Roaring Kitty miatt ég a mémérme piac, a Sealana is már 1,6 milliót gyűjtött

sealana boritokep
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Sealana ($SEAL) nemrég lépte át az 1,6 millió dolláros mérföldkövet az előértékesítés során, hasonló teljesítményt elérve, mint előtte a Slothana ($SLOTH).

wiener banner

A $SEAL a Solana-lánc legújabb mémprojektje, és a közelmúltbeli befektetői érdeklődésre való tekintettel úgy tűnik, hogy sikerre lehet ítélve. A projekt a Slothanához hasonlóan végzi az előértékesítést, amely a tőzsdei bevezetés óta több mint 300%-ot emelkedett.

A Roaring Kitty (Keith Gill) visszatérésével az X-en a mémérme-mánia még csak most kezdődik, és a mémekkel való kereskedés minden idők legmagasabb szintjén van.

Az olyan mémérmék, mint a CatWifHat ($CWIF), a Bonk ($BONK) és a Book of Meme ($BOME) az elmúlt hónapban 209%-os, 67%-os és 39%-os emelkedéssel a zártak.

A Solana szintén 22,70%-kal emelkedett az elmúlt hónapban, ami azt mutatja, hogy megpróbálja visszavenni az április 1-jei 202,87 dolláros ATH-ját.

Kellő közösségi támogatással és befektetői érdeklődéssel a Sealana lehet a következő nagy mém érme a Solana ökoszisztémában. Nézzük át a projekt sajátosságait, hogy lássuk, miért lehet ez a helyzet.

A $SEAL a $CWIF és a $SLOTH nyomdokaiba léphet?

A Solana mémérme ökoszisztéma látványosan teljesített az utóbbi időben, az olyan érmék, mint a CatWifHat 209%-kal lőttek ki az elmúlt hónapban.

A CatWifHat a 24 órás 6 millió dolláros volumenével és 29 millió dolláros piaci kapitalizációjával az egyik legnépszerűbb Solana projekt ebben a hónapban.

Ugyanez vonatkozik a $BOME-ra, egy másik, márciusban indított $SOL mém érmére is. Havi 40%-os emelkedést mutat, és úgy tűnik, hogy a bullish trend folytatódik. Bár a $BOME ma estére kissé visszaesett.

bome arfolyam maj18

Ha hozzávesszük a Bitcoin feleződését, ami várhatóan előremozdítja a kriptopiacot, és a Solana 22,70%-os havi növekedését, a $SEAL hamarosan jelentős befektetési hullámot láthat.

Nemrég a Solana bejelentette az Encode Club Solana Bootcamp-et, amelyet a vállalat teljes mértékben szponzorál, és ahol a fejlesztők megtanulhatnak a blokkláncra építeni.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A mémmánia még messze nem ért véget – Roaring Kitty tovább twitterezik

Négy nappal ezelőtt, május 13-án a TheRoaringKitty X-csatornája három év szünet után újra beindult. Keith Gill állt a piacot sokkoló, történelmi jelentőségű GameStop 2021-es őrülete mögött.

Mióta visszatért az X-re, a mémérmék elkezdtek erősödni:

  • MAGA +39,82%-kal 5 óra alatt.
  • Floki +21,04%-kal 13 óra alatt.
  • DogWifHat +18,77%-kal 14 óra alatt.
  • Bonk +15,58%-kal 13 óra alatt.
  • Dogecoin +14.28%-kal 13 óra alatt
  • Shiba Inu +12,36%-kal 13 óra alatt

Úgy tűnik, hogy a mém érme őrület csak most kezdődött el igazán, a bullish trend az elmúlt napokban erősen állt. Ez hozzájárulhat a Sealana közösségi fogadtatásához és az előértékesítési erőfeszítésekhez. Keith Gill visszatérése az X-hez lehet a fő oka annak, hogy a projekt túllépte az 1,6 millió dolláros mérföldkövet.

sealana fooldal

Látogass el a hivatalos weboldalra, hogy többet tudj meg a Sealana-ról.

A Sealana előértékesítés még messze nem ért véget, és még mindig van időd részt venni benne. De ne feledd, hogy végezz saját kutatást és felelősségteljesen fektess be, mivel a kriptopiac változékony és váratlan húzásokra képes.

Megnézem a Sealana érmét

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index