A KASPA kilőtt, a Bitbot előértékesítés hengerel

kaspa blog
Fotó: Kaspa
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopénzek dinamikus világában a Kaspa (KAS) és a Bitbot jelentős fejlesztésekkel csap hullámokat.

wiener banner

A Kaspa a közelmúltbeli 20%-os emelkedés után az altcoinok élvonalában áll, míg a Bitbot a világ első Telegram self-custodial kereskedési botját mutatja be, amely 2024-ben forradalmasítja a felhasználók kereskedési módját.

Kaspa (KAS): az árfolyam-ingadozás hullámain lovagol

A Kaspa árfolyamának közelmúltbeli ingadozásai felkeltették a kriptórajongók figyelmét. Miután hetekig egy zárt sávban kereskedett, a KAS 20%-os ugrást mutatott, elérve a 0,1249 dollárt.

A KAS 2023. november 20-án érte el az eddigi legmagasabb árfolyamát (ATH) 0,154 dollárt, míg az eddigi legalacsonyabb értéke 0,0001699 dollár volt, amit 2022. június 01-én jegyeztek. A jelenlegi árfolyamán a token 71982,3%-kal magasabb a mélypontjánál, és csak néhány centre van az ATH-tól.

kaspa arfolyam feb 8

Az elemzők 3 dollárra történő potenciális emelkedést jósolnak, hivatkozva az érme tisztességes bevezetésére és az olyan tőzsdékről való távolléte, mint a Binance és a Coinbase. Mivel a Kaspa teszteli a 0,1242 dolláros ellenállási szintet, a piac várja az fejleményeket, amely új magasságokba repítheti az érmét.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Bitbot: Telegram bot úttörő szerepet játszik az önálló kereskedésben

A Bitbot a világ első Telegram self-custodial kereskedési botjaként lép színre, amely intézményi szintű eszközöket kínál a felhasználóknak közvetlenül a népszerű üzenetküldő platformon.

A lakossági befektetők felhatalmazására összpontosítva a Bitbot biztosítja az eszközök teljes körű felügyeletét, miközben olyan eszközöket biztosít, mint az automatizált sniping, a limitmegbízások és a másolásos kereskedés, amelyek jellemzően az intézményi kereskedők számára vannak fenntartva.

Az önmegőrző pénztárcákkal integrálva és a KnightSafe biztonsággal támogatva a Bitbot készen áll arra, hogy átformálja a felhasználók kriptokereskedési tevékenységét.

BITBOT token előértékesítés

A Bitbot előértékesítése, amely néhány hete indult, érdekes befektetési lehetőségként bontakozik ki. Az 1.000.000.000.000 token teljes kínálatával az előértékesítés 15 szakaszból áll, mindegyikben különböző tokenárakkal és allokációkkal. Jelenleg a 3. szakaszban a token ára 0,011 dollár, a következő szakaszban pedig 0,0116 dollár.

bitbot eloertekesites

A projekt eddig 459 291 dollárt gyűjtött össze a 630 000 dolláros célértékből, ami a növekvő érdeklődésre utal. A befektetők olyan exkluzív előnyökre számíthatnak, mint a bevételek megosztása, az előértékesítési hozzáférés és az irányítási befolyás a $BITBOT tokenen keresztül.

Jó befektetés-e a Kaspa és a Bitbot?

KM freebitcoin 970 x 250

A Kaspa tisztességes bevezetése és a potenciális tőzsdei bevezetés jelentős hullámot indíthat el, amint azt a Coinone-on való korábbi bevezetése is mutatja.

Másrészt a Bitbot egyedi funkciói és megközelítése a nagy- és kisbefektetők számára egyaránt megfelel, és új korszakot ígér a kriptokereskedelemben.

Mint minden befektetésnél, itt is alapos kutatás és kockázatértékelés javasolt, figyelembe véve a piaci dinamikát és az egyéni preferenciákat.

Végszó

A kriptopénzek dinamikus fejlődése továbbra is magával ragadja a befektetőket és a rajongókat egyaránt. A Kaspa felfutása és a Bitbot innovatív megközelítése a kereskedésben aláhúzza az iparág folyamatosan fejlődő jellegét.

Akár a Kaspa jelentős nyereséget ígérő potenciálját szemléljük, akár a Bitbot forradalmi funkcióit fedezzük fel, a kriptotérség továbbra is tele van lehetőségekkel azok számára, akik hajlandóak navigálni a fordulataiban.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index