Megkezdődött a Fetch.ai, az Ocean Protocol és a SingularityNET összeolvadása

Kriptomagazin fetch ai
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A kriptoiparban két vállalat közötti fúziók ritkák. Még ritkább, hogy három vállalat egyesüljön, ahogyan azt a Fetch.ai (FET), az Ocean Protocol (OCEAN) és a SingularityNET (AGIX) tervezi.

99bitcoin-tokens

Hogy ez látványos vagy katasztrofális látványosság lesz-e, még nem tudni.

Egyre közelebb a “mesterséges szuperintelligencia szövetség” életre keltése

Nemrég a SingularityNET bejelentette, hogy egyesül a Fetch.ai és az Ocean Protocol vállalatokkal, és megalakítják a Mesterséges Szuperintelligencia Szövetséget (Artificial Superintelligence Alliance – ASI). Az egyesüléssel a három hálózat egyetlen mesterséges intelligencia (AI) hálózattá egyesül.

Jelenleg ez a három token együttesen körülbelül 3,2 milliárd dollárt ér. Az egyesülést követően az ASI 7,5 milliárd dolláros piaci értéket céloz meg, amivel a világ 20 legjobb kriptovalutája közé kerülne.

Az egyesülés várhatóan június 11-én kezdődik és június 13-ra fejeződik be, ami után a három token megszűnik létezni. A tokenek tulajdonosainak június 13-ig lesz lehetőségük arra, hogy tokenjeiket ASI-ra cseréljék.

Azonban a három eszköz jelenlegi értékelésének kétszeres piaci tőkeértékelési céljával felmerül a kérdés, hogy ez egy lehetőség vagy egyszerű fantázia.

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

FET, AGIX, OCEAN árfolyam-előrejelzés: Hol vannak és hol landolhatnak

Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai árfolyama az elmúlt két hónapban konszolidálódott, és eddig minden kitörési kísérlet kudarcot vallott. A FET a cikk írásakor 1,71 dolláron cserél gazdát.

fetch ai jun10

A Relatív Erősség Index (RSI) az 50,0-ás semleges vonal alatti medvés zónában van. Az RSI egy momentum oszcillátor, amely az ármozgások sebességét és változását méri. Jelenleg a következő héten medvés eredményt jelez, ami valószínűleg konszolidáltan tartja a FET-et.

A Fetch ára még március 6-án indult meg majd március 28-án tetőzött közel 3,50 dolláros árfolyamon. Azóta az érme lejtmenetben van, ahogy a grafikonon is látható, és mára elveszítette a nyereségét a március 6-i szintre.

SingularityNET (AGIX)

Az AGIX árfolyama jól teljesít a makro időkeretben. Szinte ugyanazt a grafikont láthatjuk, mint a Fetch.ai esetében. Az altcoin az elmúlt két hónapban következetes emelkedést ért el, a kereskedési árfolyam 0,72 dollárról emelkedett fel egészen 1,40-ig, majd szép lassan leadta a nyereséget.

agix jun10

Ahogy már fentebb írtuk a tokenek várható egyesülési időpontja, június 11-én indul el. Így szinte érthető, hogy egyesek megváltak a tokenjeiktől, mielőtt azok egybeolvadnának a többivel.

Ocean Protocol

Az OCEAN árfolyammozgása sem hoz semmi újdonságot számunkra. Nagyon hasonlóan a fenti két érméhez a hír hatására, vagy talán még kicsit előtte március 1-én indult mozgásnak. A 0,72 dolláros árfolymaról elérte az 1,60-at, majd szép lassan visszaesett a március 1-i szintre.

ocean protocol jun10

Az RSI indikátor itt is ugyanazt mutatja, mint a másik két token esetében.

Mivel mindkét közösség többségi jóváhagyását megkapta, a token egyesülés a következőképpen zajlik:

  • A $FET-ből $ASI lesz, 2,63055 milliárd token összmennyiséggel.
  • Az $AGIX tokenek átkerülnek az $ASI-ba, 1:0,433350-es átváltási arány mellett.
  • Az $OCEAN tokenek $ASI-ra vándorolnak, 1:0,433226-os átváltási arány mellett.

A jelenlegi piaci viszonyok mellett és az AI emelkedése ellenére ez a három token lassú növekedésnek lehet tanúja az egyesülés után is. Az a lehetőség, hogy ezek az eszközök egyesülésük után és a 60., 80. és 143. pozícióból az égbe szökjenek, hogy a top 20-as eszközök közé kerüljenek, kissé nehéznek tűnik. De bármi megtörténhet.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index