A Bitbot Telegramos kereskedési robotra egyre többen kapják fel a fejüket

bitbot fooldala
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Telegram kereskedési bot piaca megállíthatatlan növekedésnek indult, amelynek a Bitbot vezető szereplője szeretne lenni. Az elképesztően nagy, már 1 millió dolláros előfinanszírozás biztosítja a Bitbot számára, hogy a 2024-es év egyik legjobb kriptovaluta előértékesítése legyen.

wiener banner

A Bitbot a piac első non-custodial kereskedési bota. Ez az egyedi biztonsági megközelítés előnyt jelent a Bitbot számára, lehetővé téve az Egyesült Államokból származó befektetőknek, hogy egy előrehaladott kereskedési botba fektessenek. A többi Telegram kereskedési bottal szemben a Bitbot a biztonságot helyezi előtérbe.

A Telegram kereskedési botok fejlődése

Az elmúlt évben a Telegram kereskedési botok piaca jelentős bővülést mutatott. Több mint 8,5 milliárd dollár értékben történt kereskedés ezeken az automatizált rendszereken keresztül. Ez a növekedés alátámasztja a kriptovaluta kereskedést egyszerűsítő eszközök iránti növekvő igényt, amelyek hatékony módszereket kínálnak a piaccal való kapcsolattartásra. Azonban ez a gyors növekedés újabb és újabb kihívásokkal jár.

dex telegram kereskedesi robotok
Fotó: Dune

Az olyan jelentős szereplők, mint a Banana Gun és az Unibot súlyos biztonsági hibákat tapasztaltak, ami jelentős pénzügyi veszteségeket okozott. Az Unibottól például 2023 októberében több mint 600 ezer dollárt loptak. A Banana Gun értéke pedig több mint 90%-kal esett rug pull vádak miatt, amit később a szerződés hibájának állítottak be.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Bitbot: Új biztonsági sztenderd bevezetése

A biztonsági aggodalmakra adott válaszként a Bitbot új korszakot kezdeményez a Telegram kereskedési bot piacán. A KnightSafe partneri együttműködésben a non-custodial modell mellett döntve a Bitbot biztosítja, hogy a felhasználók abszolút kontrollt tartsanak az eszközeik felett a kereskedések végrehajtásáig, a „te kulcsaid, a te pénztárcád, a te eszközeid” jelmondatot megtestesítve. Ez a megközelítés, amint azt a Bitbot legújabb Medium bejegyzésében ismertették, csökkenti a központi irányítás miatti kockázatokat és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magabiztosan kereskedjenek.

A Bitbot tovább növeli biztonsági keretrendszerét a legmodernebb rug pull és anti-MEV megoldásokkal. Ezek kifejezetten a felhasználókat védik a meglévő botok reputációját rontó ragadozó gyakorlatoktól.

Többdimenziós kereskedési élmény, amely feldobja befektetőket

A Bitbot úgy tűnik, hogy az egyik legjobb kriptovaluta előértékesítés lehet 2024-ben, többet kínálva, mint páratlan biztonságot a Telegram kereskedési botok piacán.

A Bitbot használatával a befektetők hozzáférhetnek egy mesterséges intelligencia által vezérelt snipping eszközhöz az alulértékelt érmék azonosításához, valamint egy “gem szkennerhez”, amely az ígéretes befektetési lehetőségeket fedez fel, mielőtt azok berobbannának. Ezek az eszközök kulcsfontosságúak azoknak, akik hatékonyan kívánnak élni a piac volatilitásával, kevesebb kockázattal.

Ráadásul a platform másolási kereskedési funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másolják a sikeres kereskedők stratégiáit, javítva ezzel a tanulási és nyereségességi lehetőségeiket. A Bitbot bevezet egy jutalékrendszert is, amely örök életre 15%-os kereskedési díjat kínál a referrált felhasználóktól, ezzel ösztönözve a közösség által vezérelt növekedési modellt.

bitbot revenue share

Ezt tovább erősíti a Bitbot bevételmegosztási modellje, amely 50%-os részesedést kínál a platform kereskedési díjbevételeiből a BITBOT token tulajdonosoknak. Ez az innovatív megközelítés, párosulva az exkluzív airdroppokkal és a token tulajdonosok kormányzási jogával, megszilárdítja a Bitbot pozícióját a befektetők számára.

Ismerd meg a Bitbotot

A Bitbot túlszárnyalja az aktuális vezetőket?

A virágzó Telegram kereskedési botok világában az aktuális piaci vezetők az Unibot, a maga 55 millió dolláros piaci kapitalizációjával, és a Banana Gun, körülbelül 80 millió dolláros kapitalizációval, megmutatják ennek a piaci résnek a jövedelmező potenciálját.

bitbot csapata

Különösen figyelemre méltó, hogy a Banana Gun nemrégiben elérte az eddigi csúcsát, a korai befektetőket 50-szeres nyereséggel jutalmazva. Mindkét projekt lenyűgöző számokat ért el annak ellenére, hogy ezek a platformok biztonsági réseket tapasztaltak, kiemelve az innovatív kereskedési megoldások iránti ellenálló képességet és étvágyat.

A Bitbot, mint egy alapvetően biztonságosabb alternatíva lép be a piacra a non-custidal megoldásával, amellyen nem csak lemásolni, de gyorsan túlszárnyalni is szeretné ezeket a sikertörténeteket.

Tekintettel a Bitcoin blokkjainak felére csökkentése által gerjesztett optimista hangulatra, a robot elindítása kiváló időzítéssel történik a kriptovaluta piacon. A Banana Gun példájához hasonlóan, a korai BITBOT befektetők 2024-ben akár meghaladhatják a 50-szeres nyereséget is.

Ne hagyd ki ezt kriptovaluta befektetést

A Bitbot határozottan az egyik legjobb kriptovaluta előértékesítés 2024-ben, legendás lehetőséget kínálva a virágzó Telegram kereskedési botok piacán. A presale jelenleg az ötödik szakaszban van, és gyorsan elfogyhat, amint a befektetők felfedezik maguknak ezt a lehetőséget.

Ha úgy gondolod, hogy kíváncsi vagy a projekt előértékesítésére, akkor azt az alábbi linken megteheted. Mindenképp végezd el a saját kutatásod, mielőtt befektetnél egy kriptovalutába.

Ismerd meg a Bitbotot

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index