizd.

Az önellenőrző funkcióknak köszönhetően a Bitbot olyan őrületet generált, hogy a token berobbanhat, amikor tőzsdére kerül. Hasonló árfolyamtrendeket jegyeztek fel más, korábban indított Telegram kereskedési botoknál is. Mint ilyen, a Bitbot kiemelkedő erősségei magasabb ármozgásokat gerjeszthetnek, és többet hozhatnak vissza a befektetőknek.

banana gun token arfolyam marc21
Forrás: Coingecko

Amellett, hogy a projekt önfenntartó, a fokozott biztonsági mechanizmusokkal is vonzó. A pénztárcát a KnightSafe biztonsági protokollok biztosítják az intézményi szintű megerősítés érdekében. Vannak más biztonsági fejlesztések is, mint például az anti-rug funkciók.

A mindenre kiterjedő védelem olyan elvárásokat kelt, hogy a $BITBOT egy hatalmas potenciális token lehet. Az őrületet a gyors előértékesítés és a token előrejelzések is alátámasztják, amelyek akár 100-szorosak is lehetnek.

Ismerd meg a Bitbotot

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Bitbot: 100 000 dolláros airdrop és 50%-os bevétel részesedés

A Bitbot közösségi oldalain a követők száma gyorsan nő, köszönhetően a nyereséges ajánlatoknak. Erre példa a Twitter fiókjuk, amelynek több mint 114 000 követője van. A vonzerő a platformokon közzétett nyereséges lehetőségeknek köszönhető. Ezek közül kiemelkedik a 100 000 dolláros airdrop, amely nagyban vonzotta a rajongókat.

A versenyen világszerte minden rajongó részt vehet. A nyerteseknek esélyük van arra, hogy 1000 dollár értékű Bitbot-tokenekkel távozzanak a 100 000 dolláros nyereményalapból.

bitbot revenue share

Az indulás előtti ajánlat folyamatban van, a felhasználóknak a Bitboton kell cselekedniük az esélyek megnyeréséhez. Csak részt kell venni a Bitbot előértékesítésében, megosztani a projektet, feliratkozni a levelezőlistára és még sok más. A nyerteseket közvetlenül a projekt indulása előtt jutalmazzák.

A Bitbot hosszú távú passzív jövedelemtermelés forrása is lehet. A tokenek tulajdonosai a platformon keletkező tranzakciós díjbevételek 50%-ából részesülhetnek.

Ismerd meg a Bitbotot

Képes lehet a $BITBOT 100-szoros emelkedésre?

A Telegram kereskedési botok jelentik a kereskedés jövőjét, és ezt a statisztikák is alátámasztják. A szektorban több mint 13,6 millió dollár kumulatív kereskedési volumenről van szó. Ez előnyös a Bitbot token számára, amely akkor debütál, amikor a piaci őrület kibontakozik. Így a debütálás vad árfolyammozgásokkal járhat.

Hogy a $BITBOT 100-szorosára tud-e emelkedni, az spekulatív, és erősen kérdéses. Azonban a rivális tokenek, amelyek kevésbé kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, körülbelül hasonló mértékben emelkedtek. A fenti grafikonon látható a Banana Gun árfolyam emelkedése az indulás óta.

Mint ilyen, a $BITBOT magában hordozza a 100-szoros emelkedés lehetőségét. A robusztus előértékesítés és a spekuláció bebetonozza a token státuszát, mint potenciális nagy nyereséget.

A $BITBOT előértékesítés alatt történő megvásárlásához a befektetők meglátogathatják a projekt weboldalának oldalát.

Hamarosan egy részletes cikket hozunk a Telegram kereskedési robotokról, így jobban átláthatod a működésüket.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés
trading 212 free shares
Regisztrálj a Trading 212-re, és szerezz akár £100 értékű részvényt ingyen.

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index