A WienerAi felfedte a kereskedési botját

wienerai 3 es fel millio
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A WienerAI ($WAI) egy ígéretes ERC-20 meme token, amely nemrégiben több képernyőképet is közzétett a közelgő kereskedési botjáról, felkeltve a közösség érdeklődését.

99bitcoin-tokens

A WienerAI négy képernyőképet tett közzé az X-en, bemutatva a készülő ChatBot kinézetét és működését.

A ChatGPT-hez hasonlóan a bot képes kiterjedt beszélgetéseket folytatni a kriptovilágról. Ha csatlakoztatod a pénztárcájd, automatikusan cserélhetsz tokeneket és nyertes kereskedéseket kaphatsz.

A $WAI a közelmúltban átlépte az 5,5 millió dollárt az előértékesítés során, jelenlegi token ára 0,000717 dollár, és 205%-os staking APY-t kínál.

A nemrégiben lezajlott ASI összeolvadás felgyorsíthatja az AI projekteket, ami előnyös lehet a WienerAI számára is, ahogy közeledik a következő áremeléshez.

Nézzük meg, miért lehet ez így, és vajon a WienerAI ígéretes projekt-e számodra.

A WienerAI kereskedési botja – Swapolás, kereskedés és utánkövetés

A WienerAI ígéretes AI kereskedési botja hamarosan megérkezik. Az X platformon közzétett előzetes bejegyzésben a fejlesztők bemutatták a bot működését.

Az hivatalos információk szerint a chatbot a következőket tudja:

  • Magyarázza a kriptovaluta fogalmakat és oktat a kriptovilágról
  • Nyertes kereskedéseket talál és magyarázza ajánlásainak okait
  • Zökkenőmentesen vált a tokenek között az alkalmazás elhagyása nélkül
  • Követi a pozícióid és a csere történetét

A botnak nincsenek kereskedési díjai, és több DEX-en is működik. Személyre szabhatod a preferált kereskedési stratégiádnak megfelelően, és kereskedési terveket készíthetsz. A token birtokosai MEV védelmet is kapnak az extra biztonság érdekében.

A WienerAI kereskedési botja akkor lesz elérhető, amikor a projektet listázzák a tőzsdéken. Bár nem világos, hogy melyik GPT modellt használja, lehetséges, hogy a GPT-4-et vagy a fejlesztő csapat által épített önálló modellt használják.

A $WAI fehér könyve egy olyan „új világot” ígér, ahol az AI a barátsággal és a nyereséggel szinonimává válik, és ahol az AI egyszerre lesz barát és asszisztens.

A közelmúltbeli AI fejlesztések (mint például az Apple Intelligence) fényében könnyű belátni, hogy a WienerAI hogyan kaphat több figyelmet az elkövetkező hetekben.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A projekt átlépi az 5,5 millió dollárt és közeledik a következő áremelkedéshez

A WienerAI két hónap alatt több mint 5,5 millió dollárt gyűjtött, és a befektetői érdeklődés továbbra is nő. Az elmúlt héten a befektetők közel 100 000 dollár értékben vásároltak $WAI-t és több mint 25 millió tokent kötöttek le.

Összesen több mint 5 milliárd tokent kötöttek le eddig 204%-os APY-val, és a jutalmak minden egyes $ETH blokk kibányászása után kerülnek kiosztásra.

lekotott wai

437 dollár befektetése 609 483 $WAI-t eredményezne, ami egy év alatt 1 852 828 $WAI-t hozna, ami a jelenlegi 0,000717 dolláros árfolyamon 1 328 dollárnak felel meg. A WienerAI árfolyam előrejelzésünk szerint a token ára 2024 végére elérheti a 0,0045 dollárt, ami 535%-os növekedést jelent a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A $WAI letétbe helyezése az előértékesítés során zárolja a tokeneket. A WienerAI jelenlegi ismeretlen vesting ütemezése szerint a listázás után lehet majd kivenni őket (a jutalmakkal együtt).

A WienerAI vásárlásához látogass el az hivatalos előértékesítési oldalra, válassz egy valutát, csatlakoztasd a pénztárcád, és erősítsd meg a tranzakciót.

Összegzés – Vajon a WienerAI lesz a következő nagy AI érme?

A WienerAI 5,5 millió dolláros mérföldköve és a közelgő AI kereskedési chatbot a projektet a befektetők reflektorfényébe helyezheti.

A SingularityNET ASI egyesülése önmagában is sikeressé teheti a $WAI előértékesítését, megfelelő közösségi támogatással és egy kis szerencsével.

Ne feledd, hogy a kriptoipar ingatag, és a meme érmék magas kockázatú befektetések. Végezz saját kutatást (DYOR) és felelősségteljesen fektess be.

Megnézem a $WAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index