Kiyosaki szerint a tőzsdei összeomlás megérkezett

kiyosaki youtube
Forrás: The Rich Dad Channel YouTube
google-newss

Kövess minket a Google Hírekben

A Gazdag papa, szegény papa szerzője, Robert Kiyosaki kijelentette, hogy a tőzsdei összeomlás megérkezett, és “a veszteségek jelentősek”.

megadice banner 970 x 250

Hangsúlyozta, hogy az összeomlás jövedelmező lehetőséget jelent a befektetők számára, hogy alacsonyabb áron vásároljanak eszközöket. Kiyosaki azt tanácsolta az embereknek, hogy tekintsék ezt a visszaesést esélynek a gazdagodásra, és jelentős jövőbeli nyereséget jósolt az arany, az ezüst és a bitcoin esetében.

Robert Kiyosaki lehetőséget lát a tőzsdei összeomlás közepette

A befolyásos pénzügyi meglátásairól ismert Robert Kiyosaki pénteken az X közösségi médiaplatformon kemény üzenetet fogalmazott meg a jelenlegi tőzsdei helyzetről. A Kiyosaki és Sharon Lechter által 1997-ben közösen írt “Gazdag papa, szegény papa” című könyv több mint hat éve szerepel a New York Times bestsellerlistáján, és több mint 32 millió példányban kelt el 51 nyelven, 109 országban.

A híres szerző kijelentette:

“Amint arra már sokan figyelmeztettek …. a tőzsdei összeomlás elérkezett. A veszteségek jelentősek.”

Kiyosaki kiemelte “Gazdag papa” című mentorának tanácsait, hangsúlyozva, hogy a piaci visszaesés jövedelmező lehetőségeket kínál a gazdagok számára. Leírta: “A gazdag papa azt tanította a fiának és nekem, hogy amikor a piacok összeomlanak, akkor a gazdagok meggazdagodnak …. eszközöket vásárolnak akciós áron“.

Ez is érdekelhet: Milyen kriptót vegyek?

Az elismert szerző posztja felhívás a befektetők számára, arra buzdítva őket, hogy a piaci összeomlást elsődleges vásárlási lehetőségnek tekintsék. Lelkesedett: “A piacok összeomlanak. Nagyszerű hírek. Az eszközpiacokon kiárusítás van. Most rajtad a sor, hogy meggazdagodj”.

Kiyosaki már régóta ajánlja az aranyat, az ezüstöt és a bitcoint. Nemrég egy közelgő gazdasági összeomlást jósolt, amelyet egy nagy bikapiac követ, a bitcoin érménként elérheti a 10 millió dollárt, az arany unciánként a 15 000 dollárt, az ezüst pedig az 110 dollárt.

Ezt az előrejelzést a fiat valutákba vetett bizalom csökkenésével és a történelmi trendekkel magyarázza.

 

Tájékoztatás

A kriptomagazin.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptomagazin.hu felelősséget nem vállal.

Ezt olvastad már?

Legfrissebb hírek

Hirdetés

Árfolyamok

Latest Crypto Fear & Greed Index