Még ebben a véres kriptopiacon is volt egy érme, amely rendületlenül haladt előre

Kriptomagazin pepe erme
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A stagnáló kriptopénzpiac ellenére a Pepe Unchained, egy új, saját layer-2 blokklánccal rendelkező projekt, az előértékesítés sikere ugrásszerűen megnőtt, és több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

ByBit spot banner

Ez a bikás lendület egybeesik magának a Pepe-nek a pozitív híreivel, mivel egy nagy bálna jelentős mennyiségű tokent vont ki a Binance-ről, ami potenciálisan a Pepe közelgő árfolyam-emelkedését jelzi.

A Pepe bálnás mozgása emelkedő árakat jelez; a Pepe Unchained készen áll arra, hogy kihasználja ezt a lendületet

A kriptopénz hírek áradnak a bullish hangulatról, mégis úgy tűnik, hogy az árak másról árulkodnak. Az olyan jelentős érmék, mint a Bitcoin, a Shiba Inu, az Ethereum és még a Pepe is visszaesést tapasztalnak.

Ez az optimizmus és az árfolyamok közötti eltérés potenciális vásárlási lehetőséget sejtet. Amikor a befektetői érzelmek végre utolérik a mögöttes bullish fundamentumokat, az árak valószínűleg az egekbe szöknek.

A Pepe esetében jelentős bikajelzés alakult ki. A láncon belüli adatok masszív bálnamozgást mutatnak, a Binance-ról jelentős mennyiségű Pepe-et vontak ki.

Ez a több millió dolláros átutalás, amelyet a Whale Alert követett nyomon, bullish kilátásokat sugall ezektől a nagybefektetőktől.

Általában a tőzsdékről a privát pénztárcákba történő nagymértékű kiáramlásokat bikának tekintik, mivel ezek azt jelzik, hogy a befektetők megtartják a Pepe-jüket, valószínűleg a jövőbeli nyereségre számítva.

Mivel a Pepe a potenciális növekedés jeleit mutatja, származéka, a Pepe Unchained tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja ezt a lendületet.

A jelenlegi piaci visszaesés ellenére a Pepe Unchained már 2,3 millió dolláros befektetést biztosított, és lenyűgöző, 810%-os éves százalékos hozamot (APY) kínál a $PEPU tokenek lekötéseiért.

pepe unchained terv

A projekt rugalmassága és a magas lekötéssel járó jutalmak bizonyítják, hogy jelentős nyereségre képes, amikor a piaci hangulat elkerülhetetlenül megváltozik.

A Pepe Unchained egy Ethereumra épülő Layer 2 blokklánc, amelyet kifejezetten a Pepe ökoszisztéma megerősítésére terveztek.

Az Ethereum és a Pepe lánc közötti azonnali áthidaló képességekkel büszkélkedhet, az iparág legalacsonyabb tranzakciós díjait és villámgyors tranzakciós sebességet ígér – 100-szor gyorsabbat, mint maga az Ethereum.

Emellett saját dedikált blokkfeltáróval rendelkezik, hasonlóan az olyan népszerű platformokhoz, mint az Etherscan vagy a Solscan.

Megnézem a $PEPU érmét

Affiliate_Banner_TS3_v2_728x90

A Pepe Unchained közössége robbanásszerű növekedési potenciált táplál

A Pepe Unchained egyik legvonzóbb jellemzője a staking juttatások. A $PEPU tokenek feltétezése vonzó jutalmakat nyit meg, de ezek a jutalmak valószínűleg egyre versenyképesebbek lesznek, ahogy egyre több felhasználó vesz részt.

A korai részvétel kínálja a legjobb esélyt arra, hogy maximalizálják ezeket az előnyöket. A Pepe Unchained világos és egyszerű tokenomikai struktúrával büszkélkedhet. A tokenek 20%-át az előértékesítésre szánják, míg 30%-át a lekötési juttatásokra osztják el, ezzel ösztönözve a hosszú távú tulajdonosokat.

pepe unchained tokenomika

A marketingtevékenységek 20%-át a figyelemfelkeltés érdekében, 10%-át pedig a likviditásra különítik el a zökkenőmentes kereskedés biztosítása érdekében. Emellett 10% a projektfinanszírozásra megy a folyamatos fejlesztéshez, a fennmaradó 10% pedig a lánc készletére van fenntartva.

A Pepe Unchained ütemterve tömör, mégis ambiciózus, három fő lépéssel. Az első lépés, a “Make Pepe Great Again”, a Pepe-mém újjáélesztését célozza a kriptopénz térben.

A második lépés, a “Coin Eruption”, a $PEPU token jelentős áremelkedését javasolja. Végül az ütemterv a Pepe Layer 2 blokklánc elindításával tetőzik, ami forradalmi fejlesztés a projekt számára.

A Pepe Unchained piaci potenciálja óriási. Míg az eredeti Pepe több milliárd dolláros piaci tőkeértékkel büszkélkedhet, a Pepe Unchained szerény piaci tőkeértékkel indul, és exponenciális növekedési potenciált kínál a már létező társaihoz képest.

pepe unchained fooldal angol

Ahogy a piaci hangulat a semlegességről a mohóságra változik, a Pepe Unchainedhez hasonló kisebb tokenek várhatóan jelentős áremelkedést fognak tapasztalni a nagyobb növekedési potenciáljuk miatt.

A Pepe Unchained az erős közösség kiépítésében is előrelépéseket tesz. Az X-en 5000 követőt és a Telegramon 2700 feliratkozót gyűjtött össze, aktív napi elkötelezettséggel.

Ez a növekvő közösség, amelyet a közösségi médián keresztül táplálnak, a projekt potenciálját és vonzerejét bizonyítja.

A részvétel iránt érdeklődők számára ez olyan egyszerű, mint a digitális pénztárca csatlakoztatása, $PEPU tokenek vásárlása, és jelentős jutalmakért való lekötés. A Pepe Unchained nem csak egy újabb token; ez a Pepe ökoszisztéma következő nagy ugrását jelenti.

Megnézem a $PEPU érmét

Következtetés

A Pepe Unchained készen áll arra, hogy kihasználja a kriptopénzpiacon uralkodó emelkedő hangulatot. Innovatív funkcióival, vonzó tétjuttatásával és erős közösségi támogatásával meggyőző befektetési lehetőséget kínál.

Ahogy a piaci hangulat igazodik ezekhez a pozitív tényezőkhöz, a Pepe Unchained jelentős növekedésre van felkészülve. A $PEPU token előértékesítésben való részvételhez látogass el a pepeunchained.com oldalra.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index