Toncoin veri a Bitcoin-t, de van egy csapda

Kriptomagazin toncoin
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Toncoin árfolyamában és aktivitásában pozitívabb tendenciák voltak megfigyelhetők, de a BTC is jól teljesített. A Toncoin [TON] az év eleje óta az egyetlen olyan Layer 1 hálózat, amely képes hatékonyan versenyezni a Bitcoinnal.

Kucoin 960x200

A TON több mint 160%-kal megelőzte a BTC-t, és több aktív címmel büszkélkedhet.

Ezen eredmények ellenére úgy tűnik, hogy a kereskedők nem bíznak a TON-ban, mivel az érme körüli hangulat negatívvá vált.

Toncoin nyereség több mint 100% a Bitcoin felett

Az AMBCrypto elemzése a Bitcoin és a Toncoin árfolyamának alakulásáról kimutatta, hogy a Toncoin a nyereség tekintetében megelőzte a BTC-t.

A TON, amely az évet 2,3 dollár körül kezdte, az elmúlt hónapokban jelentős emelkedést tapasztalt, és a cikk írásakor megközelítőleg 6,8 dollárt ért el.

Az árfolyam-tartomány eszközt felhasználva látható volt, hogy a TON az év elejétől a a cikk megjelenéséig több mint 200%-kal ugrott meg.

TONUSDT

Ezzel szemben a BTC körülbelül 44 220 dolláron kezdte az évet, és 62 400 dollár körüli szintre emelkedett. Ez ugyanezen időszak alatt mintegy 42%-os növekedést jelentett.

A grafikonokat összehasonlítva a Toncoin közel 160%-kal nagyobb növekedést mutatott, mint a BTC.

btcusd

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Toncoin több aktív címet lát, mint a Bitcoin

A Toncoin aktív címeinek elemzése az elmúlt 30 napban az aktivitás megugrását mutatta, amely meghaladja a Bitcoinét.

Márciustól kezdve a Toncoin aktív címei folyamatosan emelkedni kezdtek, májusban tetőzött, és ezt a megemelkedett szintet tartotta.

A márciusi 1000 körüli aktív címről indulva a Toncoin mára meghaladta a 10 000 aktív címet, és a cikk írásakor már több mint 10 800 aktív címet regisztráltak.

Toncoin-TON addresses

Ezzel szemben a Bitcoin aktív címek mérőszáma, bár összességében magasabb, csökkenő tendenciát mutat.

Április 15-én a Bitcoin közel 16 millió aktív címet regisztrált, de ez a szám a sajtó idejére 12,6 millió körülire csökkent.

Ez az összehasonlítás rávilágított arra, hogy bár a Bitcoin összességében lényegesen nagyobb számú aktív címmel rendelkezik, a Toncoin relatíve nagyobb aktivitást és növekedést tapasztalt.

Megnéztük a Bitcoin finanszírozási arányát a Coinglass-on, ami a cikk írásakor pozitív hangulatot jelzett.

Az enyhe csökkenés ellenére 0,0018% körül maradt, ami arra utal, hogy továbbra is a vevők dominálnak.

Ezzel szemben a Toncoin Funding Rate negatív hangulatot mutatott. A cikk írásakor a Funding Rate -0,047% körül volt, ami az eladók túlsúlyát jelzi a piacon.

Ezek a mérőszámok egy olyan forgatókönyvet tükröztek, amelyben több résztvevő a Bitcoin árfolyamának emelkedésére fogadott. Ugyanakkor a Toncoin esetében a kereskedők nagyobb számban vettek fel short pozíciókat.

Ez is érdekelhet:

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index