Freebitco.in vélemények – Ingyen Bitcoin, Ingyen Satoshi, Bitcoin faucet vagyis csaptelep

freebitcoin nagy nyeremeny

Ebből a Freebitco.in vélemények cikkből megismerheted, hogyan szerezhetsz ingyen Satoshit. Pár rövid perc alatt regisztrálhatsz, majd elkezdheted pörgetni a számlálót, hogy Satoshikat nyerj. De van más módja is, olvass tovább, és megmutatjuk.

ByBit spot banner

Freebitco.in vélemények TL:DR

A Freebitco.in oldalt közel 4 hónapja használjuk, sajnos kiutalni még nem utaltunk, így lehet, hogy csak “az időnket fecséreljük vele”? Egy biztos sok kicsi sokra megy. Az óránkénti ingyen pörgetéssel kapunk egy kis Bitcoint, helyesebben mondva Sathoshit, ami a lehető legkisebb egység. Amikor először regisztráltunk még 4 Satoshit kaptunk (0.00000004 BTC), majd ez pár hét után 3-ra, kettőre, és a cikk írásának pillanatában 1-re csökkent.

A nyereményt az XP pontjainkkal fel tudjuk duplázni, amit a Rewards menüpontban tudsz megvásárolni. Újdonság, hogy 15-18 XP pontért szerencsekerék forgatási lehetőséget is tudunk vásárolni, amivel akár nagyobb mennyiségű Satoshit is nyerhetünk.

De lássuk részletesen az egyes menüpontokat, és nézzük meg, mit hogy érdemes használni.

Free BTC

A Free BTC menüpont alatt nyerheted az ingyen Satoshikat. Minden órában lehetőséged van egyet pörgetni, és ha szerencséd van, akkor tiéd lehet a Jackpot, ami 0.00290994 BTC, ez a cikk írásakor körülbelül 200 dollárnak megfelelő összeg.

Lucky Number Payout Összeg USD-ben
0 – 9885 0.00000001 BTC 0,00069
9886 – 9985 0.00000029 BTC 0,020 USD
9986 – 9993 0.00000291 BTC 0,20 USD
9994 – 9997 0.00002910 BTC 2,02 USD
9998 – 9999 0.00029099 BTC 20,18 USD
10000 0.00290994 BTC 200 USD

ingyen bitcoin porgetes

Megnézem a FreeBitco.in oldalt

Multiply BTC

Ebben a menüpontban megtippelheted, hogy Magas vagy Alacsony lesz a pörgetés után a számláló. A BET HI a magasra fogad, a számlálón 5250-től magasabb szám kell, hogy legyen, míg a BET LO a 4750 alatti számra hoz nyereményt.

multiply btc

A bal oldalon a fogadási összeget állíthatod be. Alapértelmezettként 1 Satoshi. A jobb oldalon (ha igazán merész vagy), akkor a jackpotra is fogadhatsz, a számláló a 88888-n kell, hogy megálljon, hogy megnyerhesd az általad kiválasztott tét alapján a nyereményt.

Klasszikus szerencsejáték, ám néha lehet vele nyerni pár Satoshit. 10-nél általában érdemes megállni, mert utána (legalábbis nálunk) mindig visszacsordult a nyeremény.

Betting

Ahogy a neve is mutatja itt fogadásokat lehet kötni. A legtöbbször a sporteseményekre lehet fogadást kötni, illetve arra, hogy a Bitcoin árfolyama a hónap végén milyen árfolyamsávban fog kereskedni.

freebitcoin betting

Rewards

Ez a fül a számunkra a legérdekesebb. Ugyanis itt láthatod az összes jutalmi pontod. Minden pörgetéskor kapsz legalább 2 rewards pontot, amit aztán beválthatsz másra. Nézzük a kedvenceinket.

jutalmi pontok

Úgy véljük, hogy az elektronika, hardware tárca és a gift certificates (tehát ajándékutalványok) nem érik meg, ehhez legalább 200 000 pontot kell gyűjteni, ami természetesen nem lehetetlen, de sok időbe tellik.

Talán a legcélszerűbb megoldás, vagy amire mi használjuk, az a Free BTC Bonus, és a FUN TOKENS Bonus. A lottóhoz nagy szerencse kell, hogy kihúzzanak, így ezt nem találtuk célszerűnek. A Szerencsekerék viszont jó választás lehet, ehhez nem is kell sokáig gyűjteni a pontokat, és már az 1 WOF / pörgetésnyi RP-t viszonylag rövid idő alatt össze lehet gyűjteni.

A Free BTC Bonus, ahogy a neve is sejteti extra satoshit nyújt számunkra. Ha nem vagy prémium tag, akkor csak a 100%-nyi max bónuszt lehet igénybe venni.

A FUN token bónuszt pedig azért használtuk eddig, hogy minél gyorsabban gyűjtsünk FUN tokeneket, amit aztán le tudunk kötni, és amint elérünk 2500 db FUN tokent, úgy napi 1 szerencsekerék pörgetést kapunk ingyen.

Win a Lambo

Bár lehet elfogultak vagyunk, de a Lamborghini nyereményjáték haszontalan. Lehet csak nem érezzük úgy, hogy nyerhetnénk, vagy túl nagy befektetést jelentene lambo lottószelvényeket vásárolni.

Megnyerni természetesen nagyon jó lenne, bár lehet, hogy nem élveznénk ki a lóerőket, hanem inkább pénzzé tennénk azt egy pár kör után.

Egy ingatlan megvásárlása a Lamborghini árából még mindig jobb befektetés lenne.

De ez lehet, hogy csak a mi keserves véleményünk.

win lambo freebitcoin velemenyek

Earn BTC

Ebben a menüpontban le tudjuk kötni a Bitcoinunkat.

Az oldal azt írja, hogy legalább 30,000 egység satoshi-nak, azaz 0.0003 BTC-nek kell legyen a számládon ahhoz, hogy a lekötést el tudd végezni.

A lekötés aktuálisan 4,08% éves hozamot termel. Sajnos ezt is elég sok idő összepörgetni, ám ha befizetsz Bitcoint a számládra, akkor hamarabb kamatoztathatod azt.

Contest

Ebben a menüpontban a Multiply BTC szerencsejátékosainak versenyét láthatjuk. Minél többet pörgetsz, annál nagyobb esélyed lesz felkerülni az eredményjelzőre, és megnyerni a maximális 10 000 dolláros főnyereményt.

A 10. helyezett a cikk írásakor 100 dollárt nyert, és 2,2 bitcoin összegért pörgetett.

Túl sok kockázat ez 100 dollárért.

wagering freebtc

Refer

A következő menüpontban meghívhatod a barátaid.

Itt láthatod az ajánlói linked, és az aktuális statisztikád is. Ha szeretnél regisztrálni, akkor használd a mi ajánlói kódunkat.

Megnézem a FreeBitco.in oldalt

More >> Lottery

A lottó menüpontban lottószelvényeket vásárolhatsz, megnézheted a legutóbbi húzás nyerteseit, és azt, hogy mennyit nyertek.

Egy lottószelvény 1 satoshiba kerül, így ez annyira nem drága. A képen a 472-es számú lottóhúzás nyertesei találhatók, ami érdekes, hogy a 7. helyen lévő személynek volt a legkevesebb szelvénye, mindössze 271 db. amivel 34 dollár értékben nyert Bitcoint.

Az első helyezett 2184 dollár értékben nyert Bitcoint, míg az utolsó, 10. helyen lévő játékos 4,71 dollárt nyert.

freebitcoin velemenyek lotto

More >> Premium

A prémium előfizetőknek legalább 2500 db FUN tokent kell tartaniuk, amit aztán 1 évre lekötve tartani. A prémium tagság előnye, hogy egy kisebb mennyiségű satoshit visszaadnak a Multiply BTC / betting részen elbukott satoshik után. És ami miatt megéri, az a napi 4 ingyen szerencsekerék pörgetés, amivel további érdekes dolgokat lehet még nyerni.

Ezen a fülön látható még az is, hogy egy FUN token jelenleg mennyibe kerül, mennyi FUN tokenünk van, és hogy mennyi van épp lekötve, illetve még azt is láthatjuk, hogy ez mennyit érne Bitcoinban.

freebitcoin premium

More >> Profile

Ez a fül a legfontosabb, és talán ezzel kell kezdened. Itt be tudod állítani a profilodhoz a legfontosabb dolgokat, például a Bitcoin tárcád címét, amire majd a kifizetést igényelheted. A regisztrált email címed meg tudod változtatni, valamint a jelszavad. Többfaktoros belépés beállítása, és végül ha szeretnéd, akkor kikapcsolhatod az “idegesítő” hírleveleket is.

freebitcoin profile

Wheel of Fortune

Szegény szerencsekerékről már rengeteget beszéltünk félmondatokban. De akkor lássuk, hogy mi is ez pontosan.

A Rewards menüpontban láthatod az aktuális jutalmi pontjaid, jelen esetben ez most nálunk 694. A pontok alatt kattints az “Exchange RP for WOF” gombra, itt meg kell adni, hogy hány darab szerencsekerék pörgetést szeretnél.

Sajnos 1db-ot fogsz tudni vásárolni 15-18 RP pontért, ha nem vagy prémium tag.

wof exchange

A szerencsekerékkel lehetőségünk van a következők egyikét megnyerni:

  • lottószelvények
  • WIN lambo lottószelvény
  • Amazon gift card
  • RP pontok
  • Satoshik
  • iPhone 15
  • Rolex óra

szerencsekerek freebitcoin

Kattints a szerencsekerék közepére, és az megpördül. A nyereményünk pedig 16 db Satoshi, azaz 0.00000016 BTC, 0,01 dollár, vagyis 1 cent.

win satoshi

Freebitco.in vélemények – Végszó

A Freebitco.in vélemények alapján elgondolkodhatsz, hogy megéri-e számodra az óránkénti pörgetéssel satoshit szerezni. Rengeteg idődbe fog kerülni, ám a szerencsekerék, vagy a befizetés és lekötés módszerrel talán gyorsabban kamatoztathatod a meglévő állományod.

A FUN tokenek izgalmasabbá teszik a dolgot, és ha szerencsénk van, akkor egy kicsit nagyobb mennyiségű satoshit is nyerhetünk.

Megnézem a FreeBitco.in oldalt