3 kriptó, amiről most a fél világ beszél

Kriptomagazin mindenki errol beszel
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptovaluta piacok szeszélyes heteken mentek keresztül, a Bitcoin ismét megközelítette a legújabb mindenkori csúcsárát, míg az Ethereumra őrült előrejelzéseket tettek. Ezekben a vad időkben sokan keresnek új kriptovalutákat, amit még a nagy tömeg előtt felfedezhet. Amolyan “gem”-eket, kis ékköveket, amelyek a kriptotárcájuk díszes eleme lehet majd a következő évekre.

99bitcoin-tokens

Ebben a cikkben megnézünk 3 kriptót, amellyel tele van most a nemzetközi sajtó, és amelyek szerint ezek a projektek nagy megtérülés előtt állnak. Az, hogy igazuk lesz-e nem tudni, ám célszerű lehet pár percet szánni a megismerésükre.

99Bitcoins

A Bitcoin növekvő népszerűsége és várható értéke miatt a kriptovaluta-oktatás iránti kereslet robbanásszerűen növekszik. A 99Bitcoins, ezen a téren egy vezető platform, amely ezt az igényt egy átfogó forráskönyvtárral és egy úttörő Learn-to-Earn modellel igyekszik kielégíteni.

A 2013-ban a CoinDesk Bitcoin oktatási oldala mellett alapított 99Bitcoins a kriptovaluta tudástár egyik pillérévé vált. A kezdetben a kereskedésre, a pénztárcákra és a kriptó keresésére vonatkozó részletes útmutatókra összpontosító platform jelentős átalakuláson ment keresztül.

Legújabb innovációjuk, a $99BTC token előértékesítése egy úttörő Learn-to-Earn (L2E) modellt táplál. Felismerve az Ethereum robusztus infrastruktúrája által kínált előnyöket, a 99Bitcoins a tokenjét kezdetben ERC-20 tokenként indítja el az Ethereum hálózaton.

Kriptomagazin 99bitcoins fooldala

Ez a stratégiai választás kihasználja az Ethereum fejlett intelligens szerződéses képességeit, erős biztonsági jellemzőit és a decentralizált alkalmazások (dApp) ökoszisztémájában való széles körű elfogadottságát.

Ezt a kezdeti bevezetést követően a 99Bitcoins ambiciózus tervei között szerepel a tokenjének integrálása a Bitcoin-hálózatba a BRC-20 tokenszabvány használatával. Ennek a lépésnek az a célja, hogy kihasználja a Bitcoin megalapozott ismertségét, és bővítse a lehetőségeket a blokklánc technológia fejlődő alkalmazási rétegén belül.

Az előértékesítés már átlépte a 2 millió dolláros határt, és most 0.00109 dolláros árfolyamon vásárolhatsz a tokenből, mielőtt az szakaszosan emelkedik.

A 99Bitcoins ütemterve közé tartozik egy kereskedési szignál csatorna kiépítése is, ám erről még kevés információ áll rendelkezésre.

Megnézem a $99BTC érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

WienerAI

A WienerAI ($WAI), az új AI mém érme szenzáció, az előértékesítés során átlépte az 5,5 millió dolláros mérföldkövet, hatalmas figyelmet keltve a kripto közösségben.

A 3,5 millió dollár összegyűjtése után kevesebb mint két hét alatt további 2 millió dollárt gyűjtöttek össze, így a projekt úgy tűnik, hogy jó úton halad az előértékesítési grand slam felé.

wienerai 3 es fel millio

A mesterséges intelligencia (AI) és a blokklánc technológia erejét egyesítve a WienerAI egy olyan egyedülálló kereskedési platformot kínál, amely minden felhasználó számára továbbfejlesztett kereskedési élményt ígér.

A vonzerőt növeli a bájos bécsi kutya kabalafigurája, amely egy kis szeszélyt visz a játékba.

Jelenleg 0,000717 dollár az ára, a natív Ethereum-alapú $WAI tokenje az előértékesítés következő szakaszában 0,000718 dollárra emelkedik.

Azok a korai befektetők, akik a jelenlegi árfolyamon biztosítják a $WAI-t, hatalmas nyereségre számíthatnak, amint debütál a globális tőzsdéken. Friss hír, hogy a WienerAI felfedte a kereskedő robotját is, amely további befektetőket vonzhat a projekthez.

A kérdés az, hogy a $WAI képes lesz-e rá?

Megnézem a $WAI érmét

PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) nevű új többláncú Play-to-Earn (P2E) mémérme már több mint 4 millió dollárt gyűjtött össze mindössze két hét előértékesítés után.

A csapat a PlayDoge eredeti, BNB láncán lévő lekötési opciója mellé az Ethereumos lekötési opciót is felvette. Ez utóbbi blokkláncot továbbra is a projekt elsődleges kennelének tekintik, mivel az hajtja a névadó közelgő 8 bites P2E játékot.

A PlayDoge egy retro játék, amelynek főszereplője az ikonikus Doge mém, amely a mai 10 legnagyobb piaci kapitalizáció szerinti mémérme közül hatot inspirált. Doge most egy 90-es évekbeli Tamagotchi játék remake-jének központi szereplője, ami egy szórakoztató virtuális játékélményt teremt, ahol a játékosok a háziállatkájukkal való törődés során $PLAY tokeneket nyernek.

PLAYDOGE angol fooldal 2

A játék megjelenése előtti befektetők száma potenciálisan növekszik, mint ahogy az árfolyam is robbanásveszélyes lehetőség előtt áll a tőzsdei bevezetések után. Jelenleg a befektetők a tokeneket töredék áron csíphetik el.

Azok a korai befektetők, akik az ICO alatt vásárolnak, potenciálisan a lehető legalacsonyabb áron vásárolhatják meg ezeket az érméket. Tekintettel a token hasznosságára, a következő hónapokban több és több befektető figyelhet fel rá.

Gondolj csak bele, a magyar közösségi média tele van a Hamster Kombat meghívóival, pedig a játék márciusban indult el.

Amint a játék elindul és a $PLAY tokenek megjelennek a nyílt piacon, a játékosok és a kripto rajongók népszerűsíthetik a tokent, és akár a Dogecoin jelenlegi 0,14 dolláros szintje fölé repíthetik azt. Majd akár az áhított dolláros szintre is.

Megnézem a $PLAY érmét

Végszó

KM freebitcoin 970 x 250

A 99Bitcoins, a WienerAI és a PlayDoge 3 olyan kriptó, amelyet érdemes lehet figyelni a következő évek során. Mind egy kicsit más miatt érdekes, így színesebbé teheti a portfóliód.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index