A Notcoin árfolyam küzd a kulcsfontosságú támaszszinttel – közeleg a kitörés?

google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Notcoin árfolyama növekedést tapasztalt egy szélesebb körű piaci visszalépés közepette, és potenciálisan rallyt mutathat, mivel közeledik az eddigi csúcsának áttöréséhez. A token ára 4,47%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában, így az ára a cikk írásakor 0,017223 dollárra emelkedett.

99bitcoin-tokens

A Notcoin 21,66%-os heti veszteséget könyvelhetett el, követve a főbb kriptók, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és Solana (SOL) trendjét, amelyek szintén visszaestek egy kissé.

Az érme 24 órás kereskedési volumene azonban az elmúlt 24 órában 61,23%-kal 1,25 milliárd dollárra emelkedett, ami az érdeklődés újraéledésére utal.

A Notcoin árfolyam küzd a kulcsfontosságú támaszszinttel – a kitörés közeleg?

A Notcoin emelkedő trendje úgy tűnik, hogy az elmúlt 48 órában bekövetkezett lendületváltás után újjáéledt.

Leginkább a Notcoin relatív erősség indexe (lila) 80-ról 30-ra csökkent az elmúlt 24 órában. Ez arra utal, hogy a felfelé irányuló lendület gyengült, ez pedig konszolidációra utal.

Ezt erősíti, hogy a Notcoin nemrég nem tudott visszapattanni a 0,017688 dolláros támaszszintről (piros). Ez azt jelzi, hogy a vételi nyomás nem elég erős ahhoz, hogy az árakat e szint felett tartsa.

notcoin arfolyam jun13

Ahhoz, hogy további emelkedést láthassunk, és esetleg áttörjük az 1 dollár felé vezető úton lévő történelmi csúcsát, a NOT-nak jelentősebb lendületre lesz szüksége.

A jelenlegi negatív mutatók ellenére a 30 napos mozgóátlag (sárga) felfelé tendál, és közelít a 200 napos mozgóátlaghoz (kék). Ez arra utal, hogy a rövid távú lendület továbbra is pozitív.

Ha a 30 napos mozgóátlag határozottan a 200 napos mozgóátlag fölé emelkedik, az azt jelezheti, hogy a rövid távú lendület elég erős ahhoz, hogy potenciálisan befolyásoljon egy hosszú távú emelkedő tendenciát.

Míg a technikai mutatók pozitív rövid távú ármozgásokra utalnak, a fenntartható hosszú távú növekedés valószínűleg a fundamentális tényezőkön múlik.

A legjelentősebb, hogy a teret nagymértékben korlátozza A Federal Reserve váratlanul sólyomszerű álláspontja a lehetséges kamatcsökkentésekkel kapcsolatban, ami beárnyékolta a lágyabb fogyasztói inflációs adatokat.

A Fed változatlanul tartotta a kamatlábakat. Az irányadó kamatláb az előrejelzések szerint idén 5,1% lesz. Ez azt sugallja, hogy 2024-ben csak egy kamatcsökkentés lesz.

Ez alulmúlja az akár 3 kamatcsökkentésre vonatkozó korábbi várakozásokat, ami nyomást gyakorol a piacra és bizonytalanságot okoz a kereskedők körében.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A kattintós játékok térhódítása

Indulásuk óta számos kattintós játék a Telegramon több millió felhasználóra tett szert. A Telegram legnépszerűbb kriptoklikkerező játékai a Notcoin, a Hamster Kombat, a Citizen AI, a Truecoin és a Pixelverse.

A Notcoin Web3 játék integrálva van a TON blokkláncba, és közvetlenül elérhető a Telegramban. A játék a play-to-earn megközelítést alkalmazza, ahol a felhasználók Notcoint bányászhatnak. A Notcoin (NOT) a Notcoin natív digitális valuta, amelyet a Notcoin a felhasználók jutalmazására használ. Jelenleg a NOT érmét már a Binance-on és az OKC-n is jegyzik. A Notcoin 2024. január 1-jei indulásának első hetében több mint 5 millió játékost vonzott.

notcoin telegram

A Hamster Kombat egy másik népszerű Telegram-alapú kattintós játék, amely fellendíti a TON blokklánc aktivitását. A Web 3-as játékot az új Notcoinnak nevezték el. A Hamster Komabt közössége a Notcoin sikerét követően jelentősen gyorsabban nőtt. Május 29-én a Hamster Kombat rendelkezett a legnagyobb közösséggel a Telegram messengeren, több mint 17 millió taggal.

Ezeknek a Telegram-alapú kattintós játékoknak a legújabb trendje jelentősen megnövelte a hálózati aktivitást a TON blokkláncon. A Hamster Kombat például június 10-én több mint 100 millió játékost vonzott. Ezek a játékosok egyidejűleg interakcióba lépnek a TON blokklánccal, erősítve az ökoszisztémát és növelve a hálózatot.

Notcoin árfolyam-előrejelzés: Lehetséges a 0,1 dollár június végére?

A CoinGape készített egy Notcoin árfolyam-elemzést pár napja, és bár azóta kissé csökkent az érme árfolyama, érdekes lehet megnézni mit írtak. A token 10-én a 0,0175 és 0,2 dollár közötti sávban kereskedett jelentős volatilitást mutatotva.

Június 9-én a Notcoin csapata az X-en hozta nyilvánosságra, hogy elérték a 40 millió felhasználót. Azt is megosztották, hogy a “Felfedezők”, vagyis explorerek néven ismert felhasználók 20 kampányból több mint 1,5 millió dollárt kerestek.

Májusban a Notcoin bevezetett egy új küldetéstípust, az “Explore”-t, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy passzív kripto token jutalmakat szerezzenek. Ezek a küldetések abban különböznek a korábbi feladatoktól, hogy egyszeri jutalmak helyett folyamatos keresetet kínálnak NOT tokenekben.

Az Explore funkció jelenleg béta fázisban van. A Notcoin csapata azonban arra számít, hogy az automatizált kampányok bevezetése után a kampányok és a havonta keresett tokenek száma megtízszereződik.

A Notcoin erős emelkedő lendületet mutatott, ami egy lehetséges bikás szakaszba való belépést jelez. Ha ez a trend fennmarad, a Notcoin meghaladhatja a 0,019 dolláros ellenállási szintet. Ez a pálya az értékét a 0,05 dolláros határ felé tolhatja, végül belátható időn belül elérheti a 0,1 dollárt.

Ezzel szemben, ha a piaci hangulat negatívba fordul, a Notcoin értéke 0,018 dollár körül találhat támaszt. Egy elhúzódó visszaesés esetén az árfolyam 0,017 dollár körüli szintre eshet, ami aláhúzza a kriptopénzpiac eredendő volatilitását (A cikk átnézése közben 0,017 dolláron áll a NOT, így az elemzésük helytállónak tűnik).

NOTUSDT_2024-06-10_10-52-14-e1718008824987
Forrás: CoinGape / TradingView

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) enyhén medvés kilátásokat mutat. A MACD-vonal kissé a jelzővonal alatt van, ami egy kisebb medvés momentumot jelez.

A Chaikin Money Flow (CMF) index 0,04-es értéken áll, ami pozitív, de gyengülő vételi nyomásra utal. A Félelmetes oszcillátor (AO) medvés divergenciát mutat, a közelmúltban a piros sávok felé tolódott, ami egy lehetséges trendfordulót jelez.

Források:

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index