Bitcoin árfolyam-előrejelzés: Kulcsszintek, amit figyelni kell

bitcoin 00001
Fotó: Kanchanara on Unsplash
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

Mivel a Bitcoin az ether ETF-ek SEC általi jóváhagyását követően zuhan, a piaci elemzők szorosan figyelik a következő kulcsfontosságú szinteket. A Bitcoin árfolyam-előrejelzése potenciális bullish trendre utal.

megadice banner 970 x 250

Ebben a cikkben megnézzük a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szinteket, betekintést nyújtva a Bitcoin jövőbeli mozgásaiba a változó szabályozási környezet közepette.

A SEC jóváhagyta az Ether ETF-ek szabályainak módosítását

A SEC jóváhagyta azt a szabálymódosítást, amely lehetővé teszi az egyik legnagyobb kriptovalutába, az Ethereumba fektető tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) létrehozását. Ez a döntés a bitcoin ETF-ek közelmúltbeli sikerét követi, amelyek nettó beáramlása meghaladta a 12 milliárd dollárt. A jóváhagyás éppen időben érkezik, a SEC által a VanEck Ethereum ETF-ről szóló döntés határidejéhez igazodva.

A bitcoin ETF-eket szponzoráló vállalatok, mint például a BlackRock, a Bitwise és a Galaxy Digital, szintén megkezdik az ether ETF-ek elindításának folyamatát. A SEC szabálymódosítása azonban nem garantálja az azonnali indításokat, mivel csak a tőzsdék kérelmeit hagyja jóvá nyolc különböző Ether ETF bevezetésére. A tényleges indítási időpontok továbbra is bizonytalanok.

Kulcspontok:

  • Az ethereum ára a SEC döntését követően 2%-kal emelkedett, miután a hét elején 20%-os emelkedést produkált.
  • A SEC végzése jóváhagyja nyolc spot Ether ETF tőzsdei bevezetését, de nem határozza meg a bevezetés időpontját.
  • A kezdeti ether ETF-ek várhatóan kisebbek lesznek, mint a bitcoin ETF-ek, a Grayscale Ethereum Trust körülbelül 11 milliárd dollárnyi eszközzel rendelkezik.

 

A jóváhagyás a SEC kriptovalutákkal kapcsolatos álláspontjának lehetséges enyhülésére utal, különösen azt követően, hogy a hivatal 2023-ban vesztett a Grayscale ellen indított perben. Ez a jogi eredmény egyengette az utat a bitcoin ETF-ek és most az ether ETF-ek jóváhagyása előtt. Az előrelépés ellenére a SEC kriptókkal kapcsolatos szabályozási megközelítése továbbra is politikai ellenőrzés alatt áll.

Az Ether, a második legnagyobb kriptopénz, az Ethereum hálózat alapja, amely elősegíti a decentralizált pénzügyi (DeFi) projekteket, a nem-helyettesíthető tokeneket (NFT) és az eszköz-tokenizációt. Az új ether ETF-ek azonban az Egyesült Államokban kizárhatják a stakinget, mivel a SEC a staking-as-a-service szolgáltatásként történő ajánlásokat be nem jegyzett értékpapírnak tekinti. Ez a kizárás csökkentheti az ether ETF-ek vonzerejét a bitcoin ETF-ekhez képest.

Richard Kerr a K&L Gates-től kiemelte, hogy a jóváhagyás nem vonatkozik az Ethereum-hálózat más kriptoprojektjeire. Steven Lubka a Swan Bitcointól rámutatott, hogy az ether ETF-ek iránt alacsonyabb kereslet alakulhat ki a strukturális különbségek, például a staking lehetőségek hiánya miatt.

Az ether ETF-ek jóváhagyása figyelemre méltó fejleményt jelent a kriptovaluták szabályozási környezetében, ami a digitális eszközöknek a mainstream pénzügyi termékekbe való egyre nagyobb integrációját jelzi.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

Bitcoin árfolyam-előrejelzés

A Bitcoin (BTC/USD) 69 173 dolláron kereskedik, ami szerény, 0,2%-os emelkedést mutat, ami bullish Bitcoin árfolyam-előrejelzést jelez. A zöld vonallal jelölt forgáspont 68.514 dollárnál van, ami a trend irányát meghatározó szintként szolgál. Az azonnali ellenállási szintek 70,029 dollárnál figyelhetők meg, amelyet 71,458 és 73,299 dollár követ.

btc arfelorejelz

Lefelé a támaszszintek a 66.394, 64.947 és 63.490 dollárnál vannak. A Relatív Erősség Index (RSI) 48,93 ponton áll, ami semleges momentumot jelez, míg az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 67.860 dolláron áll, ami jelentős támaszt nyújt.

Az árfolyamot egy felfelé irányuló trendvonal támasztja alá a 69 000 dolláros szint közelében. A doji gyertyák sorozatának kialakulása e szint felett potenciális vételi tendenciákra utal 68 500 dollár felett.

Mind az RSI, mind az EMA támogatja a folytatódó bullish trend valószínűségét. A kereskedőknek a 70.029 $-nál lévő közvetlen ellenállás feletti áttörést kell figyelniük a további felfelé irányuló mozgás megerősítése érdekében.

Ez az izgalmas új AI mém érme túlszárnyalhatja a Bitcoin teljesítményét?

A Wiener AI (WAI) nevű, kolbászkutya-témájú új mémérme több mint újdonság. Fejlett AI-alapú kereskedési eszközöket kínál, ami a játékos külsőségeken túlmenően jelentős hasznosságot is nyújt.

Mivel a befektetők már 2 880 453 dollárt fektettek a WAI előértékesítésébe, ez a korai kereslet erős érdeklődést jelez az új mém érme iránt.

A jelenlegi piacon az AI forró téma, különösen az Nvidia lenyűgöző eredményei után. Ez a tendencia várhatóan tovább növeli a WAI iránti keresletet.

A WAI nem csak AI-hasznossággal rendelkezik, hanem nagyszerű lehetőséget nyújt passzív jövedelemszerzésre is. A teljes kínálat húsz százalékát a lekötési juttatásokra fordítják, ami a projekt hivatalos honlapja szerint figyelemre méltó, 396%-os APY-t kínál a befektetőknek.

wienerai fooldala maj22

Ezzel az aránnyal a befektetők potenciálisan megduplázhatják kezdeti előértékesítési befektetésüket néhány hónap alatt.

A kripto-szakértők lelkesen vásárolják ezt az izgalmas AI kriptopénzt. Michael Wrubel, egy széles körben követett kriptoelemző, akinek több mint 312 000 YouTube-feliratkozója van, a WAI-t a 2024-es év egyik legjobb kriptopénzének tartja.

Az érdeklődő befektetőknek gyorsan kell cselekedniük, mivel a WAI ára emelkedni fog, amikor az előértékesítés eléri a 3 millió dollárt. A jelenlegi ár 0,00071 dollár, ami a WAI piaci értékét 50 millió dollár alá teszi. Ha a WAI eléri a piacvezetést, a korai befektetők jelentős nyereséget könyvelhetnek el, akár 100-szoros vagy még nagyobb hozamot is elérhetnek.

Megnézem a WienerAI érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index