Jobb kereskedő lehetsz ezzel az AI eszközzel?

wienerai 3 es fel millio
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptopiac ma zöldben virul, és a befektetők figyelmét nem kerülte el az új WienerAI ($WAI) előértékesítése sem. A projekt összbevétele épp most lépte át a 4 millió dolláros határt, ami nagyban köszönhető a részben AI, részben mémérme felhasználási módjának.

base dawgz banner

A WienerAI kereskedési botja magasra teszi a lécet a láncon belüli felhasználók számára. A mémérmék viralitását és a mesterséges intelligencia hasznosságát összefonva a WienerAI izgalmas narratívát és technológiai képességeket kínál, melyek megkülönböztetik a projektet a többi mémérmétől. Ez az elsődleges hajtóereje a korai lendületének.

Jobb kereskedő lehetsz az AI segítségével?

A WienerAI célja, hogy a felhasználók jobb kereskedőkké váljanak. Ezt egy mesterséges intelligenciával feljavított kereskedőrobottal éri el, amelyhez a felhasználók kérdéseket tehetnek fel. A bot átfésüli a piacot a legjobb lehetőségek után kutatva, így például ajánlhat alacsony piaci kapitalizációjú kriptókat erős tokenomikával és trendi felhasználási esettel.

wienerai tokenomika

A felhasználók azonnali, díjmentes, MEV-álló és noob-barát kereskedést hajthatnak végre a bot segítségével. Ez hatalmas előrelépés a jelenlegi on-chain kereskedési környezethez képest, ahol a hosszú várakozási idők, a MEV exploitok és a sikertelen tranzakciók a normálisak.

Megnézem a $WAI érmét

Staking jutalmak

A csapat egy staking réteget is létrehozott, amely a tokenbirtokosokat jutalmazza a tokenjeik zárolásáért. Jelenleg hatalmas, 254%-os APY-t kínálnak, amely messze meghaladja a piaci átlagot, hiszen az Ethereum és a Solana 7-8%-os APY-t biztosít. Ez extra ösztönzést nyújt a token megvásárlására, miközben korlátozza az eladási nyomást.

A WienerAI előértékesítése elérte a 4 millió dollárt. A gyorslábú elemzők felfigyeltek a WienerAI-ra, és sokakat lenyűgözött az élvonalbeli felhasználási módja. A YouTube-on Matthew Perry egy videóban áttekintette a projektet, és elmondta a befektetőknek, hogy potenciális árfolyamemelkedés következik. Perry dicsérte a projekt mémérmék és a mesterséges intelligencia keverékét, és megjósolta, hogy az ár akár meg is tízszereződhet.

Ajánló: A legjobb AI kripto érmék

A mém érmék és az AI jövője

A kriptopiac kemény igazsága, hogy az árak gyakran narratívák és FOMO-vezéreltek. A WienerAI pozíciója a mémérmék és az AI két legforróbb narratívájának metszéspontjában nagyon ígéretes kilátásokat biztosít. Ezt tükrözi a korai előértékesítési lendület és a neves iparági szereplők töretlen érdeklődése.

bitcoin vs memecoin

Az előértékesítési ár a kampány során fokozatosan emelkedik, így a leendő vásárlóknak gyorsan kell cselekedniük, hogy biztosítsák a legolcsóbb árat. Ha kíváncsi vagy a projektre, olvasd el annak a fehérkönyvét, és tájékozódj a közösségi médiában is.

Megnézem a $WAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index