3 kutyás kriptó, amely komoly megtérülést hozhat a következő bikafutamra

Kriptomagazin kutyas kriptok tozsde
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Sok különböző témájú mémérme, például macskák és fókák, kerül a piacra, de a kutya-témájú érmék dominálnak, és hatalmas nyereséget ígérnek.

ByBit spot banner

Néhány ilyen kutyás érme jelenleg előértékesítésben van, így a korai befektetők már megtapasztalhatják a kezdeti nyereséget. De vajon ezek a mémérmék jó választásnak bizonyulnak-e hosszú távú befektetésnek?

Hogy kiderítsük, megvizsgálunk három olyan kutyás mémérmét, amelyek egyedi tulajdonságaik révén kiemelkednek a többiek közül, és potenciált mutatnak arra, hogy felülmúlják a jól bevált érmék teljesítményét.

Base Dawgz (DAWGZ)

A Base Dawgz már most meghonosodott a mémérmék terén, és arra törekszik, hogy “több legyen, mint egy múló trend”. A legtöbb vicceken alapuló mémérmével ellentétben a Base Dawgz a Coinbase Base blokkláncára épül, amely egy népszerű Layer-2 skálázási megoldás.

Ami a $DAWGZ-t izgalmassá teszi, az a multi-chain képességei. A népszerű “Doge” mém felkarolásával a token olyan főbb Layer-1 hálózatokon fog működni, mint az Ethereum, Solana, BNB Chain és Avalanche, amelyet olyan protokollok tesznek lehetővé, mint a Wormhole és a Portal Bridge.

base dawgz fooldal 1

Ez a többláncos megközelítés számos előnnyel jár, például elkerülhetők az egyetlen lánc teljesítményéhez kötött kockázatok, és növelhető a likviditás a különböző piacokon. Ez a rugalmasság adja a Base Dawgz előnyét a mémérme riválisaival szemben.

A $DAWGZ előértékesítés már több mint 400 000 dollárt gyűjtött össze a jelenlegi 0,00479 dolláros árával. A potenciális befektetők itt tekinthetik meg a Base Dawgz tokenek vásárlásáról szóló útmutatónkat.

Az előértékesítés egy okos Share-to-Earn modellt használ, mélyen bevonva a kriptoközösséget. A befektetők mémeket, videókat vagy más közösségi média tartalmakat generálnak és osztanak meg a Base Dawgz népszerűsítésére.

A hírverést generáló posztokért pontokat kapnak, amelyeket az eladás után $DAWGZ tokenekre válthatnak be. Ez a stratégia fokozza a hype-ot és a közösség bevonását, a projekt hivatalos X-fiókja mostanra átlépte az 1000 követőt.

A Base Dawgz az előértékesítési sikeren és a cross-chain képességeken túl is izgalmas funkciókat kínál. A $DAWGZ staking protokoll lehetővé teszi a befektetők számára, hogy zárolják a tokeneket, és hozamot érjenek el az Ethereum hálózaton, a teljes kínálat 20%-át pedig jutalmakra különítik el.

Az ütemtervben szerepelnek a CoinMarketCap/CoinGecko listázások, CEX bevezetések, marketing kampányok és több közösségi jutalom. Azzal, hogy a kínálat 20%-át az előértékesítésben vásárlók számára tartják fenn, a Base Dawgz biztosítja a közösség erős részesedését. Nincs csapatelosztás vagy megszolgálási időszak.

A Base Dawgz fejlesztői tanultak a korábbi mémérme bevezetésekből, és céljuk egy igazságos és fenntartható ökoszisztéma létrehozása. Egyedülálló koncepciójával, erős tokenomikájával és a közösséget előtérbe helyező megközelítésével a Base Dawgz máris jelentős korai figyelmet vonzott. Jó esélye van a tőzsdei bevezetés utáni sikerre.

A $DAWGZ token előértékesítésben való részvételhez látogass el a basedawgz.com oldalra.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

PlayDoge (PLAY)

Az egyik legmenőbb kriptoprojekt jelenleg a PlayDoge (PLAY), egy digitális Doge háziállat, amely a 90-es évek nosztalgiáját ötvözi a modern Play-to-Earn (P2E) jutalmakkal. Az előértékesítés néhány napja alatt több mint 2,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Mivel naponta több százezer befizetés érkezik, egyes elemzők szerint ez az új mém érme az egekbe szökhet, amint megjelenik a tőzsdéken. Jelenleg 0,00504 dolláron van árazva, sokan úgy vélik, hogy bölcs dolog lehet vásárolni belőle, mielőtt az ár a jövőbeni szakaszokban emelkedne.

A $PLAY tokenek kínálatát 9,4 milliárdnál korlátozzák, ellentétben a Dogecoin inflációs beállításával. A kínálat korlátozásával a PlayDoge készítőinek célja, hogy egy stabilabb és potenciálisan értékesebb tokent hozzanak létre hosszú távon.

playdoge mi az

A kínálat felét az előértékesítés során vásárlók számára tartják fenn, hogy a közösségnek jelentős részesedése legyen a projektben. A fennmaradó részt likviditásra, lekötési jutalmakra, marketingre, fejlesztésre és közösségi jutalmakra fordítják.

A PlayDoge egy modern csavar a klasszikus ’90-es évekbeli Tamagotchi virtuális háziállat-őrületen, de most a felhasználók kriptót is kereshetnek. A felhasználók okostelefonjukon gondoskodnak 2D Doge háziállatukról, etetik és játszanak vele egy retro stílusú alkalmazáson keresztül.

Minél többet interakcióznak és minijátékokat játszanak a felhasználók, annál több $PLAY tokent keresnek. Ez az egyedülálló P2E felállás többet kínál, mint a tokenek keresése. A felhasználók növelhetik a bevételüket a $PLAY tokenjeik tétbe helyezésével, így potenciálisan 109% körüli éves jutalomra tehetnek szert.

playdoge hello tasty

A jól gondozott háziállatok tétbónuszokat és játékbeli előnyöket oldanak fel, ötvözve a retro szórakozást a modern P2E ösztönzőkkel. A PlayDoge világos 8 bites grafikával és nosztalgikus hangokkal a 90-es évek virtuális háziállatai iránti tartós szeretetre épít, és a kriptopénzek kereseti lehetőségével is kiegészíti, ami megmagyarázza a $PLAY előértékesítés gyors indulását.

A legfrissebb fejleményekért kövesd a PlayDoge-t az X-en (Twitter) és csatlakozz a Telegram-csatornájukhoz. A $PLAY token előértékesítésben való részvételhez látogass el a playdoge.io oldalra.

Ha kíváncsi vagy a teljes PlayDoge vásárálási útmutatóra, akkor azt itt találod.

WienerAI (WAI)

A WienerAI (WAI), egy új AI-alapú mémérme több mint 4,8 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során. A potenciális befektetők itt tekinthetik meg a WienerAI tokenek vásárlásáról szóló útmutatónkat.

A fejlett AI technológiát és magas hozamú tétet kínáló WienerAI több mint 11 000 X követővel egyre nagyobb teret nyer, és jelentős napi befektetéseket vonz. A WienerAI nagy felhajtást kap, mint a bevezetés előtti mémérme projekt.

De ez nem akármilyen mémérme – egy nagy teljesítményű kereskedési botot is tartalmaz. Ez a gépi tanulás által vezérelt bot éjjel-nappal kereskedési lehetőségekre vadászik. A felhasználók egyszerűen megadnak neki néhány alapvető információt, például a kockázati szintjüket vagy a profitcéljukat, a bot pedig elvégzi a többit, és valós adatok alapján talál jó kereskedéseket.

wienerai 3 es fel millio

Amint a WienerAI botja talál néhány ígéretes kereskedést, a felhasználók ezeket a kereskedéseket a decentralizált tőzsdéken (DEX) könnyen, a legjobb árakon és magas díjak nélkül köthetik meg. A WienerAI célja egyértelmű: segíteni a felhasználóknak, hogy jobb kereskedőkké váljanak. Ezt egy mesterséges intelligenciával működő kereskedési bot segítségével teszi, amely a felhasználók kérései alapján képes megtalálni a legjobb kereskedési lehetőségeket.

A felhasználók például kérhetnek egy alacsony piaci kapitalizációjú kriptót, erős tokenomikával és trendi felhasználási területtel. Amint a bot megtalálja az ilyen kriptókat, a felhasználók gyorsan és egyszerűen megvásárolhatják őket, díjak és egyéb, a láncban történő kereskedés során gyakran előforduló problémák nélkül.

Ez a kereskedési bot egy igazi kincs lehet a kereskedők számára. Azonosítja a legjobb kriptókat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen megvásárolják őket. És ez még nem minden – a WienerAI egy staking funkciót is kínál, amely jutalmazza a felhasználókat a tokenjeik megtartásáért, ami közel 225%-os APY-val rendelkezik.

wienerai 3

Ez nem csak a felhasználóknak segít növelni a befektetésüket, hanem hatással van a tokenek kínálatára és keresletére is. Több okot ad az embereknek arra, hogy megvásárolják a tokent, miközben csökkenti az eladási nyomást, mivel sok tulajdonos továbbra is szeretné megszerezni ezeket a jutalmakat.

Tehát, ha kombináljuk az AI kereskedési botját és a staking jutalmakat, egyértelmű, hogy a WienerAI sokkal több, mint egy átlagos mém érme.

Nézd meg a $WAI token előértékesítésben a wienerdog.ai oldalon.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index